Тичат МАРТенчета малки с лeтни шапки и сандалки !!!

• 14 442
  • 272
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
blizna4e, това е чудесна новина  Peace. Дано да няма повече такива т-рури детето и да се стабилизира. И ти си почини малко, че снощи явно е било доста тежко.

Записахме час за Иси при алерголог за петък. Скоро ще имам по-ясна представа за тази кашлица.

# 76
  • Sofia
Радвам се, че температурата на Калинка е спаднала   Hug  Дано не се повтарят вече тия инфекции. То и в тия жеги с температура сигурно е ужасно изтощително   Sad  Давай повече течности да не се обезводнява.
Гутник, къде се изгуби? Малееееееее, 7 зъба наведнъж не е шега работа.... пък аз си мислех, че при нас е голямата работа (4 броя). Стискай зъби, ще мине.... все пак зъбите са не повече от 20 броя   Wink
Уф, с какви възглавници спят вашите деца? Ние имаме 1 малка, която е много нисичка и на Яна явно не и е достатъчна. Все си слага главата на нашите възглавници, пък те са и високи   Crazy

Последна редакция: ср, 28 юни 2006, 22:07 от liana

# 77
Уф, с какви възглавници спят ваште деца?

С никаква.  Grinning Моето шило обикаля на сън цялата кошара ......

blizna4e , новините са добри.  Wink

# 78
  • София
Близначе, браво за добрите новини!!! Явно Калинче е тръгнала към оправяне  Hug
Лиана, моята мома заспива на ниска възглавница, но сутрин я намирам навсякъде из леглото и обикновено без възглавницата Laughing
Аз да се повхваля- днес бяхме на консултация - най-накрая ударихме 10 килограма:peace: На височина - 80 см. Дадоха ни и ваксината, и един списък с лекарства за всеки случай като ходим по почивките  newsm41.Дано си ги връщаме неупотребявани Praynig

# 79
Близначе, дано Калина се оправи скоро съвсем- моята племеничка беше със същия проблем преди няколко седмици- висока температура, която не пада и не пада, каквото и да правят- пие антибиотик- не помага- една некъдърна лекарка дори каза, че е минингит, та си изкарахме акъла. Искаха да я вземат в инфекциозна, но майка ми не я пусна.- няма да ти казвам как се карали със зет ми, ама това е друга история. Но добре, че не отиде в болницата-  в крайна сметка се оказа, че не е болна от страшни болести, а не е уцелен антибиотика- като се намери подходящия и се оправи- в такива случаи е най- добре да се направи някака биограма или нещо такова се казваше- с други думи да се изследва кой антибиотик действа на детето преди да започне да го пие- струва 16 лв и спестява доста главоболия

Ран спи на някаква латексова възгланичка- баба му я подари, така че не знам нищо повече- удобна му  е, защото не е много ниска, но не е и висока- но и той се върти и не я ползва много, много

И ние днес бяхме на консултация- Ран е 9980 гр и 79 см. Simple Smile

# 80
  • Sofia
Забравих да уточня, че Яна всъщност само заспива на възглавница, защото обича да си рови ръцете под нея. Като заспи и тя се върти много и реално спи без възглавница. Като заспива на високата обаче, понякога главата и е под ъгъл 45 градуса и ми се струва много неудобно.

# 81
забравих да кажа, че Ран вече е и с нова фризура- подстрига го нашия кум, който не е фризьор, но доста добре се справя с тази задача- не е нужно да ви обяснявам за какво гонене ставаше въпрос...

ето и резултата на който му се гледат снимки- този албум е от тази седмица Simple Smile

# 82
  • Варна
Моето слънце дори като заспива не ползва възглавница, но после му слагам, че доста се поти. Така ми е по-лесно въртя я и не му е мокричко. Иначе за завивка, слагам го в летен чувал и хич не го мисля  Whistling.
Честито прическа на Ран, отивам да ви видя снимките Simple Smile.

# 83
Да се отчетем за яслата- ревем та се късаме. Обикаляме цялата градина, не дава никой да я пипа, и седи на слънцето, че лелките ми се оплакват че си харесала една пейка на слънцето и не иска да отиде на сянка, нищо че и там са същите пейки. Обяснявам си го, че там са били всички деца, а тази пейка на слънцето ще е само за нея. Беше цялата почервеняла, топла и в пясък. Бързо ни омръзват играчките и после се чудела какво да прави, тръгва да обикаля градинките и групите и да си мрънка. Днес дори я носили, но и това и омръзнало скоро и пак започнала да си подсмърча. А за яденето сега сме по добре- яде супата от градината, а вечер си боцка краставички и каквото вечеряме ние.
А за възглавницата използваме я само украса на леглото, върти се като шило нощем.
Абе този Ран е голям сладуран!
Това е за сега от мен.

# 84
  • София
ето и резултата на който му се гледат снимки- този албум е от тази седмица Simple Smile

Цветина, това ли са новите сандали? Много са хубави и изглеждат удобни за боси крачета Simple Smile

# 85
  • Габрово
Леле,едва издържам на тази жега.В апартамента е 30 градуса  #Cussing out.Малкият спи и се облива в собствен сос.Завивам го през кръстчето с тънко чаршафче,но той и него маха/а е само по памперс и потниче/.
Теди,при вас сигурно е прохладно щом Иси издържа в чувалчето.

Цветина,Ран е много чаровен и фотогеничен.Пък и явно умее да позира пред обектива.И аз хвърлих око на сандалките.

# 86
Как сте мамчета?
Ние исландските моржове, умирамеее в тия жеги.  #Crazy Добре, че поне засега не мога да се опача от болести (да чукам на дърво), Дани се чуства много добре. Аз малко поиздадох фронта с моето ниско кръвно, но да се надявам, че няма да се повтори. В понеделник, бях с кръвно 90/60 и цял ден повръщах като побъркана. Сега малко се покачи, но пак  ми е замаено. Гледам да излизаме преди обед за 1-2 часа преди да вземем храната от кухнята и след това се крием в къщи и чак след 17ч. Направо не ги виждам горките исландци как издържат на Златните и Слънчев бряг. В неделя най-после направих сефтето да се топна в морето, че и Дани го потопихме, голямо цамбуркане беше, не можем да го извадим от водата.

Честита нова прическа на Ран, голям сладур, вече му личи, че ще става батко. Цвети, почивката ни е до 10 август, сега чакаме тати да дойде следващата седмица и вече ще сме в пълен пакет. Да видим ще ме огрее ли една седмица почивка без деца. Така ми се ще да се откъсна от ежедневието за малко, но таткото нещо се дърпа, накрая му викам, че сама ще отида някъде.

И ние ползваме малка възглавничка, заспива с ръцете мушати под нея и след това я захвърля в съня си на някъде. Не мисля, че е голям проблем това.

Ами това е засега от нас. Дано няма болни мартенички повече, че в тия жеги е много кофти да се занимаваш с болести.

Целувки на всички! Hug

# 87
  • Paris
Да се похвалим и ние с нова прическа, нула номер, чиста работа. Много е сладък, ама хората го гледаха малко странно.Що така?!
И да се оплача, това дете не хапва плод, ама никакъв. Имали и други мартенички като нас? Весело лято на всички от сърце!!!

# 88
благодаря ви за топлите думи за моето момче!

Сандалките наистина се много удобни и аз все повече си ги харесвам- най- накрая босо краче- че с обувките не вървеше да му махна чорапите и иимам чувството,че се мъчеше в тая жега. На колев и колев са и незнайно по каква причина са намалени с 20 процента и струват 28 лв- бяха единствения модел като сандалки- с боси пръстчета- другите бяха обувки с дупки, които хич не ги харесвам - освен в синьо имаше и в бежово с оранжево и зелено с бяло

Мамо Веси, радвайте се на слънцето- то и ние без да сме моржове си умираме в тия жеги, та не знам за вас- но пък на Ран му правим едни бани на голямата тераса на майка ми и баща ми - голям кеф става- в събота пак ще ходим на река

# 89
  • София
Честит рожден ден на Мишолина! Да е жива и здрава и да се радва на красивата си принцеска!   bouquet
На Дара и купихме джапанки с ластик и с тях си излиза на вън. Много са сладки (на Райдер са). Джапнките са с лентичка между палеца и другото палче. Подметката е червено и жълто, а ластичето е оранжево. И тя като майка си е с широки крака и трудно и намираме обувки  Sad Бях и купила сандалки, но се оказаха твърде тесни и ги сменихме с джапанките.
Дара е малко болна, а как обича да ходи на ясла. Сега скучае по цял ден и чака да оздравее. Утре ще ходим пак на лекар да изписва лекарства. Този месец дадохме 100лв за лекарства и се очаква още да се дават  ooooh! Поне накарахме лелите в яслата да не взимат болни деца. Сигурно ще правим подписка за да видят,че и майките са съгласни да не им приемат болните деца. Има само 2 майки, които се дърпат и все мърморят, ама няма кой да ги чуе. Не стига, че има кой да ги гледа болните дребоси, а искат и на ясла да ги водят.

Общи условия

Активация на акаунт