Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 25 тема

• 86 205
  • 736
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Не проввявам интерес към оперативна ринопластика към момента,но съм в една група за риноплстика и оставам с впечатлението,че 70-80% са пациенти на Дилбер,останалите на Илхан мисля,че беше. Никой не проявява интерес към този вид операция в България

# 76
  • София
Не проввявам интерес към оперативна ринопластика към момента,но съм в една група за риноплстика и оставам с впечатлението,че 70-80% са пациенти на Дилбер,останалите на Илхан мисля,че беше. Никой не проявява интерес към този вид операция в България
Защото явно са добри. Peace  Wink
Аз лично в Бг,освен при др.Джамбазов,при никой друг не бих отишла.
Дори и при него май не бих,само заради върховете в които казват,че не е добър,а и съм виждала кофти негови върхове.Но пък дооста известни дами са правени от него и са с хубави носове.
Всички за които се сещам,обаче са били с гърбица,а моя проблем е друг.
Имам нос без гърбица,който в профил си е доста хубав,ноо в анфас е широк,с малко топчест връх.
Мисля,че на певицата Галена беше подобен преди да си направи рино.

# 77
  • Пловдив
JACKLIN* знам, че трябва да огранича горещите бани, сауни и т.н, но толкова ги обичам..., че сърце юнашко не трае Simple Smile. Имам чувство, че се прераждам след тях Simple Smile).
Джамбазов оперира ежедневно, чака се много защото има много желаещи. Аз лично не съм чак толкова впечатлена от нослетата които прави. За гърбици - ок, оправя ги, но друго не всичко му се получава. Аз например искам малко стесняване и повдигане на върха. Но аз имам по-месест нос и знам, че това, което искам е сериозно предизвикателство. По тази причина и още не съм предприела такава операция. Бях се насочила към Сафет Кулов, но още не съм отишла на консултация.

# 78
  • София
Аз имам лека гърбица,но като цяло не лош нос,то за това се и насочих към корекция с филър. Повече ме е страх да не стане по-зле,отколкото ме дразни гърбицата.

# 79
Носа на Алисия е правен от Джамбазов. При нея е станал много добър резултат.

# 80
  • София
На Алисия,Златка Райкова,Мегз,Бони са правени от него,но те имаха гърбици.Определено за гърбици е добър според мен.

# 81
Визирах върха на Алисия, че е станал перфектен. Тя като цяло имаше месест нос, сега й е малък и фин.
Аз също съм му пациентка, но при мен прави две ревизии.

# 82
Истина е че не може да доизкусури върховете нещо, но за гърбици, проблеми с дишането, намаляване на самия нос, е чудесен.
Мъжът ми го оперира 5 часа, каза че като пъзел го е редил. Той имаше 2 стари счупвания, зараснали много криво. Роди се откак се оперира. Освен това и му го намали доста, неговия беше много голям. Сега погледнато отдолу ноздрите са криви, едната е по- малка.
Върхът не е точно идеален, но предвид предишното състояние и че е мъж, няма грам повод за оплакване.

# 83
Здравейте ! Не знам дали това е правилната тема,но бих искала да ви попитам какви процедури си правите за лечение на акне и премахване на белези от акне? Също така ако е възможно да ме насочите към конкретна клиника или специалист в София за тези процедури. Благодаря предварително ! Flowers Hibiscus

# 84
  • София
Аз си записах час за химичен пилинг в Дерма акт. Сега чета, че е три вида... Повърхностен, среден и дълбок... Надявам се те да ме насочат към подходящия за моите нужди. Ще видим...
Чудих се между тази клиника, Каляшева и Дерма вита(Паскова)...

# 85
Повърхностен е мн лек, трябва много процедури за минимален ефект. Направи си среден и чакаме отзиви за клиниката, отношение, работа.

Аз си записах час за химичен пилинг в Дерма акт. Сега чета, че е три вида... Повърхностен, среден и дълбок... Надявам се те да ме насочат към подходящия за моите нужди. Ще видим...
Чудих се между тази клиника, Каляшева и Дерма вита(Паскова)...

# 86
Истина е че не може да доизкусури върховете нещо, но за гърбици, проблеми с дишането, намаляване на самия нос, е чудесен.
Мъжът ми го оперира 5 часа, каза че като пъзел го е редил. Той имаше 2 стари счупвания, зараснали много криво. Роди се откак се оперира. Освен това и му го намали доста, неговия беше много голям. Сега погледнато отдолу ноздрите са криви, едната е по- малка.
Върхът не е точно идеален, но предвид предишното състояние и че е мъж, няма грам повод за оплакване.

А как варират цените?
Живея в Дания и тук е доста скъпо - цените могат да стигнат и до 13-14 хиляди лева за нос.

# 87
3,600-4000 лева, нещо такова ми се върти, но преди 4-5 години беше. Сега може да има актуализация.

# 88
Здравейте ,някой ползвал ли е това,препоръчаха ми го,но все пак ...Поръчах си малко количество да видя ефекта
https://www.ebag.bg/serumen-filr-s-dinalift-dermacode-7-20-ml/246611

# 89
  • Пловдив
Здравейте ! Не знам дали това е правилната тема,но бих искала да ви попитам какви процедури си правите за лечение на акне и премахване на белези от акне? Също така ако е възможно да ме насочите към конкретна клиника или специалист в София за тези процедури. Благодаря предварително ! Flowers Hibiscus
За лечение на акне и премахване на малки белези може да ползваш кремове с glycolic acid. За премахване на по-дълбоки белези от акне може да ти помогне fraxel laser.

Общи условия

Активация на акаунт