Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 25 тема

• 87 089
  • 736
  •   1
Отговори
# 255
Сега пък ще е хубаво някоя от вас(msk-13 🙂) да пусне снимка след мд кодове, да видя тоя лифтинг ефект....

😃😃😃 , не очаквайте чудо ако птозата е напреднала .Ако има ефект той няма да е продължителен .
МД кодовете имат добър и продължителен ефект при деликатна птоза .

# 256
Момичета, на близо 40 съм и вече си има нужда от постягане и позапълване на някоя бръчка.
Сега започвам да чета и абсолютно с нищо от това, което коментирате не ми е познато.
Искам да попитам, на коя клиника/лекар мога да се доверя? Преди години ходих при Паскова на лазерна епилация и само за нейната клиника знам, защото виждах разни жени с корекции при нея. Какво ви е мнението? Става ли или да търся друго място?
Мерси

# 257
  • в 1001-та нощ
Здравейте, някой запознат ли е с мезотерапията Jalupro? Попаднах на нея в статия, любопитното при нея е, че освен хиалурон има и аминокиселини.

Принципно повечето съдържат това, но в какви количества, концентрации, форми ... е друг въпрос Simple Smile

# 258
  • София
Бях на преглед при д-р Паскова. Моят проблем е отпускане на овала. Това, което предложи е една процедура ultra former - 1200 лв. И след това 3 мл филър по 600 лв. Като процедурата трябва да се прави 2 пъти годишно. Ultra former e HIFU, като знам какво съм чела за него .... каза,че едва ли не е задължително първо него, след това филърите. Само с филъри не може.

# 259
.... каза,че едва ли не е задължително първо него, след това филърите. Само с филъри не може.
Първо Хай-футо, после филърите, защото Хайфуто ликвидира филърите. Така ми обясниха на мен.

Това цена за цяло лице ли е? Ако е за долна 4аст само, бая висока цена иска Паскова...

# 260
  • София
.... каза,че едва ли не е задължително първо него, след това филърите. Само с филъри не може.
Първо Хай-футо, после филърите, защото Хайфуто ликвидира филърите. Така ми обясниха на мен.

Това цена за цяло лице ли е? Ако е за долна 4аст само, бая висока цена иска Паскова...
За долна част на лицето.  Хайфуто стягало, и после с филъри да се дооформи. И след като хайфуто е панацея, защо са филърите след това? ..... и с МД кодове не ставало ... подували лицето....

# 261

За долна част на лицето.  Хайфуто стягало, и после с филъри да се дооформи. И след като хайфуто е панацея, защо са филърите след това? ..... и с МД кодове не ставало ... подували лицето....

Лошото при апаратите е че не при всеки има резултат ( много е субективно ) .Филърите се разграждат при апаратни процедури , сауна и високи температури .
МДК  не "подуват " лицето , но дерматолога трябва да има точна преценка , колко и къде точки да постави .В различните области се поставят различни филъри .

# 262
emy_emy, да не си посмяла с Ултра формър! Стяга-дръжки. Ще ти "изпие" лицето. Явно затова после иска филъри - да не видиш след половин година, колко изпито лице ще имаш. Пък и 3 бонбона в касичката...

# 263
  • при Arctic Monkeys
Какви са тия цени...Hushed
Доста солено предложение.Направи си консулт с някой друг лекар... Имаше много добри отзиви за д-р Джалдети за МД кодове,на съвсем достъпни цени! В София поне имате избор.

# 264
Толкова пари за 6 месечен ефект... #Crazy
То една хирургична интервенция ще е на цената на две процедури и ще е по-трайна.

# 265
  • София
И аз съм шокирана от тази цена. Hushed

# 266
  • София
И аз съм шокирана от тази цена. Hushed
+ 60 лева за преглед, който беше  макс  5-10 минути.
Nkv_sz, от апаратните процедури съм леко разочарована и това е истина, че при всеки са с различна успеваемост за решение на проблема, а и тази не е от рода на: "ще я направя, пък ако има ефект, има, ако ли не ....здраве, да е...", сумата не е малка. След като преди 2 години от  Венус Легаси се разочаровах, /а беше толкова хвалена/, не залагам на апарати.
Sharply, и аз мисля да не я правя, за доста стопени лица четох, но в интерес на истината, Паскова изглеждаше перфектно, каза, че на себе си прави хайфу, но аз нямам клиника.
Аз не коментирах последователността на интервенциите, а на необходимостта от двете.

# 267
Sharply, и аз мисля да не я правя, за доста стопени лица четох, но в интерес на истината, Паскова изглеждаше перфектно, каза, че на себе си прави хайфу, но аз нямам клиника.
Аз не коментирах последователността на интервенциите, а на необходимостта от двете.
Аз по принцип не вярвам на тези приказки - "аз съм го правила на себе си". Тя е поредната лекарка, която е казала, че го е правила на себе си, но дали е истина...
Все пак трябва да печелят клиенти и хазната им да се пълни, та всичко може да говорят. Сигурна съм, че ако направиш само това Хайфу, ще останеш много разочарована след 5-6 месеца. Ако нищо друго не се слага по лицето след това, много добре ще с види спихването на кожата от тази процедура. Майната им на парите, въпроса е, че кожата отива "на кино".

# 268
  • София
 Sharply, аз ли не търся добре, но не виждам отзиви на никой, който е правил тази процедура. Имам предвид в БГ.
А това за спихването на кожата е последното, което искам.....

# 269
Sharply, аз ли не търся добре, но не виждам отзиви на никой, който е правил тази процедура. Имам предвид в БГ.
А това за спихването на кожата е последното, което искам.....

Sharply е права че след 5 до 6м. Има обратен ефект .Истината е че трябва да се повтаря за поддръжка но 6м..Също е вярно че има стопяване а което е още по - лошо и деформация на лицето .
Тази процедура е добре на лице да се прави при плътни , с повече мастна тъкан кожи .
Аз мисля че е по - добра за тяло , но цената е висока .
Факт е че Паскова и не само тя опитват в/у лицата си всичко което се появи на пазара като апаратура ( ако лицето има нужда ) .
Но също така е факт че при някои от тях има и хирургична намеса в/у лицата , поставени са и силно лифтиращи конци и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт