Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 25 тема

• 86 178
  • 736
  •   1
Отговори
# 60
  • Пловдив
Не видях обаче никъде да се споменават цени в сайтовете на клиниките, това някаква тайна ли е? Може ли да ме ориентирате за цените и също - нали не е задължително да се правят всички точки /или напротив трябва всички, нещо не ми стана ясно/.

Цената която заплатих беше 550лв. за 1бр. ампула Жувидерм Волюм. Количеството което се поставя е индивидуално. 1 ампула разпределена на толкова точки по лицето никак не е много. Обикновено трябва повече.

# 61
Някой искаше мнение от предната тема за Рестилейн,аз си слагах,но не съм впечатлена,почти нямаше разлика и то цяла ампула ми сложи в незолабиалните,поне се предполагаше ,че ми я сложи.
Peace
Явно е индивидуално.

Последна редакция: пн, 10 дек 2018, 15:15 от Палечк@

# 62
Слагала съм филъри и ботокс три пъти при Валянова. Първият път останах доволна, но следващите нямаше никакъв резултат. Каза ми, че при мен много бързо се резорбира филъра и за това нямало особен ефект. Слага ми  Teosyal, Ellanse и Belotero в различните зони на лицето.
Сега планирам януари да се освежа с нови филъри, но съм в чуденка при кой да отида?

Последна редакция: нд, 09 дек 2018, 17:25 от monii

# 63
Здравейте , искам да си сложа ботокс , но ме притеснява , че не трябва да се пие вино две седмици , а предстоят празници. Така ли е наистина !?

# 64
Благодаря за темата!
Аз ще продължа с въпроса си от старата тема. Лазерна епилация и фотоепилация не е ли почти едно и също? Аз си правих фотоепилация, но ефект никакъв... пари на вятъра и космите ми дори са много черни....
и още един въпрос- скоро ми поставиха ХК в челюстта с игла, но има топчета. Следващия път да пробвам ли при друг, който работи с канюла?

# 65
Лазер И фото не е едно и също.Аз съм си правила и двете ,много успешно, но в професионални студия/клиники.
В момента, от 4г., позвам уред на Филипс за димашна фотоепилация и съм повече от доволна.

# 66
  • Пловдив
Слагала съм филъри и ботокс три пъти при Валянова. Първият път останах доволна, но следващите нямаше никакъв резултат. Каза ми, че при мен много бързо се резорбира филъра и за това нямало особен ефект. Слага ми  Teosyal, Ellanse и Belotero в различните зони на лицето.
Сега планирам януари да се освежа с нови филъри, но съм в чуденка при кой да отида?

Грешката може да не е в доктора. Аз също разглаждам много бързо филъри, преди си мислех, че е от самите филъри, че са по-нетрайни и т.н. Да, ама не, от година насам слагам само Жувидерм, и него разграждам бързо. Може да е до организъм, може да е и от начин на живот, аз спортувам доста, пия добавки, много обичам гореща баня. Факт, че за няколко месеца буквално се стопяват. Разбира се, не до нулево ниво, но...
Може да Ви звучи смешно, но от скоро ползвам Филипс четка за зъби с утразвук, дали може да повлияе филър в устните?

Последна редакция: нд, 09 дек 2018, 20:25 от mamaden

# 67
Не знам защо си мисля, че може би или филтъра не е подходящ, или количество е не достстъчно. За това ще сменя Валя нова за да видя дали ще има по добър ефект. Но се чудя при кой?

# 68
Здравейте!
От известно време насам се интересувам от ринопластиката в България. Като цяло разбрах, че д-р Джамбазов се счита като най-добър в този тип операции, но нямам възможност да чакам толкова дълго време, за да я направя при него (от мнения разбрах, че операцията се извършва година-две след прегледа).

Относно Ангел Енчев - навсякъде има само лоши мнения, въпреки че ми е малко парадоксално предвид известността му сред пластичните хирурзи. No Mouth

Та, въпросът ми е какво е мнението ви за Ильо Стайнов, ако някоя от вас му е била пациентка? Доволни ли сте като резултат, като обслужване? Изобщо споделете всичко, което знаете за него. Laughing

# 69
Здравейте!
От известно време насам се интересувам от ринопластиката в България. Като цяло разбрах, че д-р Джамбазов се счита като най-добър в този тип операции, но нямам възможност да чакам толкова дълго време, за да я направя при него (от мнения разбрах, че операцията се извършва година-две след прегледа).

Относно Ангел Енчев - навсякъде има само лоши мнения, въпреки че ми е малко парадоксално предвид известността му сред пластичните хирурзи. No Mouth

Та, въпросът ми е какво е мнението ви за Ильо Стайнов, ако някоя от вас му е била пациентка? Доволни ли сте като резултат, като обслужване? Изобщо споделете всичко, което знаете за него. Laughing

И аз се интуресувам от темата. Др Джамбазов вече е възрастен и оперира рядко, затова се чака много. Аз искам да си коригирам върха, а четох, че не е чак талкова добър в това.

Моля те включи се с ъпдейт, като избереш своя лекар.

Аз още обмислям и следя работата на специалистите в извън Бг.

# 70
Краен Джамбазов е около 50-55г, колко да е възрастен?! Много е ангажиран и се чака да, но ако тряба да чакаш 2 години или да идеш при касапина Енчев и подобни, та после цял живот да гледаш това, което ще остане от носа ти, то моят съвет е да чакаш!
Това не е като да си боцнеш хиалурон, и в най- лошия случай да ти изкара малко, ринопластиката е тежка и сложна операция.
Променя се цялото ти лице, ако е неуспешна, реоперациите са още по- сложни и могат да имат необратими последствия.
Много хубаво мисли и не бързай!

Мадамен, спирай парни бани, горещи душове и сауни. Пагубни са за филърите, от опит го казвам🤪 До организъм е, винаги слагаме едно и също с моята приятелка, тя разгражда за 4 месеца аз за година. И двете спортуваме всеки ден. На едни години и килограми сме и пак е много различно.

# 71
  • в 1001-та нощ
...
Може да Ви звучи смешно, но от скоро ползвам Филипс четка за зъби с утразвук, дали може да повлияе филър в устните?

При мен не го повлиява. Даже според приятелката ми - филърът не е мръднал. Пита ме дали не съм го подновявала  Simple Smile

# 72
И аз се интуресувам от темата. Др Джамбазов вече е възрастен и оперира рядко, затова се чака много. Аз искам да си коригирам върха, а четох, че не е чак талкова добър в това.
Как ще е възрастен? 50 годишен мъж. И оперира доста често при това. На ден има по 3-4 операции.  Чака се много, защото има много пациенти, не само за ринопластики, а за всякакви УНГ проблеми.
Ако не ти се чака за него, се ориентирай другаде, но задължително да бъде УНГ лекар. Пластичните хирурзи не са запознати така добре с анатомията на носа и много често освен визуални, има и функционални проблеми в последствие.

# 73
Коя е д-р Чолакова от Пловдив? В нета намирам за център в Бургас, обаче.

# 74
...

При мен не го повлиява. Даже според приятелката ми - филърът не е мръднал. Пита ме дали не съм го подновявала  Simple Smile
Аз също ползвам звукова четка на филипс, 64000 оборотае,  вече трета година я имам.

Последна редакция: пн, 10 дек 2018, 15:17 от Палечк@

Общи условия

Активация на акаунт