Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 25 тема

• 86 295
  • 736
  •   1
Отговори
# 150
  • в 1001-та нощ
Всички.

А отн. разстоянието между гърдите - анатомично е, и в тези случаи резултатите не са, като при жена с ест. големи гърди - долепени, като бузки на дупе. Веднага след операцията - разстоянието е още по-видимo, защото гърдите на напрегнати, но с времето улягат и това разстояние става по-полегато и естествено.

Последна редакция: сб, 15 дек 2018, 21:51 от a.l.e.n.a

# 151
Мадамен, 7000 лева, повдигане плюс импланти. Може да има малка промяна в цените.

Благодаря ти, колко дни е престоят в болницата след операцията, два дни ли?

+1 , много е добър колегата , възстановителният период при него е много лек и извайва красиви гърди .

# 152
Мадамен, на единия ден към 9 започна операцията, на другия в 13 ме изписаха. Реално 1 нощ спах там.
Помня колко притеснена и наплашена от разкази бях, и отивам със треперещи коленца да ме приемат, гледам една мацка си стяга багажа, облича си зимно яке, така съвсем свободно си маха с ръце. Каза че вчера е оперирана и днес си заминава за Бургас с колата?!?! Викам си тая е някъв киборг:)))
На другия ден рано сутрината и аз бях така:)
Направих си тоалет, слязох за кафе, а мъжът ми- придружителят сладко си похъркваше:)

Да е жив и здрав докторът! Чудесно си свърши работата, всеки път, като се съблека го благославям:) Обучава и сина си, той това е завършил също. Маха ми конците, много възпитано и внимателно момче.

Аз може да съм писала, не помня. Най- голямата реклама и това, което ме накара да се реша , за Желев е моята най- добра приятелка, оперирал я е преди 12 години, тя има навика да качва и сваля по 15-20 кила. Така за година от 70 на 50 и после обратно. Гърдите и обаче са си все така хубави. Само размера на сутиена и играе от С на Д:)

Последна редакция: нд, 16 дек 2018, 08:28 от JACKLIN*

# 153
Някой знае ли кой работи с Револакс в Пловдив? Искам пак да си сложа от него.

Къде си слага Револакс? в устните ли? явно си доволна щом искаш пак, аз много искам да го пробвам, защото казват, че е доста траен, а е и доста евтин, но не мога да се реша нещо... Как го усещаш, по-твърд ли е?

# 154
  • Пловдив
JACKLIN*, много много ти благодаря, след написаното съм супер интусиазирана! Аз също имам позната, която миналата година си прави гърдите при него, резултат - отличен, но тя е на 28 години, а аз съм 40, не е като да няма разлика Smile

# 155
  • при Arctic Monkeys
С Револакс работи Хелена фейс вкл. и в Пловдив. Продуктът е нелош, плътничък, не мисля, че бих сложила в устни. За назо, марионетни и скули е ок.

# 156
Искам да споделя впечатления за моя близка, която си постави 10 конеца Анкор/или Анхор?/. Дамата е на възраст 65+, при нея имаше много силно отпускане в областа на бузите и по-малко по контура. Сторед лекарката тези конци не са достатъчни и трябва да сложат поне още 4 другия месец. Веднага след поставянето лицето стана по-слабо в долната част, брадичката и контура се заостриха, но се появи един много неприятен обем в горната част, който ме смущава. Такъв подобен обем забелязах на снимките на Елен Колева и тъй като снимките са публични, си позволявам да ги пусна и тук:
https://www.instagram.com/p/BrV6cMAhvNm/
https://www.instagram.com/p/Braq9SvBsnE/
Моля дамите с опит с лифтинг конците да споделят дали този обем се запазва или с времето спада? Минали са само няколко дни и доколкото знам възстановяването е поне месец. Но ако този обем остане ще е много неприятно, защото дава леко гротескно изражение:(

# 157
  • Пловдив
Това при Елен Колева на мен ми прилича на филър...в скули и брадичка.

# 158
Да, вероятно е така, но аз исках да покажа ефектът, който се получи и той е същия:)

# 159
Искам да споделя впечатления за моя близка, която си постави 10 конеца Анкор/или Анхор?/. Дамата е на възраст 65+, при нея имаше много силно отпускане в областа на бузите и по-малко по контура. Сторед лекарката тези конци не са достатъчни и трябва да сложат поне още 4 другия месец. Веднага след поставянето лицето стана по-слабо в долната част, брадичката и контура се заостриха, но се появи един много неприятен обем в горната част, който ме смущава. Такъв подобен обем забелязах на снимките на Елен Колева и тъй като снимките са публични, си позволявам да ги пусна и тук:
https://www.instagram.com/p/BrV6cMAhvNm/
https://www.instagram.com/p/Braq9SvBsnE/
Моля дамите с опит с лифтинг конците да споделят дали този обем се запазва или с времето спада? Минали са само няколко дни и доколкото знам възстановяването е поне месец. Но ако този обем остане ще е много неприятно, защото дава леко гротескно изражение:(

Аз съм с Anchor в скулите , обема е нормален в началота .Най - интензивен е на следващият ден и може да продължи до две седмици и при повече брой конци и до месец .
Моите наблюдения при жени на тази възраст че ефекта на тези конци е краткотраен .А и не съм убедена че е по - добър вариант и физически и финансово от пълен лифтинг .

# 160
Благодаря ти, nkv_sz! Ще видим колко време ще издържи, тя е решила да послуша лекарката и другия месец да сложи още 4, както и през половин година да допълва по 4 конеца. При теб имаше ли подобен обем като на снимките в началото? Аз също мисля да си поставя конци, но казано честно засега се въздържам докато не видя какъв ще е резултата при близката ми. Макар че съм значително по-млада и нямам такова отпускане и вероятно при мен ефектът ще е различен.

А цялостен фейслиф на каква цена горе-долу върви и при кого можете да препоръчате?

# 161
Благодаря ти, nkv_sz! Ще видим колко време ще издържи, тя е решила да послуша лекарката и другия месец да сложи още 4, както и през половин година да допълва по 4 конеца. При теб имаше ли подобен обем като на снимките в началото? Аз също мисля да си поставя конци, но казано честно засега се въздържам докато не видя какъв ще е резултата при близката ми. Макар че съм значително по-млада и нямам такова отпускане и вероятно при мен ефектът ще е различен.

А цялостен фейслиф на каква цена горе-долу върви и при кого можете да препоръчате?

Да имаше обем ,приличах на месечина .Но премина , това е нормално .
Цените за фейслифтинг зависят от вида ( отворен или ендоскопски ) , заедно или не с блефаропластика .Аз не съм ги гледала при различните хирурзи .
А при вашата позната в колко ант.области бяха поставени конци ?

# 162
  • Варна
Записвам се пак при вас. Наскоро сложих хилурон в устните. Първо 1мл Теосиал Кис, с който всъщност основно направи доктора контур, който аз въобще нямах. И сега след месец сложихме малко обем. Мисля че този път доктора избра Ревовлакс ( дано го пиша вярно). Вчера го слагах и още са отични, да не казвам че и цялата съм синя,  но аз винаги посинявам, каквото и да слагам. Засега въпреки оточните устни и синките ми харесва ефекта, който постигнахме.
Иначе съм на 4ти месец Ботокс, този път е по - добре от предходния, който издържа 4месеца. Сега планирам на 6-я месец да сложа живот и здраве пак.
Сега да ви питам за уголемяване на бюст и повдигане според мен ще имам нужда. Насочила съм се към Живко Кънев ( един приятел го познава лично и може да ме заведе там), Ильо Стоянов ( от четене по форумите), и Тапивичарова ( от приятелка която твърди че била топ оф дъ топ на реконструктивната част по гърдите).
За Ильо Стоянов малко ми е странно да чакам 9месеца за преглед ( пак от четене по форумите зная), и напоследък не чета блестящи отзиви у за него. Че съм разколебана вече.
Споделете вие, напоследък чета добри мнения за Живко Кънев от вас, янво е добър вариант, може би.

# 163
[

О, нямам представа:) Докторката я начерта преди това с молив - от една точка високо в скулата пет лъча по половината страна на лицето.

# 164
[

О, нямам представа:) Докторката я начерта преди това с молив - от една точка високо в скулата пет лъча по половината страна на лицето.

Значи повдигането е в областта на слепоочието .
Аз имах предвид че освен там , може едновременно да се работи чело и около очите .

Общи условия

Активация на акаунт