Тичат МАРТенчета малки с лeтни шапки и сандалки !!!

• 14 451
  • 272
  •   1
Отговори
# 120
ЧЕСТИТИ ЗЪБКИ НА ДАРИА!!! и мен така ме изненадаха кътниците- да ти кажа сега са избили- преди кучешките долните кътници, но разбира се при всяко дете е различно - обаче да те предупредя, че с пробиването на кътника започва мъката докато израсте! поне при Ран беше така

# 121
Цветина , може и така да е,   ще видим ....  Най-смешното е,  че и на мен ми изби 4-я мъдрец  Crazy
Аз сега като се замисля .....най-кривите й дни бяга преди 3-4 дена и най- вероятно тогава са избили.......Абе да растът тея зъби вече , пък все ще го преживеем  Grinning

# 122
Здравеите мили мамита.Да знает как ми липсвате само.Днс намрих малко време да драсна ниаколко реда и да ви се опла4а.4естити зъбки на Дария.И при нас изби един нов ку4ешки         ...
Да ви се похваля бяхме на морето и си тръгнахме един ден преди наводненията,голям късмет.Ама   на другото бяхме карък.Първо аз хванах там някакъв вирус,та 7 дена направо луднах.Слд това Вики   ,но при нея проте4 по зле.Разстроиство,темпратура 40С,4дена ходх като призрак.Баткото ми направи отит на външното ухо..какво да ви казвам направо ужас.Но ве4 нещата са по добре ...надявам се.
Вики ве4е е българска гражданка и успяхме да я кръстим в неделя.Вси4ко върви по план като изклу4им болстите.Ама тези вируси са ужасни,до сега бях забравила какво е.
Имам още много нща за разказване,но нямам време сега.Зелувки на вси4ки сладури и като се върнем след 14 дена ще имам много време за писане.Определено много ще ми липсва българия.Децата се 4устват много добре тук,особено баткото,не можем да го приберем от вън.Вики е много общителна с вси4ки деца,зая което много се радвам.Това е за сега мили мамита 4ао

# 123
  • Варна
Дара не възразява да го пие за разлика с антибиотика. Сутрин и вечер се борим с баща и за да го изпие пустия му антибиотик  Sad
Понеже и моя слаур не иска да пие АБ и каквото и да е лекарство в чиста форма му го слагам в АМ и така минава. Може да се пробваш.
Mama Vessi, страшничко си е било наистина. Но иначе другите снимки на мъниците са  Peace.
ivap, как така те пердаши мъника  Shocked ?
jaklins, аз кърмих почти до 10-я месец. Ако зависеше от мен още исках, ама не се получи Sad. Така че давай смело напред, ако и двамата го искате  Peace.
Горска Фея, честито ви зъбчета  Grinning.
mama Vania, наистина много неприятно с тия вируси. Дано почивката ви занапред да е по-добра и само положителни емоции да има  Whistling.

Тук пак се сгорещи и през деня изобщо не ми се ходи в тия жеги. Чакам мъжа ми да се прибере и излизаме на разходка. На обяд само за храната и у дома, че по-хладно. Снощи за пръв път излязохме без количка и Хриси вървя без проблем към 1час и 15-тина минути. Само че като се прибрахме трябваше да действаме като отряд за бързо реагиране. Къпане АМ и сън. Като си легнал и не станал (татко му го приспива), само ритал с крачето по таблата. Уморено ми било детето. Да ви се оплача, въпреки че пие тия сиропи не бих казала че до момента виждам подобрение  Rolling Eyes. И апетита му като че ли си е същия. Спи си като преди само дето сутрин вместо 6:30 ни буди в 7:30ч. Чудя се вече дали наистина е алергична кашлица, що ли  newsm78.

# 124
Здравейте,не знам тук ли е мястото да попитам, но как да стана част от агитката на мартенчетата? newsm78 Аз от доста време влизам в сайта, но сега имаме нет в къщи и влизам редовно. Ще се радвам да мога да си пиша с майчета на вече попораснали бебоци като моето. Simple Smile

# 125
  • Sofia
Здрасти и добре дошла   Grinning  Ами влизаш, пишеш и вече си част от нас. Само Горска Фея може да те включи в списъка най-отпред, ако дадеш инфо за малкия   Wink
Яната още я кърмя, но се опитвам вече да я отбия или поне да оставя само сутрешното кърмене. Събраха и се 2 денонощия без кърмене, но тази сутрин ме болеше глава и не ми се ставаше в 7, та и дадох без да ми търси  Embarassed
ivap, тебе те пердашат, а мен пък ме хапят   Rolling Eyes
Честито нови зъби на Дариа, ма много малко бре... на нас 5 ни избиват наведнъж, а вие имате 6 общо   Wink  Нищо, ще се озъби детето, дано лесно да никнат   Peace
Уф, като чета явно на морето не е чак толкова добре.... торнада, вируси... дано няма повече оплаквания от този род. От 15-ти юли и ние мислим да ходим на море, но ще сме без малката. Засега направлението е Созопол   Grinning
Айде чао, да ходя да лягам и аз. 

# 126
  • София
От 15-ти юли и ние мислим да ходим на море, но ще сме без малката. Засега направлението е Созопол   Grinning

О, Лиана, вие ще сте младоженци,а? Много е хубаво на Созопол без детенце dance dazzler1

Туша, добре дошла при мартенчетата!

# 127
И ние ще ходим на Созопол само че с бебо и не стига той ами и с племенницата, ама се навихме щото тя е кротуша, на 4г. е и поне ще се заиграват.

# 128
Tusha , добре дошли !   bouquet Добавени сте .

liana, ние не бързаме със зъбките  Wink От вчера си имаме 7-мо пробило  Grinning , познайте къде?! -  долу , 3-то предно  Crazy  Много ме весели този хаотичен ред на никнене  Joy

Обаче , Дариа е с леко пресипнал глас и се чудя дали не е начало на някоя настинка или пък в момента кара такава , лека  Thinking

# 129
  • Габрово
Добре дошла Tusha!!!!

ivap, как така те пердаши мъника  Shocked ?

Пердаши ме в буквалният смисъл на думата.На пример,когато хукне на някъде, аз го настигам,вдигам го на ръце и той понеже не е съгласен с това положение,започва да ме удря с ръчички/най-често ми улучва лицето/.Освен това /както и liana/ съм вечно нахапана.Понякога толкова силно стиска,че ми потичат сълзи от болка.
Мамо  Ваня  ,дано почивката ви продължи безаварийно  Peace.
И Мишо има 2 полу- избили горни кътника.Наистина много бавно избиват,от месец почти ги чакаме да се покажат целите.

# 130
ivap, не го оставяй да те потупва  Crazy - слагаш го веднага на земята, хващаш му ръцете, гледаш го право в очите, и много сериозно му казваш "не може да удряш мама" или нещо подобно. Всичко разбират мишките! С Мариана проработи за 2-3 пъти, и тя започва да гледа сериозно, и сега е много по-внимателна.  Аз затова си пазя "не"-тата за сериозни цели; като кажа "не" значи "не" и тя разбира.

Да ви похваля "забавачката" - вярно се учат най-добре децата от себеподобни. Ходи от има-няма две седмици (с голям кеф), каза две (кратки  Mr. Green) думи на английски, и снощи докато играехме и се лигавехме, и запях една песничка на английски (което много рядко правя) - тя се изправи и започна да маха с ръце както си му е реда (колелетата на автобуса се въртят, и т.н.), явно знаеше за какво става въпрос.

Супер ми е странно, че не знам кога го е научила (и какво още знае!). Много бързо пораснаха, бе ooooh!

А, и пак има нови зъби, явно са се наговорили с Дариа  Flutter

# 131
Благодаря ти,Горска Фея!

Благодаря на всички за добре дошли-то! Grinning

Вие какви са тези кътници бе хора? Ние имаме само 5 зъба и сега се мъчи да пробие 6-я. Ама много му е упорит горния венец на Гогчо, чакаме ги по 2 месеца да се покажат, дано не вади всичките така....  Praynig

# 132
  • The wild, wild west
Мили мами и ние сме болни... Бяхме в Канада на почивка за 10-ина дни и си дойдохме с вирусче  Confused
Сега по семейному си го страдаме... Гледам доста дечица са болнички, сигурно сезонът е такъв, пък и те всичко гледат да опипат и после право в устата.   ooooh! Поне нашият така прави, колкото и да му говорим, че от земята е "АКО"    Crossing Arms

И вече трета седмица е на руска детска градина. Общо взето добре се справя- само сутрин малко си поплаква  Confused

Искам да ви питам, как напредват вашите дечица с говоренето? Нашето милото май се пообърка с тези различни езици и напоследък избягва да казва думички (а знаеше доста).  newsm78 Напоследък премина на посочване, придърпване, ако трябва за ръка ни хваща и ни завежда до това дето го иска, обаче предимно "МММММ" казва.
Хммм, български в къщи, англииски с децата на улицата, руски в градината - май му дойде множко?

# 133
привет мами, и доре дошла на Tusha Laughing Днес подстригах Виктор и умирам от мъка за къдриците Cry Cry  такива хубави бяха SadМилото много рева чак мене ме разрева в салона, без малко да си тръгнем наполовина подстригани, едва го удържахме двете с фризьорката, накрая чак почна да реве от нея,  само като го доближеше и почваше да посяга да я бие Embarassed риташе скачаше от стола, абе екшън пълен беше,накрая го пострига в мене аз го взех на ръце и успяхме да завършим успешно фризурата Rolling Eyes Резултата е повече от добър, Вики стана много готин и вече изглежда като момченце, няма го вече това бебешко излъчване Rolling Eyes

# 134
Малка Счетка, и ние така се подстригвахме с Марти. Той стоеше в мен седнал, аз го забавлявах, пеех и говорех, а стринка ми, която е фризьорка го подстрига отзад. То всъщност само там си имахме къдрички, сега косата ни е изравнена отвсякъде и сме истински мъж.
Оф, Шоколадкина и нас май тримцата в къщи ни налегна гадния вирус. Снощи се наповръщахме всички вкъщи. Дадох на Марти натриев цитрат, тази сутрин хапна попара, не е имало втори път повръщане. Дано се разминем само със снощното, че хич не ми се иска в тези жеги да боледуваме. То така и стана, щото днеска се гласяхме за плаж!

Общи условия

Активация на акаунт