Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 25 тема

• 87 027
  • 736
  •   1
Отговори
# 195
Изрази мнение, да сложа 415 сс защото ако избера по - малките след година ще съжалявам. Иначе разликата между трите е минимална. Имам добра основа и повече мога да побера Simple Smile Притесняват ме разрезите и обирането на кожа, доста въпроси имам в главата си за крайния резултат.

# 196
  • София
Аз току що записах час за 20 март... тази малко на рецепция ме отчая заради цикъла,ама не знам как да предвидя цикъл за след четири месеца ....

# 197
Даяна1111 за средата на април, за какво ти е втората консултация, аз ще пътувам от чужбина и се надявам да няма нужда от втора.

Аз се бях спряла на Живко Кънев по препоръка на доволна позната, парите нямат значение, все пак не е като да си купя чанта и като не ми хареса да я хвърля. Обаче е било преди 10г и като по прочетох колко недоволни има размислих. На Ильо Стоянов снимките в сайта са много по-добре от на Кънев.

Преди 10г не знам как се е справял др Кънев, но в последните 4 години имам доста наблюдения - върху мен, мои приятелки и познати. За импланти е страшно добър. В корекциите на лицето (филъри) не ми е фаворит. Но за гърди не знам къде си чела негативните коментари- вероятно има и недоволни пациентки, но истината е, че той не се рекламира много и въпреки това за импланти е сред топ специалистите в гр София. И това няма общо с цената, защото мога да изредя поне 4ма лекари с ниски цени за силиконови импланти. Не мога да кажа, че на Кънев са най-евтините.

# 198
  • Varna
За консултация или операция 20март?

[quote author=ssaalink=topic=1079427.msg37907620#msg37907620 date=1545142770]
Аз току що записах час за 20 март... тази малко на рецепция ме отчая заради цикъла,ама не знам как да предвидя цикъл за след четири месеца ....
[/quote]

# 199
  • София
Даяна1111 за средата на април, за какво ти е втората консултация, аз ще пътувам от чужбина и се надявам да няма нужда от втора.

Аз се бях спряла на Живко Кънев по препоръка на доволна позната, парите нямат значение, все пак не е като да си купя чанта и като не ми хареса да я хвърля. Обаче е било преди 10г и като по прочетох колко недоволни има размислих. На Ильо Стоянов снимките в сайта са много по-добре от на Кънев.

Преди 10г не знам как се е справял др Кънев, но в последните 4 години имам доста наблюдения - върху мен, мои приятелки и познати. За импланти е страшно добър. В корекциите на лицето (филъри) не ми е фаворит. Но за гърди не знам къде си чела негативните коментари- вероятно има и недоволни пациентки, но истината е, че той не се рекламира много и въпреки това за импланти е сред топ специалистите в гр София. И това няма общо с цената, защото мога да изредя поне 4ма лекари с ниски цени за силиконови импланти. Не мога да кажа, че на Кънев са най-евтините.

Изобщо не съм съгласна с това мнение,че е сред топ специалистите. Naughty
Аз съм чела доста негативни коментари за него във форума"Тялото-мамопластика".
Факт е,че има дами с красиво направени гърди от него,но има и доста издънки той.
Във форума имаше описани доста случаи.Аз самата мислех да бъда при него,заради снимки на гърди,които ми харесваха,а и заради цена,но...се отказах най-вече след като видях увиснали гърди 2 години след поставяне на имплант....
Негова пациентка,която е доволна,но и има малки забележки ми каза:"Кънев се справя с лесните случаи,а ти си такъв,но все пак не рискувай и отиди при Стоянов"

# 200
  • София
За операция Simple Smile Аз вече минах една консултация,но отслабвам и той искаше втора. Няма да съм на желаните килограми до тогава,но реших да рискувам. При мен е сложно,зашото съм с малко детенце,на мъжа ми отпуските са трудни и планиране за година напред всичко и ако не е март няма да успея да се вместя за 2019 Simple Smile

[/b]
За консултация или операция 20март?

[quote author=ssaalink=topic=1079427.msg37907620#msg37907620 date=1545142770]
[/quote]

# 201
Prolet, при кой си била на консултация? Според мен не избързвай, направи си втора с друг за да си сигурна, че си избрала най-правилното за теб.
Крайният резултат, според мен много зависи от началния старт и от точна преценка за имплантите. Казваш, че имаш гърди, имаш и увисване. Но от увисване до увисване има разлика  Grinning Дори при малко такова, според мен не е уместно да се слага нисък профил, както и анатомични импланти. При мен беше 3 степен и се наложи разрез котва. Със среден профил съм, кръгли 405 кубика. Ако широчината ми е 14см не бих сложила 13см.

# 202
С две ръце препоръчвам една натурална добавка за пиене - Алайв коса, кожа, нокти се казва. В Ремедиум е почти винаги на промоция. С много богат състав и повлиява страхотно кожата и косата. Съдържа мн витамини и минерали и хиалуронова к-на, колаген, силиций, който заздравява и косата. На много хора с акне и други проблеми по кожата съм го препоръчала и всички са супер доволни.  
Аз пия от 2 месеца нещо друго- подобно, с колаген, хондроитин, хислурон и мсм  и съм в чудеж от няколко седмици..., дали от тази добавка са ми изчезнали назолабиалните бръчки. Не знам, дали е възможно?,  но сякаш гледам друг човек в огледалото. Дали е нещо временно, дали си внушавам Незнам, но бръчките ги няма... и като цяло кожата изглежда невероятно добре без фон дьо тен. Вие пиете ли колаген с хиалуронова киселина и други подобни?

Здравейте ! Не знам дали това е правилната тема,но бих искала да ви попитам какви процедури си правите за лечение на акне и премахване на белези от акне? Също така ако е възможно да ме насочите към конкретна клиника или специалист в София за тези процедури. Благодаря предварително ! Flowers Hibiscus

Последна редакция: вт, 18 дек 2018, 22:57 от amstel66

# 203
Здравейте, искам да се възползвам от подходящито време-многото почивни дни и да си направя 1-2 процедури химически пилинг. При кой дерматолог-София бихте ме посъветвали да отида?
Какво мислите за дермапен за домашна употреба, някой ползва ли? Обмислям да си взема, заедно с хубав серум с хиалуронова киселина и ретинол или Вит Ц

# 204
  • София
Аз от козметичката,по нейна препоръка,си взех серум течен хиалурон и съм доста доволна. Много добре си усещам кожата Simple Smile Пилингът не се ли прави през по-голям интервал от време ?
Здравейте, искам да се възползвам от подходящито време-многото почивни дни и да си направя 1-2 процедури химически пилинг. При кой дерматолог-София бихте ме посъветвали да отида?
Какво мислите за дермапен за домашна употреба, някой ползва ли? Обмислям да си взема, заедно с хубав серум с хиалуронова киселина и ретинол или Вит Ц

# 205
Интервалите между пилингите може да са и по-кратки. Зависи от пилинга и от продукта.
Аз съм правила с гликол - прави се всяка седмица.
С ТСА - на 3-4 седмици, но винаги е серия от няколко, поне 3-4. С две процедури няма са усети никакъв ефект.

# 206
Здравейте😊😊😊 нова съм в темата.На 30 години съм и имам нужда на направя нещо хубаво за кожата ми на лицето. Аз съм с анемия таласемия и дали от
това,но кожата на лицето ми е бледо-прозрачна няма плътност имам лунички и под очите ми е толкова тънка,че се виждат капилярите и имам тъмни кръгове,без ФДТ не излизам,че се
чувствам адски грозна и като болна имам чувството,че ме гледат странно(като имате впредвид,че с грим познатите ми имат за хубаво момиче)Мечтата ми е да излиза без грим от вкъщи и да се чувствам добре. Извинявам се задългият пост просто искам да ме разберете. Та въпроса ми е аз съм от провинцията,но ще отида в София да направят нещо хубаво за лицето ми само Ви моля да ме насочите към клиника доктор искам да е добър и да подходи адекватно,не само да ми вземе парите и се спасявай.Благодаря Виии и ще чакам насокиии 🎀🎀🎀🤩🤩🤩🙏🙏🙏

# 207
Apriline и Revolax еднакво твърди филъри ли са? За устни се интересувам

# 208
Prolet, при кой си била на консултация? Според мен не избързвай, направи си втора с друг за да си сигурна, че си избрала най-правилното за теб.
Крайният резултат, според мен много зависи от началния старт и от точна преценка за имплантите. Казваш, че имаш гърди, имаш и увисване. Но от увисване до увисване има разлика  Grinning Дори при малко такова, според мен не е уместно да се слага нисък профил, както и анатомични импланти. При мен беше 3 степен и се наложи разрез котва. Със среден профил съм, кръгли 405 кубика. Ако широчината ми е 14см не бих сложила 13см.

Минах през трима за консултация, странно и аз се замислих за кръгли но само един от тях ми предложи да избирам кръгли или анатомични. Кръглия не дава ли ръб в горната част, точно където гърдата е празна при увисване и не стоят ли сплеснати? Защо да не сложиш 13 основа, обърках се вече. По- голяма ли трябва да е, в так в случай отивам по таблицата в много по големи кубици което аз не искам. Не искам и да ми бъдат изпънати като на 20 годишна, просто леко да се повдигнат и да се изпълнят, както са ми били преди годините кърмене Simple Smile много искам май. То на думи лесно да се обясни ама Simple Smile
Имената на хирурзите няма да коментирам, за да не се спекулира. След като реша и ги направя ще споделя. Ти при кой си се оперирала?

Последна редакция: чт, 20 дек 2018, 12:13 от bubanka

# 209
Здравейте,
При отпусната кожа в областта челюстта, т.е. средната линия на лицето, вкупом с назолабиалните гънки, какви процедури за подходящи? Мезотерапия? Хиалурон?
Кремът, който Алена беше препоръчала в предна тема за увеличаване на мазнината би ли имал ефект срещу отпускане? Flowers HibiscusHeart

Общи условия

Активация на акаунт