Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 25 тема

• 86 236
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Някой поставял ли си е Принцес в устните при др.Каляшева или при друга?
Доволни ли сте?

# 91
Истина е че не може да доизкусури върховете нещо, но за гърбици, проблеми с дишането, намаляване на самия нос, е чудесен.
Мъжът ми го оперира 5 часа, каза че като пъзел го е редил. Той имаше 2 стари счупвания, зараснали много криво. Роди се откак се оперира. Освен това и му го намали доста, неговия беше много голям. Сега погледнато отдолу ноздрите са криви, едната е по- малка.
Върхът не е точно идеален, но предвид предишното състояние и че е мъж, няма грам повод за оплакване.

А как варират цените?
Живея в Дания и тук е доста скъпо - цените могат да стигнат и до 13-14 хиляди лева за нос.

И аз в момента се интересувам, за мъжът ми. Видях, че има различни цени за цял нос и само връх. Обаче не знам ако правиш цял нос, дали това включва върха. Иначе цената за цял - 3900 лв., а за връх - 2400лв.

# 92
Обаче не знам ако правиш цял нос, дали това включва върха. Иначе цената за цял - 3900 лв., а за връх - 2400лв.
Разбира се, че включва и върха.

# 93
Визирах върха на Алисия, че е станал перфектен. Тя като цяло имаше месест нос, сега й е малък и фин.
Аз също съм му пациентка, но при мен прави две ревизии.

У-жасен нос е имала  Mask

Някой с препоръка за пластика на клепачи?

# 94
Здравейте, някой има ли отзиви от др Кованджийска? Не намирам нищо с търсачката.

# 95
Влизам с въпрос за пушаческите вертикални бръчки над устата. Появиха ми се, макар, че припалвам рядко и малко и не съм сериозен пушач. Последната половин година обаче се бях разпушила повече и резултатът е налице. Да не обидя някой, мои приятелки, които пушат доста повече, намат такива.
Мисля си за ботокс, но ме притеснява нещо.  Както при ботокс на чело може да се повдигнат или смъкнат веждите, ако стане нещо подобно с устата, ще е е много неприятно.
Mayyal, чела съм, че ти си слагала ботокс на пушачески бръчки, всичко е наред и не е имало такъв ефект, нали? На много места ли те боцкаха? Ти реално имаше ли там фини линии или госложи превантивно? Моите се виждат само при вглеждане и може би само от мен. Но ги имам.
mamaden и JAKLINS, вие сте доволни от ботокса при др. Чолакова? Веждите ви не се повлияха?

Изобщо всеки, оправял такива бръчки и с мнение за доктор в Пловдив по-добре, но може и в София ще ми е полезен.
Чудя се няма ли и някоя процедура при козметик или лекар да ги позаглади.

# 96
Аз точно подтикната от баркод-а съм се насочила за филър към клиниката на Денкова. Четох за ботокса в тази зона и колко висока е възможността да не можеш да пиеш през сламка после или да си пиеш кафето без да се залееш и не ми се понрави. Гледах и т.нар flip lip, който за някои е търсен ефект (в миналата тема имаше пост за устните с т.нар. чупка), което за мен ще е дефект и се получава с ботокс в горната устна. Измислих, че май с филър ще е най-малък риска, стига да не ми увеличат драстично обема. Имам час на 21ви и ще пиша отзиви, не искам по-големи устни, патешките такива са ми далеч от желаното, но искам малко по-сочни устни без бръчки отгоре. Ще правя и ботокс на чело + гневна, филър на назолабиални-ще пиша отзиви после.

Последна редакция: ср, 12 дек 2018, 15:20 от Анонимен

# 97
  • в 1001-та нощ
Аз да споделя за крема Атрофилин - от 3 ползвания ми изялзоха кофти подкожни, болезнени пъпки и то не малко. Още с първото прилагане цъфнах, но бях пред цикъл, и дадох втори шанс. Е, за жалост - не е моят продукт. Ще гледам да си създам навик да го измажа поне на ръцете.

# 98
Здравейте, мили дами.
Искам да попитам дали някоя от вас се е подлагала на процедурата безиглена мезотерапия, конкретно за устни във Велико Търново и дали сте доволни. Писах на конкретно студио, казаха че има много клиентки и били доволни. За жалост не видях снимки с резултати. Също така, след дълго четене, видях че продават уредът с който извършват тези терапии, и не беше крайно скъп. Някоя от Вас рискувала ли е сама да си направи процедура? По описанията изглежда безвредна и бърза... Не бих рискувала може би, но искам някакъв минимален ефект - много леко, възможно най-естествено изглеждащ. Ще съм благодарна ако някоя от Вас сподели опит. Благодаря 😊

# 99
И аз се записвам с въпрос първо за скорошни мнения за Живко Кънев и мамопластика с анатомични импланти? Вторият ми въпрос след операцията трябва ли да има човек при мен или ще мога трудно да се справя и сама докато ме изпишат и последният ми въпрос е мога ли да летя със самолет в деня на изписването?

За нос ще следя, че и аз имам гърбица от счупване, с години събирам смелост, но още не мога да се реша и на двете, ако почакам още малко може и да няма смисъл 😁

# 100
  • София
На мен Стоянов ми каза,че мога да летя веднага след операцията,но няма да искам 😂

# 101
a.l.e.n.a,благодаря за коментара за крема!При мен се получава само по-голямо уплатняване на кожата,но и аз рядко се сещам да го мажа поне 2 пъти дневно/нищо,че пише "няколко пъти"/Нямам проблем с пъпки.

DaAdAd ,по-добре е да си говориш с лекаря за това.Едва ли ще можеш да си летиш обратно в деня на операцията-има контролни прегледи,махане на конци..

# 102
А този Атрофилин крем по цялото лице ли го нанасяте? Аз се чудех дали е подходящ за зоната под очите, тъй като там имам "хлътване" и загуба на обем... страх ме е от филърите, но... докога ще се търпя така, не знам. Sad

# 103
При мен се получава само по-голямо уплатняване на кожата,но и аз рядко се сещам да го мажа поне 2 пъти дневно/нищо,че пише "няколко пъти"/Нямам проблем с пъпки.
Може ли да кажеш какво точно уплътняване постигаш? Поне доколкото може да се опише с думи.

# 104
Ами,отскоро съм с него.Кожата ми е тънка,да кажем и суха.Усещам я просто по-плътна и жива,но е миналп много малко време и не го маса така,както препоръчват няколко пъти дневно.И хубавпто е,че го усещам тежък върху лицвто си,а това ми е проблем при други кремове.Ще видим.Поне 3 седмици пеепоръчват да се ползва

Общи условия

Активация на акаунт