Зимен студ навън настана, вече съм ноемврийска мама.

• 36 692
  • 728
  •   1
Отговори
# 330
Краката трябва да са топли

# 331
Привет, мами! Как са бебчетата ви? Правихте ли коледни фотосесии? Ние бяхме тази седмица, не мина без рев и хранене по нилле време в съблекалнята.
Моето бебче плаче и пръцка повече от всякога предимно следобед и вечер. През това време ми помага единствено слингът. Добрата новина е, че към 12-1 заспива и успяваме да се наспиваме. Прави паузи по 4-5 часа. От това цедене с помпата, което ми се наложи тези дни, тъй като бяхме в движение постоянно, ми се появи много гаден бял мехур на едното зърно. Явно съм прекалила с изцеждането. Беше много болезнен и неприятен. Спуках го и сега минава, но все още наболява. Толкова от мен 😁 дано скоро минат тези пръцки, че горкото дете много се тормози.

# 332
Момичета,всичко е наред с бебо,чува и с двете уши.Сега съм спокойна.
Да ви споделя,че в Ди Ем има промоция на Памперси на Памперс-2ка/4-8кг/.Цена 24 лв -94 бр.Аз купих ,понеже реших,че са на сметка.

# 333
  • В сърцето на любимия човек
Аз купувам от групите Памперс премиум от Англия - 240бр за 75лв. Ако и Премиума в ДМ е на толкова излиза даже по-евтино.

# 334
В емаг понякога пускат Памперс премиум 240 бр. за 55 лв.  Проверявайте и там за изгодни цени. Аз сега си поръчах от там Pufies sensitive 222 бр за 55 лв.

# 335
При нас нещата биват, къде спи, къде не спи, но последните 2 вечери спим малко повече, сутрин се събуждам една идея по-свежа 😀 Днес от сутринта спи и ме остави да подготвя част от нещата за довечера. Чакам я всеки момент да се събуди с рев, че е гладна 😁
Момичета, весели празници и всички да сме много много здрави, най-вече бебчовците и да не притесняват много мамите си! 🤗🍀🥂

# 336
  • русе
Пожелавам на всички вас и вашите семейства едни спокойни, топли, уютни, сплотени и изпълнени с много щастие празници.

# 337
  • Bарна, морето, сините вълни
Много здраве и весело прекарване на празниците и от мен. Heart Нека дечицата растат здравички и палави, а ние да им се радваме.

# 338
Светли празници и от мен, момичета! Крепко здраве на семействата ви, бъдете щастливи и изпълнени с топлина и с обич в сърцата!

# 339
  • София
Весело посрещане на празниците и от нас, момичета!

# 340
Весела Коледа от нас, момичета!
Бъдете живи и здрави вие и вашите семейства.

# 341
  • София
Весела Коледа и от нас!
Да сте здрави и да получавате много бебешки усмивки!

# 342
Весела Коледа, мами! Бъдете живи и здрави и много щастлива първа Коледа с малките бебоци!

# 343
Честита Коледа! Бъдете здрави, щастливи и благословени! 💝

# 344
Честито Рождество Христово! Пожелавам ви спокойни и здрави бебчовци!

Общи условия

Активация на акаунт