Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 25 тема

• 87 021
  • 736
  •   1
Отговори
# 180
А къде се мести клиниката на Стоянов?

Симеоновско шосе

# 181
При малките гърди не може ли да се подходи, като при изграждането на гърда след мастектомия? Извинявайте, просто ми стана интересно.
Аз попаднах на съвсем други цени разглеждайки оферти за ринопластика.
Уголемяване на бюст с импланти NAGOR + БЕЗПЛАТЕН преглед и БОНУС филър с хиалуронова киселина от 4990 лв.

# 182
  • при Arctic Monkeys
Аз пък си имам контур, но съвсем малко каличество направен и си ми харесва.

Последна редакция: вт, 18 дек 2018, 00:35 от karmacoma

# 183
И аз имам контур и не ми се е разлял, нито ми се обърна устната нагоре

# 184
При малките гърди не може ли да се подходи, като при изграждането на гърда след мастектомия? Извинявайте, просто ми стана интересно.
Аз попаднах на съвсем други цени разглеждайки оферти за ринопластика.
Уголемяване на бюст с импланти NAGOR + БЕЗПЛАТЕН преглед и БОНУС филър с хиалуронова киселина от 4990 лв.

Това не е като да си смениш цвета на косата.Никога /аз/ не бих избрала цена пред качество. А тази оферта е  3 в 1 за 5 хил лв.Сигурно пациентките и асистират

# 185
  • София
Доколкото знам, след мастектомия липсва кожа и за да се изгради, се поставя експандер, който всяка седмица се пълни с малко количество течност и така до постигането на желания обем. Така залятата с киселина Мария Станева казваше, че са изграждали и кожа за лицето й. Но когато кожата е налице, не се използва този метод, а директно се поставя имплант.

# 186
Здравейте,  предстои ми операция, но съм малко затруднена в избора на имплантите и начина на поставяне. Имам 3 варианта, според измерванията, висока съм 162 см и 55 кг. Подгръдна 73 см, гръдна 90 см, основа на гърдата 13 см.14 см. Винаги съм носила чашка D, но след две деца и повече от 4 години кърмене, гърдите ми се изпразниха и увиснаха. Не искам бомбастична визия, а да се изпълнят и да се повдигнат леко, никога не съм имала анатомични изпъкнали гърди, по скоро разляти и обли. Лекарят предложи раунд блок и анатомични импланти на Ментор
CPG 312 нисък профил, средна плюс проекция- 370 сс -13 см, 11,5 см, 5,5 см.
CPG 312 нисък профил, средна плюс проекция- 415 сс -13,5 см 12 см, 5,7 см.
CPG 313 нисък профил, висока проекция- 395 сс -13 см 11,7 см, 5,6 см.  /притесняват ме тези да не са прекалено изпъкнали, но при птоза четох, че се препоръчва да са с висока проекция/. Док предлага най- големия размер, че щели да ми малеят след време.
Моята гърда в момента е с размери около 300 350 сс.
Чудя се и дали през ареолата да ми ги поставят или само да оберат кожа там, а да се поставят под гърда, общо взето доста въпроси. Моля ви за помощ.

# 187
  • в 1001-та нощ
Послушай доктора. Аз нисък профил не бих сложила изобщо Simple Smile

# 188
Аз съм ниска, а и моите гърди идват ниско и според измерванията няма как да е висок, защото ще ми започват от гърлото така да се каже:) Да не би да имаш предвид изпъкналостта, доктора остава аз да избера между тези три варианта, според него разлика във вида няма да има, единствено препоръчва размера да е по- големия. Мен ме притеснява да не ме е срам да си ги нося, т.е да е прекалено очевидно и пошло някак.

# 189
prolet_1, кой е доктора, то не изрази ли мнение, кой от трите той би избрал? Все пак той трябва да е малко по-наясно как ще изглеждат накрая трите варианта.

Аз след дълго колебание си записах час при Ильо Стоянов, дано не сгреша в избора. Доста изчетох и странно, но скорошни мнения почти за никого няма.

Последна редакция: вт, 18 дек 2018, 12:58 от Анонимен

# 190
  • София
И аз съм записана при Стоянов.Мина първата консултация,но ще имам и втора март месец.
DaAdAd,не мисля,че ще сгрешиш в избора.За кога имаш час?

# 191
  • в 1001-та нощ
Аз съм ниска, а и моите гърди идват ниско и според измерванията няма как да е висок, защото ще ми започват от гърлото така да се каже:) Да не би да имаш предвид изпъкналостта, доктора остава аз да избера между тези три варианта, според него разлика във вида няма да има, единствено препоръчва размера да е по- големия. Мен ме притеснява да не ме е срам да си ги нося, т.е да е прекалено очевидно и пошло някак.

Под профил (висок, среден, нисък) се има предвид височината, а не диаметъра Simple Smile

Видими са, ако носиш блузки по тялото. Ако облечеш свободно падаща широка риза, блуза - скриват се. Ти решаваш колко да са видими.

# 192
Даяна1111 за средата на април, за какво ти е втората консултация, аз ще пътувам от чужбина и се надявам да няма нужда от втора.

Аз се бях спряла на Живко Кънев по препоръка на доволна позната, парите нямат значение, все пак не е като да си купя чанта и като не ми хареса да я хвърля. Обаче е било преди 10г и като по прочетох колко недоволни има размислих. На Ильо Стоянов снимките в сайта са много по-добре от на Кънев.

Последна редакция: вт, 18 дек 2018, 13:47 от Анонимен

# 193
  • София

Даяна1111 за средата на април, за какво ти е втората консултация, аз ще пътувам от чужбина и се надявам да няма нужда от втора.
Аз пожелах да има втора.Имах нужда да помисля още малко и на втората вече окончателно да реша.
Но по принцип не се налага да има втора.
А кога ли ще ти запишат час за операция?Сигурно към  края на юни.

# 194

Даяна1111, казаха ми че уж два до три месеца след консултацията Grinning ако не взема да размисля до тогава. Вчера видях първия си пост по темата в далечната 2009та доста време го обмислям, ту се реша, ту се откажа.

Общи условия

Активация на акаунт