Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 25 тема

• 87 099
  • 736
  •   1
Отговори
# 270
  • Бургас
Аз съм я правила преди 2 г. върху долната част на лицето, с цел повдигане на контур. Никакъв ефект.
Кожата ми е плътна, спихване нямаше, но и резултат нямаше. 1200 лв. на вятъра.

# 271
  • София
Sharply, аз ли не търся добре, но не виждам отзиви на никой, който е правил тази процедура. Имам предвид в БГ.
А това за спихването на кожата е последното, което искам.....

Sharply е права че след 5 до 6м. Има обратен ефект .Истината е че трябва да се повтаря за поддръжка но 6м..Също е вярно че има стопяване а което е още по - лошо и деформация на лицето .
Тази процедура е добре на лице да се прави при плътни , с повече мастна тъкан кожи .
Аз мисля че е по - добра за тяло , но цената е висока .
Факт е че Паскова и не само тя опитват в/у лицата си всичко което се появи на пазара като апаратура ( ако лицето има нужда ) .
Но също така е факт че при някои от тях има и хирургична намеса в/у лицата , поставени са и силно лифтиращи конци и т.н.

nkv_sz, моето лице е слабо, с тънка кожа. Мислех да направя шия, за да видя ефекта и евентуално, ако ме устройва след това лице, но категорично ме отказахте от всякакви експерименти с подобни апарати, при когото й да било дерматолог. Интересно защо тогава го препоръчват за стягане/лифтиране?
Паскова каза, че не слага конци, а й те не са били подходящи за фина и тънка кожа, понеже се "напипвали".
И в този ред на мисли .... след като процедурата се повтаря на 6 месеца, а тя стопява филъра, означава, че и той трябва да се подновява на всеки 6 месеца, а и тръгваш от изходно положение .... не мерси, това е като да "наливаш от пусто в празно".
Tintina, ти при кого и с какъв апарат прави, защото доколкото разбрах те са с различно наименование, но на един и същи принцип?

Последна редакция: нд, 23 дек 2018, 13:21 от emy_emy

# 272
Здравейте! Предстои ми уголемяване на бюста, но колкото повече чета, толкова повече се разколебавам. Гледах и клипове на жени, които споделят, че са страдали от различни неща след поставяне на импланти. Нямам достатъчно своя мазнина, така че уголемяването по този начин не ми е опция.
Искам да попитам, има ли сред вас такива, които имат импланти от да речем десетина години и имали ли сте проблеми? Ходите ли редовно на прегледи?
Ако все пак се престраша и се оперирам, ходенето един път годишно на ЯМР достатъчно ли ще е? И може би смяна на имплантите след около 10 години?
Много объркана се чувствам!

# 273
emy_emy ,  ето какво точно представлява Hifu като метод   , името на апарата зависи от фирмата производител .Важен е принципа на действие .

Високоинтензивният фокусиран ултразвук, High Intensity Focused Ultrasound (хайфу, HIFU), представлява медицинска процедура, при която се прилага фокусирана (насочена) високоинтензивна ултразвукова енергия с цел локално загряване (предизвикване на хипертермия) и разрушаване на увредени тъкани посредством аблация (стопяване).

Тъканна деструкция (разрушаване) се получава в резултат на въздействието на температурата, до която се нагрява тъканта, както и от продължителността на нагряване, като метричната единица, която се използва, е "топлинна доза".

Това са мед.определения , защото този метод се използва в медицината .
Точно тъканната деструкция е проблем при работа на лицето , макар че се работи с по - малък интензитет на вълната .А и никой не може да каже с времето , при това загряване на тъканите в дэлбочина ( с цел повишаване на продукцията на колаген ) , освен " спихване " на кожата дали няма да има и асиметрия .

Паскова е с финна кожа , но конците не се напипват под кожата Grinning , просто тя не ги работи .Предпочита а и винаги е предпочитала апаратни методи   , филъри и ботокс .Въпрос на избор от нейна страна .

# 274
  • тук-там
Да дам отчет и аз!
Баркод и устни -  Volbella - много им се радвам - пушач съм и баркода беше осезаем. Отгоре, вече почти не личи, отдолу иска още мааааалко. Горната ми устна беше по-малка и несъразмерна с долната - вече са в синхрон, без да си личи, че е имало намеса.
Повдигане на контур - Radiesse - първоначално бях малко скептична - не си личеше много, но аз наистина имах голямо свличане, особено от двете страни на брадичката.  Днес - на втори ден - положението е много по-добре. Особено с грим си личи доста подобрението. Надявам се и на последващо подобряване, в предвид синтеза на колаген.

# 275
Влизам да похваля др Кованджийска от dr denkova dermatology. В петък сложих 1мл Juvederm Vobella над Горна устна и в бръчките около нея, 0.5 smile в устни, третира и 2 зони-чело и гневна, възползвах се от промо ден. Преди процедурата обясних, че умирам от страх и повторих 20 пъти, че искам невидим ефект, просто подмладяващ. Днес още имам синини, но вече не съм подута. Вчера бях като птицечовка, днес volbella-та над Горна тотално се е сляла с моята си устна и просто нямам бръчки. Устните ми са по-сочни, но не по-големи. Вдигам си веждите, но нямам бръчки. Кеф! Януари съм на безплатен ретуш ако има нужда и на exilis около очите. Моля за отзиви ако някой е правил.

# 276
  • София
Wild_rabbit, честито, при кой прави филърите? Това беше  нещото, което исках и аз, а те ме засилиха на апарати ....

Nkv_sz, благодаря, доста информация изчетох за начина по който функционират апаратите.... доста дерматолози май разполагат с такива... чудя се имат ли клиенти за тях...
Разглеждам снимки и виждам, че има резултати, но всички са може би до 5-6 месец .....от процедурата.

# 277
  • Бургас
emy_emy, точно при Паскова го правих Хайфуто.

# 278
Януари съм на безплатен ретуш ако има нужда и на exilis около очите.
Около очите аз правя околоочна мезотерапия и съм много доволна.

# 279
emy_emy, прочети тази и следващата страница.
http://www.bg-mamma.com/?topic=982479.195
Аз също съм писала там, да не се повтарям.

# 280
  • София
Защо се ходи на ямр? Не се ли прави профилактика като без силикон?

# 281
  • София
И аз това се чудя. Не съм чула за ЯМР за силикон. Иначе моят е на 12 години вече и не, няма такова изискване да се сменя на всеки 10 години. Не е огромен и не е на показ, има действително някакъв ексхибиционистки период след операцията, но отминава бързо.

# 282
  • Бургас
Защо се ходи на ямр? Не се ли прави профилактика като без силикон?

Защото не можеш да правиш мамография на силиконов бюст. Мамографът силно притиска жлезата.

# 283
  • при Arctic Monkeys
Всеки си преценява сам какво да прави с тялото и лицето си.Темата е за взаимосподеляне и помощ, а не за нравоучения. Аз съм привърженик на умерените и добре направени корекции.Няма нищо по- хубаво от това човек да се чувства добре в кожата си!

# 284
  • София
В крайна сметка, корекцията (увеличаване) на бюст е една от най-често срещаните естетични корекции по тялото. Да я отрека на 100% в група за такива корекции, е като да проповядвам атеизъм в група за православното християнство, например.

Общи условия

Активация на акаунт