Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 25 тема

• 87 078
  • 736
  •   1
Отговори
# 240
Airol  струва 3е от Гърция, има само 0,5% концентрация.
Acnelyse е крем от Турция, 1% концентрация, около 9 лв. излиза.
Не вярвам стрии да изчезнат, обаче.Много зависи колко дъгбоко се е увредила кожата, но все пак процесът на разкъсване е необратим, стрията е белегът на тази травма.
Има тема за Ретиноидите и третиноин, за инфо може да прочетете малко в нея.
Аз ползвам третиноин от март месец и на мен ми се отразява чудесно , пускала съм ви снимки.

# 241
msk-13, с нетърпение чакам да се включиш след кодовете!

# 242
  • тук-там
Днес ще правя Volbella - устни и Radiesse - лице.
Лекарката каза, че за лицето няма да е необходима упойка, но аз нещо се спекох.... newsm78
Наистина ли е толкова лесна манипулацията?

# 243

ето включвам се Simple Smile ами доволна съм като че ли...  Идеята беше лифтинг на долната и средната част на лицето и мисля че добре се получи. При Д-р Генчева го правих в Скин Лайн Варна. Резултатът според нея се разгръща до около седмица. Но аз и сега виждам, че ми е лифтирана долната част и едно хлътване, което имам по средата на лицето. Каза ми да пия много вода сега. Абе като цяло ми се иска още малко нещичко да сложа, защото лицето ми е много слабо и това хлътване точно под скулите не ми харесва, но там явно с МД кодове само няма да стане. Ще говоря с нея за Волума дали няма да е ок да ми запълни там. Като цяло бях полу-умряла от страх като отидох, оказа се обаче, че болката е малко по-силна от тази при ботокс. В устните ме боля доста повече.

Иначе по въпроса за бустера ми каза, че е добре да се сложи за да издържи повече филъра, но няма никакво значение дали преди или след това ще се сложи. Има различни бустери (мезотерапия ) като при нея най-добрия е Волайт, който се слагал веднъж в годината и освен че общо освежаване и хидратиране също лифтирал много здраво. Съответно е и доста скъп - 700 лв е 1 мл

И последно да кажа за Револакс филъра, според нея е много добър за устни, много хубаво се оформяли устните, не ставал на бучки, траен е доста, единствения проблем е, че понеже е по плътен, повече боли при слагането. Иглата била по дебела и като е по плътен по-болезнено е самото инжектиране н устните. Също така стават доста синини. Обаче аз смятам да го изтърпя - на мен така или иначе ми стават синини, а болката някак ще я преживея.

# 244

Страхотно! На вълна лифтинг съм и много се чудя още конци ли да слагам или кодове. Страх ме е,че бързо разграждам. Какво количество сложихте и на каква цена?

# 245
Добро утро на всички! Много ви моля, кажете ми кои са най добрите и опитни в лицевите естетични интервенции лекари в София, т.е. най-добрите пластични или лицево-челюстни хирурзи в София.Имам нужда от коригиране на начален процес на свличане на овала,което ми създава неприятни усещания, когато трябва непрекъснато да обяснявам на хората , че не съм нито сърдита, нито уморена, а просто възрастта си казва думата. Но със сигурност ще стане още по страшно ако лицето ми се обезобрази след грешен интервент. Моля ви помогнете ми с информацията.  

Последна редакция: пт, 21 дек 2018, 10:32 от marilu

# 246
  • в 1001-та нощ
Днес ще правя Volbella - устни и Radiesse - лице.
Лекарката каза, че за лицето няма да е необходима упойка, но аз нещо се спекох.... newsm78
Наистина ли е толкова лесна манипулацията?

Прилага се обезболяване с крем Лидокаин. Не е страшно, и не е болезнено, не се притеснявай. А ако е нетърпимо, винаги може да се обезболи повече.

msk-13, и аз очаквах да се включиш. Радвам се, че всичко е минало добре. Така, както описваш положението - точно от booster имаш нужда Simple Smile

# 247
Airol  струва 3е от Гърция, има само 0,5% концентрация.
Acnelyse е крем от Турция, 1% концентрация, около 9 лв. излиза.
Не вярвам стрии да изчезнат, обаче.Много зависи колко дъгбоко се е увредила кожата, но все пак процесът на разкъсване е необратим, стрията е белегът на тази травма.
Има тема за Ретиноидите и третиноин, за инфо може да прочетете малко в нея.
Аз ползвам третиноин от март месец и на мен ми се отразява чудесно , пускала съм ви снимки.

ДХ3, доказано е, че новопоявили се стрии /все още червени на цвят, не бели/ се повлияват доста добре от третиноин. Преди 2 години сестра ми качи килограми и се появиха тия гадости по корема и, започна да се маже с крем с третиноин 0.05%. Тя е малко екстремна и се мажеше по 2 пъти на ден, докато кожата и направо се разрани, но когато се обели и отдолу се показа новата кожа нямаше и следа от стрии. Всичко това за около 2,3 седмици, максимум месец. Има и доста информация в нета по чуждите сайтове, че има ефект при нови стрии, а явно случая на момичето е точно такъв.

# 248
Аз правих устни с крем беше обезболяването, въобще не усетих болка. Ботокс без упойка - не боли.

# 249
Здравейте, някой запознат ли е с мезотерапията Jalupro? Попаднах на нея в статия, любопитното при нея е, че освен хиалурон има и аминокиселини.

# 250
" Иглата била по дебела "
Не е вярно, иглата за Revolax Deep е точно толкова дебела, колкото за други филъри за устни

# 251
" Иглата била по дебела "
Не е вярно, иглата за Revolax Deep е точно толкова дебела, колкото за други филъри за устни
Така ми каза тя, може би е имала предвид че е по дебела от тая с която ми е слагала предния филър

Иначе забравих да пиша, че не ме боля кой знае колко, но все пак тя ми сложи от крема с лидокаин първо

# 252
  • Бургас
Ще ми се да чуя  още отзиви за FaceTite. Излезе ми вчера рекламата му във  ФБ - д-р Денков.
Цена - 3000 лв...

# 253
Ще ми се да чуя  още отзиви за FaceTite. Излезе ми вчера рекламата му във  ФБ - д-р Денков.
Цена - 3000 лв...

Почти винаги има проблеми.Засягал се някакъв нерв който после се лекувал с месеци.Има вече опарили се от тази процедура.Ако желаят - нека споделят.Аз се бях запалила много но съм много предпазлива и докато не проуча всичко - не правя нищо.Аз не бих рискувала - говоря за себе си.Никъде не съм видяла снимки на български пациентки след процедурата - всички снимки в нета са на италианеца Ровати.

# 254
Сега пък ще е хубаво някоя от вас(msk-13 🙂) да пусне снимка след мд кодове, да видя тоя лифтинг ефект....

Общи условия

Активация на акаунт