Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 25 тема

• 86 271
  • 736
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Верно ли на 15 годишната пикла ще й набомбиш устните, че сега не приличала на фолк певица? На 18 какво ще й подариш - уголемяване на бюста, като подарък за бала? Та нейният организъм още расте Crazy. Наясно ли си, че х.киселина иска редовна поддръжка после, иначе ефекта се губи. Това не е татуировка да я направиш веднъж и край - остава си така. /то дори и някои татуси искат поддръжка, ама след години поне/. Смяташ ли в годините напред да й поддържаш устните /разбирай да я финансираш и водиш по лекари, който да допълват/?

# 541
Разбира се, че не! Както има деца с операции на носа на 15-16, защото са комплексирани, така има и такива, които не си харесват уши, устни и така нататък. Не съм казала, че ще и слагам хуалурон, но дори и да го направя в бъдеще ще бъде минимално количество, за да има натурален ефект, а не патешки джуки!

# 542
Е що да не може. Сузанита как си слага. 😂

# 543
Разбира се, че не! Както има деца с операции на носа на 15-16, защото са комплексирани, така има и такива, които не си харесват уши, устни и така нататък. Не съм казала, че ще и слагам хуалурон, но дори и да го направя в бъдеще ще бъде минимално количество, за да има натурален ефект, а не патешки джуки!
Най-добре е да се консултирате директно с клиниката, аз не мисля че има някаква опасност, но като цяло трябва да имате предвид, че устните ще се надуят първите няколко дни, а може и да посинеят, да не й се подиграват после в училище... Вижте да е преди ваканция за да има време  да се възстанови.

Моето е на 8, но понеже слуша като коментирам с приятелки, кога какво слагам  и сега и тя иска ботокс Smile Обще взето иска всичко, което аз си правя

# 544
Не мисля, че има проблем да се сложи хиалурон на тийн.
Проблемът е, че всички искат от деца да подражават на определен модел “красота”.За мен това е притеснително.Като синдеомът “Барби”, довел до вълната на анорексия.
В тази възраст и аз не одобрявах това и онова по тялото си,но после разбрах,че всеки трябва да блести със собствената си красота, иначе се влиза в порочен кръг на “нехаресване “ и нерядко се започват сериозни психологически драми занапред.
От това ми мнение изключвам сериозни недъзи или дадености генетични,които наистина карат човек,било и дете, да се чувста зле.Като големи стърчащи уши, голям крив нос..Аз никога не бих злепоставила човек с външния му вид,но знаем,че не всички имат вродено или възпитано чувство за такт
Племеницата ми е на 17г , но с държанието си,позирането, демонстрациите, прилича на русите и черните плеймейтки, което за мен не е ок!
Много ме плаши епидемията на унифициране на телата..модата е друго нещо.

Последна редакция: сб, 12 яну 2019, 15:05 от ДХ3

# 545
Не е ли по-добре да я научите да харесва и обича себе си,а не да се сравнява с останалите/още по-малко с някакви нещастни деца-кукли/ Когато стане на 18 ще може сама да взима решения за тялото си/а дано и да са осъзнати/
Поне аз това уча моята 11 годишна.Знае и за татусите и обиците ми,както и за операцията.Знае за кое съжалявам сега,въпреки,че бях абс сигурна,че го искам.Надявам се да  е по-умна от мен Simple Smile)

# 546
Благодаря ви за мненията! И аз съм против подражаването на плеймейтките. Мисля, , че дъщеря ми няма нужда от тези работи, но не си харесва устните от много време, а и не е толкова голяма работа. Все пак мисля да изчакам, случайно може и да си промени мнението. 😊

# 547
Някой с импланти оплаква ли се от имунни заболявания или други. Наистина са стряскащи изпратените коментари https://www.breastimplantillness.com/mentor-memorygel-silicone/
Толкова жени в България са с импланти, все някой трябва да има някои от проблемите? Аз имам час за първоначална консултация при И.С. и сега взех и аз да се чудя. Също уж доживотни обаче на всякъде пише максимум 20-25г.

# 548
Благодаря ви за мненията! И аз съм против подражаването на плеймейтките. Мисля, , че дъщеря ми няма нужда от тези работи, но не си харесва устните от много време, а и не е толкова голяма работа. Все пак мисля да изчакам, случайно може и да си промени мнението. 😊
Може да се сложи с подпис от родител. Аз си сложих на 16г. 0,5мл, изглеждаше естествено и само най-близките ми забелязаха.

# 549
Синът ми на 14 искаше да е с рус перчем и татуировка.Помолих да изчака малко с татуировките, защото са перманентно после с него, а за русия перчем обясних защо аз не харесвам и не бих си го направила на негово място .Мисля,че засега остави тези си идеи Simple Smile))

# 550

Аз мисля че е важно мнението и усещането на детето ( стига да не иска устни тип " патица " ) .В тази възраст те се отчайват от най - малкият недостатък .
Практика е не само в Бг , но и в чужбина да се подаряват " носове , уши , бюст и т н ." на 18г .
Ако се постави ХК в устните при нея ще издържи по - дълго време ( млад организъм и пълен със собствена ХК ) .
И не го пиша за ваше удобство ,но почти всички дерматолози с дъщери а и колеги от други специалности правят корекции на децата си .

# 551
Някой с импланти оплаква ли се от имунни заболявания или други. Наистина са стряскащи изпратените коментари https://www.breastimplantillness.com/mentor-memorygel-silicone/
Толкова жени в България са с импланти, все някой трябва да има някои от проблемите? Аз имам час за първоначална консултация при И.С. и сега взех и аз да се чудя. Също уж доживотни обаче на всякъде пише максимум 20-25г.

И аз съм при Ильо на втора консултация след няколко дни ,а операцията ми е в края на месеца и точно днес четох няколко статии и нявсякъде пише ,че не са “ доживотни” и при повечето жени се налага смяна към 20-ТА година . Ще видим сега той какво ще ми каже

# 552
  • София

Аз мисля че е важно мнението и усещането на детето ( стига да не иска устни тип " патица " ) .В тази възраст те се отчайват от най - малкият недостатък .
Практика е не само в Бг , но и в чужбина да се подаряват " носове , уши , бюст и т н ." на 18г .
Ако се постави ХК в устните при нея ще издържи по - дълго време ( млад организъм и пълен със собствена ХК ) .
И не го пиша за ваше удобство ,но почти всички дерматолози с дъщери а и колеги от други специалности правят корекции на децата си .

Подкрепям написаното от  nkv_sz.
От чисто психологична гледна точка е много важно да се изгради доверие и споделяне между дъщеря и майка. Само може да се радваш, че дъщеря ти е споделила притесненията си с теб и е поискала съвет и съдействие.  От физиологична гледна точка не виждам никаква причина да не се сложи малко филър на основа ХК. Да ме прощава съфорумката, ама да наречеш 15 г момиче "пикла" е доста несериозно. На 16 г в някои стани имат право да карат кола...
Писах, писах и изтрих. Мисля, че и горното е достатъчно. Peace

Специални благодарности на ИДА. bouquet
Рядко срещан смислен и обоснован постинг.  newsm51

# 553
  • София
И аз не виждам здравословна причина да не се сложи хиалуронова киселина на тази възраст, но възраженията ми са предимно от естетическа гледна точка. Не съм виждала добре изглеждащи устни след такава намеса. Затова си ходя с тънки.

# 554
  • София
И аз не виждам здравословна причина да не се сложи хиалуронова киселина на тази възраст, но възраженията ми са предимно от естетическа гледна точка. Не съм виждала добре изглеждащи устни след такава намеса. Затова си ходя с тънки.
Аз за около 6 г съм слагала 3 пъти ХК в устни. Изискването ми е да не личи, че и без това устните са ми големи, в смисъл достатъчни за моето лице. Преди време имаше коментари кои устни са хубави. newsm78 За мен са хубави устните подходящи за дадено лице, както и формата им.  Peace 

Общи условия

Активация на акаунт