Тичат МАРТенчета малки с лeтни шапки и сандалки !!!

• 14 418
  • 272
  •   1
Отговори
# 240
zdraveite!
za vaksinite ot nashata pedi znam, ce sledvastata e DTK i se slaga na 1 godinka i 6 meseca. Do tuk si imame vsicki vaksini.
Golemi jegi nastanaha, tozi mesec go davat mnogo gorest. Nie patuvahme dobre s Marti do tuk - Harmanli i utre se pribirame obratno vav Varna. Iskam da vi pitam mami kak se hraniat vashite deca v tezi jegi - moia pic predpocita mliakoto pred vsicko ostanalo.
Do sega biahme na valna biagane 4 meseca, ama takava skorost razvi milia, ce cak ne moga da go stigna. Sega otskoro zapocna da se zaigrava na edno miasto s kolicki, kateri se navsiakade i tova e novata mu strast.
Pozdravi na vsicki, izviniavam se za latinicata!

# 241
  • София
Здравейте и от нас с Йоанче. Отдавна не съм писала, ама от разходки нямам време. Миналата седмица и  Йоанче накрая я тръшна прословутият вирус с разтройство. Слава богу, че мина за два дни и леко, но след това спря да яде- дали от вируса или от жегите-не знам. От една седмица кара на попара, сокове и плодове- готвено ядене не ще и да види.  Довечера пак ще я мъча със супа пък дано прояде - днес нали е и по-хладничко Praynig

# 242
Със сигурнос в Пловдив сме на 5 и  6, 12 и 13, 26 и 27 август, за 19 и 20 не сум сигурна.

ОК. Значи остава за другата събота -12-ти. Удобно ли е за вас, Мишо? Аз се надявах да отидем и през седмицата, много е спокойно тогава...Може да си спретнем едно женско парти само с мацките  Mr. Green

Не са ни слагали ваксини напоследък, ще подсетя педито.  Simple Smile

Сега съм пред дилема: намерих една страхотна ясла, лелите, базата, директорката, храната - всичко ми се вижда супер. Майките са много доволни. Децата се веселяха. Може да тръгне наесен и аз да почна работа. Отварят нов магазин (Офис1) септември и искат да се върна на работа. Трябва им човек и така или иначе ако не започна ще намерят друг на мойто място. По думите на шефа "когато и да се върнеш, ще те приемем с отворени обятия, но колкото по-рано, толковапо-добре" newsm78 Притесена съм, да оставя Габи... А на нея много ще й хареса да е сред децата. Но за повече от час не сме се разделяли. А сигурно и ще боледува... Оф.... ooooh!

# 243
Привет и от нас.  Grinning

Ходихме за 3 дена на море , беше страхотно .  Heart Eyes

mama monik , все някога ще трябва да се разделите с Габи и за по-дълго  Wink Тежко е първите няколко пъти, но с всичко се свиква Simple Smile Ти си знаеш най-добре да почнеш ли работа или не  Peace

# 244
Със сигурнос в Пловдив сме на 5 и  6, 12 и 13, 26 и 27 август, за 19 и 20 не сум сигурна.

ОК. Значи остава за другата събота -12-ти. Удобно ли е за вас, Мишо? Аз се надявах да отидем и през седмицата, много е спокойно тогава...Може да си спретнем едно женско парти само с мацките  Mr. Green

Не са ни слагали ваксини напоследък, ще подсетя педито.  Simple Smile

Сега съм пред дилема: намерих една страхотна ясла, лелите, базата, директорката, храната - всичко ми се вижда супер. Майките са много доволни. Децата се веселяха. Може да тръгне наесен и аз да почна работа. Отварят нов магазин (Офис1) септември и искат да се върна на работа. Трябва им човек и така или иначе ако не започна ще намерят друг на мойто място. По думите на шефа "когато и да се върнеш, ще те приемем с отворени обятия, но колкото по-рано, толковапо-добре" newsm78 Притесена съм, да оставя Габи... А на нея много ще й хареса да е сред децата. Но за повече от час не сме се разделяли. А сигурно и ще боледува... Оф.... ooooh!
Ето ме на, мене, разделени сме вече повечко със Станиславче.
Обаче!
Аз съм организирала домашен вариант за гледане-гледачка плюс баба му.
Така че за мене въобще и място за притеснение няма, предвид факта, че смятам до максимално възможно да избегна детско заведение. Предполагам, че ще го пусна чак на градина.
Ако ти е по силите финансово-гледачка, доверена на семейството жена, за мене лично е по-добрият вариант

# 245
  • София
Привет и от нас! Днес се прибрахме от морето.Бяхме в Бургас( брат ми живее там), но ходихме на плаж в Сарафово. Прекарахме 10 чудесни дни .Бяхме с децата  и изкарахме много хубаво.Нямахме един пропуск на плаж- времето беше чудесно.Борко първите 3 -4 дни пищеше от вълните и затова само на басейнчето под чадъра стоеше , но после се престраши и сам отиваше до водата и сядаше да го плискат вълните и викаше" МОоо" ( морето).И двамата с батко му обаче успяха да хванат летния вирус с растройството , но за радост само за 1 ден и със смекта успяхме да овладеем положението.Борко много бърбори .Обича много книжките и редовно носи да четем.Но обича да му разказвам по картинките, не обича да чета.
Мислим да сме тук до събота и да бътуваме за селото ни където ще будем до края на август ( живи и здрави).Това е от нас!

# 246
Ето ни и нас на българска земя  Simple Smile  Тук сме вече от една седмица. В началото ми беше малко трудно да свикна с мръсотията в Люлин..... Rolling Eyes  Направо не знам къде да я пусна да играе. Кварталът прилича на джунгла- висока растителност, гъсто населена с животински видове, от семейството на кучето Динго Wink За камарите от боклуци, които са обект на любопитство от страна на Мая.... просто няма да говоря. Можеш да газиш в тях до колене.  Но пък се радвах (и още се радвам  Simple Smile) на евтините и вкусни зеленчуци и плодове  Wink  И въобще не мога да се начудя на цените още  Wink
Иначе си почиваме, виждаме се с приятели и чакаме новини от тате, дали и кога ще ходим обратно при него. Използвам времето да си направим някои медицински прегледи. На Мая бихме тройната ваксина преди една седмица. Вяра пък ще се наложи да носи ортопедични стелки (дюстабан). Някой да се е сблъсквал с това и да ми даде съвет откъде мога да купя най- доброто? Друг вариант за ортопедичните обувки.
На море може би няма да ходим, но заминаваме скоро в Берковица, а после, ако събера кураж и сили, ще посетим и Еленския балкан.
Tchara, ако сте в София и все още ми имаш телефона, обади се  Simple Smile Аз съм без тефтер.
Целувки на рабойниците  Heart Eyes

# 247
  • Варна
Вильоне , добре дошла на родна земя  Hug!

mama bube, голяма почивка правите, браво  Peace. Аз немога да се престраша на толкова дълги престои на място различно от дома. Нямаме преносима кошара и на Иси му е трудно да заспива през деня другаде освен в леглото му  Confused.

Новините покрай нас са че Иси си има вече 6-то зъбче  tooth. Сега е с 3 горе и 3 долу, точно едни срещу други Simple Smile. Последното го усетих днес да дращи. Всичко с избиването на зъбчетата е ОК, само дето малко повечко ачка  Mr. Green. Нашия тати сега почива една седмица и имаме повече възможност да се шматкаме  Mr. Green. Ходихме и до зоопарка вчера, имаше основно патици, но малкия беше впечатлен. На почти всички големи бозайници имитираше магаре, а на самото магаре - не  newsm62.

# 248
  • The wild, wild west
Здравейте мамета!
Много се извинявам още не съм снимала любимите играчки на Зарко, пък обещах Embarassed, но ще го направя в най-скоро време!
Обаче пускам ви снимки от тази събота, от един увеселителен парк. Малкият не показа страх от нищо, ни височина, ни скорости  Laughing А татко му на какви неща го качва ....  ooooh! Добре, че нямахме баби с нас, че щяха да ни  #2gunfire
А иначе детето страхотно се забавлява. Да не говорим за водните увеселения - тия дето пръскат най-неочаквано. Хубаво беше да можех и тях да ви ги пусна, вместо да обяснявам така замазано, обаче заради скоростите някой неща ги имам само на филмче.  newsm78

http://community.webshots.com/photo/287706729/2209968450060513675OqUDEr
http://community.webshots.com/photo/287706729/2306690150060513675OsXzUn
http://community.webshots.com/photo/287706729/2322735550060513675rahDMp
http://community.webshots.com/photo/287706729/2106611240060513675WAVdlQ

Целувки на всички сладки дечица!   bouquet

Последна редакция: вт, 08 авг 2006, 19:45 от Шоколадкина

# 249
Здравейте! И аз да кажа, както някой по-горе беше казал, че не ядат дечицата, че и ние влизаме в това число:(, предпочита само плодови кисели млекца, сандвич с кашкавал и най-вече всякакви видове плодове и много, ама много домати, много им се кефи(:
иначе днес открих, че ни е избил първия кътник и много се зарадвах Hug даже май е избил преди седмица, защото доста стърчи вече, ама малкия не дава да му се бърка по устата и сигурно един ден като ми се усмихне, ще открия, че са му избили всичките зъби Blush

tchara, Act-HiB-това е за хепатита, нали?(бъркам ги с тази срещу менингит, затова питам!)иначе като я сложихте имахте  ли някакви странични реакции или нещо такова?

# 250
mama monik , току-що видях, че днес имаш рожден ден!!!!

Честито!!!
Да си жива и здрава, много щастлива и да се радваш на много любов от хората, които обичаш!!!!!!  bouquet  bouquet  bouquet

и да почерпиш(:

# 251
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАМА МОНИК!
МНОГО ЗДРАВЕ, РАДОСТ И СЕМЕЙНО БЛАГОПОЛУЧИЕ!
ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!

# 252
Благодаря, сърдечно!

Да са ни здрави дечицата, това си пожелах днес! Пожелавам го и на вас.

Както се вижда по-долу, вече не кърмя.  Simple Smile Наздраве!

# 253
  • Варна
mama monik, честит рожден ден!   bouquet
Да си винаги радостна и обичана!  Hug

# 254
Мамо Моник, ЧЕстит Рожден Ден на патерици- много да те радва твоето слънчице, а вие да го зарадвате с едно братче като решите Simple Smile

Аз като работеща мама мисля, че разделите с децата са по- трудни за нас майките, отколкото за мъниците. като се върнах на работа той беше на 9 месеца, но не съм съжалявала и за секунда за решението си- мен ме притесняваше, че няма да има такава нужда от мен, но мама си е мама, дори и на работа.

Аз има на кого да го оставям, но въпреки това смятам да го пусна на ясла от септември- ще пробваме първо за 2 -3 часа на ден докато свикне, а в ной- големия студ ще си стои в къщи с мен и бебето

Ние сме много изостанали с ваксините- не са ни били тази с 3-те шарки. утре мисля да го заведа 

Общи условия

Активация на акаунт