Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 25 тема

• 86 995
  • 736
  •   1
Отговори
# 165
  • при Arctic Monkeys
Galeto, защо доктора е решил да слага сега друг продукт? Безопасно ли е да се смесват така, въпроса ми е и към останалите?

# 166
  • София
За Стоянов мисля,че вече не се чака толкова. Аз бях от чакащите и го попитах,но каза,че 4 месеца не е правил консултации заради преместването на клиниката. Сега би трябвало да става по-бързо Simple Smile

# 167
  • Варна
Ми според мен избра друг продукт защото аз много бързо разграждам всичко, и той каза че този филър бил по - добре за обем, и по - твърдичък. Засега нямам бучки, всичко е ОК, освен синините които нямат общо с продукта според мен.

# 168
Може ли снимки преди и след Револакс в устните?

# 169
  • София
Това при Елен Колева на мен ми прилича на филър...в скули и брадичка.
[
Да, определено!

# 170
  • София
За Стоянов мисля,че вече не се чака толкова. Аз бях от чакащите и го попитах,но каза,че 4 месеца не е правил консултации заради преместването на клиниката. Сега би трябвало да става по-бързо Simple Smile

А къде се мести клиниката на Стоянов?

# 171
С Револакс работи Хелена фейс вкл. и в Пловдив. Продуктът е нелош, плътничък, не мисля, че бих сложила в устни. За назо, марионетни и скули е ок.
  Имате ли отзиви за Хелена фейс,дали добре работят? Видях,че цените им са достъпни.

# 172
Някой знае ли кой работи с Револакс в Пловдив? Искам пак да си сложа от него.

Къде си слага Револакс? в устните ли? явно си доволна щом искаш пак, аз много искам да го пробвам, защото казват, че е доста траен, а е и доста евтин, но не мога да се реша нещо... Как го усещаш, по-твърд ли е?

В назолабиалните. Скин Лайн в София, но не бих повторила пак там. Твърдичък е иначе филъра.

# 173
ясно, той сигурно за това по-бавно се резорбира, но въпросът е дали стои естествено защото аз искам в устните...

# 174
  • Варна
Ще изтрия снимката че не искам да съм в публичното пространство Simple Smile
Като цяло ми сложи 0.7 мл Ревовлакс, и нямам бубонки, които предния път получих от Теосиала.
Дали контур трябва да се прави или не, според мен е въпрос на личен избор и вкус Simple Smile Който както се харесва, така да се прави.

Последна редакция: пн, 17 дек 2018, 10:25 от Galeto..

# 175
Подържам си мнението, че контур не бива да се прави, изобщо на никого.

# 176
Досега още не съм видяла добре направен контур.. Или ср разлива над устната или се обръщат нагоре... и аз искам ма няма.
Ако чуете някой да има добри резултати в тази насока ми кажете.

# 177
Здравейте и от мен! Аз имам едно питане, сложих за пръв път ботокс този октомври (2 месеца) и ми се струва, че вече започва да отминава ефекта - определено повече мимика имам от преди. При вас дали е била така след първия път,защото съм чувала, че обикновено първия път държи 2-3 месеца и после повече.
В бузите съм с Juvederm Voluma и там леко започнаха да спадат, според мен до 3-4 месеца ще изчезне (тоест като стане на около 6). При вас филърите при първо поставяне задържали ли са се по-дълго?

# 178
  • в 1001-та нощ
... При вас филърите при първо поставяне задържали ли са се по-дълго?

Да

# 179
Ще изтрия снимката че не искам да съм в публичното пространство Simple Smile
Като цяло ми сложи 0.7 мл Ревовлакс, и нямам бубонки, които предния път получих от Теосиала.
Дали контур трябва да се прави или не, според мен е въпрос на личен избор и вкус Simple Smile Който както се харесва, така да се прави.

Не успях да видя. Може ли на лично съобщение да ми ги изпратите?

Общи условия

Активация на акаунт