Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 25 тема

• 87 054
  • 736
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Здравейте,
При отпусната кожа в областта челюстта, т.е. средната линия на лицето, вкупом с назолабиалните гънки, какви процедури за подходящи? Мезотерапия? Хиалурон?
Кремът, който Алена беше препоръчала в предна тема за увеличаване на мазнината би ли имал ефект срещу отпускане? Flowers HibiscusHeart

Да допълня питането... След колко време започва да се забелязва ефект с този крем и колко време се задържа, някой има ли наблюдения?

# 211
С две ръце препоръчвам една натурална добавка за пиене - Алайв коса, кожа, нокти се казва. В Ремедиум е почти винаги на промоция. С много богат състав и повлиява страхотно кожата и косата. Съдържа мн витамини и минерали и хиалуронова к-на, колаген, силиций, който заздравява и косата. На много хора с акне и други проблеми по кожата съм го препоръчала и всички са супер доволни.  
Аз пия от 2 месеца нещо друго- подобно, с колаген, хондроитин, хислурон и мсм  и съм в чудеж от няколко седмици..., дали от тази добавка са ми изчезнали назолабиалните бръчки. Не знам, дали е възможно?,  но сякаш гледам друг човек в огледалото. Дали е нещо временно, дали си внушавам Незнам, но бръчките ги няма... и като цяло кожата изглежда невероятно добре без фон дьо тен. Вие пиете ли колаген с хиалуронова киселина и други подобни?

Здравейте ! Не знам дали това е правилната тема,но бих искала да ви попитам какви процедури си правите за лечение на акне и премахване на белези от акне? Също така ако е възможно да ме насочите към конкретна клиника или специалист в София за тези процедури. Благодаря предварително ! Flowers Hibiscus
Ще я пробвам! и аз боря назолабилани + леко увисване на контура. По колко и кога ги пиеш?

# 212
SitaraB, да не стане объркване, защото amstel66 казва, че пие друга подобна добавка на тази, която е препоръчала.

# 213
При малките гърди не може ли да се подходи, като при изграждането на гърда след мастектомия? Извинявайте, просто ми стана интересно.
Аз попаднах на съвсем други цени разглеждайки оферти за ринопластика.
Уголемяване на бюст с импланти NAGOR + БЕЗПЛАТЕН преглед и БОНУС филър с хиалуронова киселина от 4990 лв.

Това не е като да си смениш цвета на косата.Никога /аз/ не бих избрала цена пред качество. А тази оферта е  3 в 1 за 5 хил лв.Сигурно пациентките и асистират

Офертата е на болница Скин Системс. В офертомат я видях, там има доста техни оферти. Лекарите, които оперират са Милко Ковачев и Спартак Милев. Защо мислиш, че цената е за сметка на качеството?

# 214
Амстел, дай линкове на двата продукта, моля!

# 215
Здравейте
Аз си направих операция за уголемяване на бюста преди 2 месеца, мажа се всеки ден с масла и олио, за да предитвратя появяването на стрии, но днес видях, че са се получили. Още са сини. Някой знае ли възможно ли е да се махнат?

# 216
Едва ли.

# 217
Има процедури за всичко, апарати и т.н. ... Мисля, че би трябвало да има нещо и за стрии? Ако някой знае ще съм му много благодарна!

# 218
Дори лазерите никога не премахват стрии.

# 219
Не знам, кой е крема. Но така представен, той би довел до повече отпускане. Мазната кожа тежи, така да се изразя. Ползвайте нещо хидратиращо, не омазняващо. Аз познавам само медицинската козметика, по висок клас селективна козметика-не, нека някой да предложи такъв продукт.

Скрит текст:
Здравейте,
При отпусната кожа в областта челюстта, т.е. средната линия на лицето, вкупом с назолабиалните гънки, какви процедури за подходящи? Мезотерапия? Хиалурон?
Кремът, който Алена беше препоръчала в предна тема за увеличаване на мазнината би ли имал ефект срещу отпускане? Flowers HibiscusHeart

___

Алайва се пие 2х1, но не на гладно. Да, друга е добавката, казва се хидраплениш с МСМ, пак от ремедиум си ги взех.
Алайв бих го препоръчала повече за проблена кожа, както и при косопад,
Хидраплениш е по скоро за съединителната тъкан и всичко, което изгражда тя. Подходящо е също и при ставни и такива подобни проблеми. Именно за хидраплениш с МСМ споделих,че ми влияе добре на бръчките. Дали ще го има ефекта и като спра да го пия, ще пиша по натам...

Последна редакция: чт, 20 дек 2018, 12:15 от bubanka

# 220
  • при Arctic Monkeys
Filorga iso structure обещава лифтинг на контур. Аз го ползвам вече няколко пъти, не виждам особен ефект. Не мисля, че има козметика, способна на това. Правя упражнения за лице и отделно лек масаж с ролков масажор.

# 221
https://apteka.framar.bg/30017778/%D1%85%D0%B8%D0%B4%D1%80%D0%B0 … 60-nature-39s-way

https://apteka.framar.bg/30064665/%D0%B0%D0%BB%D0%B0%D0%B9%D0%B2 … 83%D0%BB%D0%B8-60

в този сайт са много скъпи обаче-15-20 лв отгоре са цените Simple Smile

Амстел, дай линкове на двата продукта, моля!

Добър продукт, но не е подходящ за всеки тип кожа.  И е за 40, 45+ според мен.

Filorga iso structure обещава лифтинг на контур. Аз го ползвам вече няколко пъти, не виждам особен ефект. Не мисля, че има козметика, способна на това. Правя упражнения за лице и отделно лек масаж с ролков масажор.

Последна редакция: чт, 20 дек 2018, 12:15 от bubanka

# 222
  • София
Здравейте, днес си купих този колаген, много ми го похвалиха в аптеката. Ако някой има отзиви ще се радвам да прочета

# 223
Аз пия на Doppel herz hyaluron, до сега съм изпила 1 блистер. За някакъв ефект не мога да говоря все още, ако въобще има такъв.

# 224
Неоправдано висока цена за иначе евтините допел херц. Не съдържа хиалуронова, което е важно, когато се приема колаген. Поразрових се, но освен че е хидролизиран, не намирам за произхода е и какъв тип е колагена, за да дам повече инфо. За мен е важно и да има клинични проучвания такъв тип продукт. Защо? Защото колагена по принцип е със съмнитрлен процент на усвояване.

Здравейте, днес си купих този колаген, много ми го похвалиха в аптеката. Ако някой има отзиви ще се радвам да прочета

Последна редакция: чт, 20 дек 2018, 12:16 от bubanka

Общи условия

Активация на акаунт