. Дано да няма повече такива т-рури детето и да се стабилизира. И ти си почини малко, че снощи явно е било доста тежко. Записахме час за Иси при алерголог за петък. Скоро ще имам по-ясна представа за тази кашлица.
Дано не се повтарят вече тия инфекции. То и в тия жеги с температура сигурно е ужасно изтощително
Давай повече течности да не се обезводнява. 
Моето шило обикаля на сън цялата кошара ......

.Дано си ги връщаме неупотребявани
.Малкият спи и се облива в собствен сос.Завивам го през кръстчето с тънко чаршафче,но той и него маха/а е само по памперс и потниче/.
Добре, че поне засега не мога да се опача от болести (да чукам на дърво), Дани се чуства много добре. Аз малко поиздадох фронта с моето ниско кръвно, но да се надявам, че няма да се повтори. В понеделник, бях с кръвно 90/60 и цял ден повръщах като побъркана. Сега малко се покачи, но пак ми е замаено. Гледам да излизаме преди обед за 1-2 часа преди да вземем храната от кухнята и след това се крием в къщи и чак след 17ч. Направо не ги виждам горките исландци как издържат на Златните и Слънчев бряг. В неделя най-после направих сефтето да се топна в морето, че и Дани го потопихме, голямо цамбуркане беше, не можем да го извадим от водата.

Бях и купила сандалки, но се оказаха твърде тесни и ги сменихме с джапанките.
Поне накарахме лелите в яслата да не взимат болни деца. Сигурно ще правим подписка за да видят,че и майките са съгласни да не им приемат болните деца. Има само 2 майки, които се дърпат и все мърморят, ама няма кой да ги чуе. Не стига, че има кой да ги гледа болните дребоси, а искат и на ясла да ги водят.