Зимен студ навън настана, вече съм ноемврийска мама.

• 36 661
  • 728
  •   1
Отговори
# 135
Деси, чисто беше всичко, да. Аз отидох когато 100% нямах лохии. Но моята история не бива да е показател как протича 1 преглед, защото при всеки доктор е различно.

# 136
Зависи от лекаря. Мен ме гледа с ехограф, но честно казано не помня дали и вагинален или само коремен. А в консултацията само опипване защото намаха ехограф там където се следих предния път. Аз още иман лохии, но са малко, предния път също се влачиха бая време. Аз вече ходих на един преглед понеже съм паника и периода след раждането винаги ми е много притеснено дали всичко е наред.

# 137
Ели, бързо да се оправя мъжа ти.
И моя е хремав и пие какво ли не, спи и в хола. И аз пия Биозин мама.
Аз имах един преглед 10 дни след раждането. Тогава ми гледа шевовете и ми бръкна отдолу, но не е било гадно. Другата седмица пак съм на преглед, ще ме гледа с вагинален и ако нямам лохии, ще пуснем изследвания. Моите може да се каже, че спряха. Сега от време на време по хартията има леко зацапване, но е много малко. Вчера ме болеше корема като пред цикъл и си мислех дали няма да ми дойде. Но дано да пропусне още някой месец. Толкова съм отвикнала от превръзки, сега с лохиите се чувствах некомфортно.

# 138
Десет дена след раждането си ме гледа вагинално с онова желязо, което те разтваря(не помня как се казва) и с видеозон. Имаха съмнение да не би да не се изчиствам добре. Не болеше.

# 139
Момичетата секцио - кога ще започвате да мажете белега с контратубекс или дерматикс ?

# 140
Момичетата секцио - кога ще започвате да мажете белега с контратубекс или дерматикс ?

След 20ти ден спокойно можеш да мажеш

# 141
  • Варна
Момичета, с какви ергономични раници сте?

# 142
Момичета, с какви ергономични раници сте?
Boba 4G,която имам още от каката. Но препоръчаха да носим след 4-я месец:

# 143
  • В сърцето на любимия човек
Алое (размер 9-14кг), преди да навърши 9м баткото го носихме в слингове и мей-тай (мех-дай). Сега една приятелка ми даде назаем и нейната Мандука. Тя е с по-тясна платка, която се регулира на височина и след 3-4м ще мога да я нося в нея.

# 144
  • Варна
А има ли нещо, което да става за сега? Гледам по сайтовете дават килограми. Моята е над 5 вече.

# 145
А има ли нещо, което да става за сега? Гледам по сайтовете дават килограми. Моята е над 5 вече.
Не съм на 'ти' с темата, ама май само слинг е подходящ за тази възраст Thinking
има слинготеки - можеш да вземеш назаем слинг, да видиш как е.

# 146
  • София
За в момента стават слинговете - еластичен или с халки.

# 147
  • В сърцето на любимия човек
Тъкан също може Peace Някой с добра плътност може да те изкара до 2-3 годишна възраст на детето (зависи колко килограма стане).

# 148
Аз мажа с дерматикс от втората седмица горе долу, но в средата на белега ми се появи нещо като пъпчица, реших, че е враснало косъмче. След няколко дни обаче го стиснах и се оказа, че е набрало и като почистих добре остана като малка дупчица. Светнах се, че не е косъм, а явно някой конец. Слагах компрес със йодасепт и за два дни изчезна. През това време не съм мазала с дерматикс. Сега мажа и комбинирам с био ойл, че ми домъкнаха много мостри и няма какво да го правя.

Аз влача мойта мечка в слинг, връзвам с основния възел. Като я опаковам хубаво спи по 3 часа. Като стане на 4 месеца ще ходя да диря ерго раница, въпреки, че със слинга вече съм много добра, свалям и слагам навсякъде без да гледам. С баткото ми трябваше огледало, притеснявах се дали е както трябва... сега хвърчим наляво-надясно.

Yakamoz, беше ме питала преди няколко страници как пазя бебето, ми пия биозин мама и кърмя. Това е моята схема за опазване... баткото не мога да го изолирам, не мога и маска да му сложа. Знам от опит, че ако аз се разболея трябва да кърмя много, защото така предавам антитела на бебка. С баткото така процедирах и бях два или три пъти болна докато го кърмех, но той не се разболя. На погачата ни се оказа, че е имало детенце болно от варицела, но никой не се е заразил - Божа работа.

Последна редакция: чт, 13 дек 2018, 13:57 от ЯHHA

# 149
... със слинга вече съм много добра, свалям и слагам навсякъде без да гледам.
Благородно завиждам!

Общи условия

Активация на акаунт