Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 25 тема

• 86 228
  • 736
  •   1
Отговори
# 555
До 24-годишна възраст организмът се развива, променя и расте. Да се сложи ХК в устните на дете на 15 е меко казано абсурдно и нездравословно. Едва ли някои специалист,държащ на името си,ще извърши манипулацията. Честно казано дори се питам - как, вие като майка, изобщо сте помислила за възможността да удовлетворите този каприз на дете,което все още не знае къде се намира,не познава тялото си и т.н.
Моля ви, майки,не се излагайте така. Винаги съм се чудела момичетата, с обезобразени лица, нямат ли родители,които да ги контролират. Явно случаите им са като вашия.

# 556
Ее, не мисля,че малко ХК ще направи каквото и да е на млад организъм, притесненията би трябвало да се насочат да научим децата ни да се харесват:)))

# 557
Да се постави филър в устните на момиче на 15 г .е точно толкова нездравословно колкото и на всички които сме тук .
И точно защото организма расте респ.остарява , устните на момичето ще стават все по - тънки и тя все по - малко ще ги харесва .
Най - лесно е да се напишат крайни и необосновани мнения   , а онова с " п ....." и аз нямам намерение на коментирам .
Децата ни е нормално да имат мнение различно от нашето .И това не винаги означава че ние сме прави .
И аз съм съгласна с MayyaI че детето първо споделя с майката , това е важно .Означава че момичето има доверие в нейното мтение и те двете заедно ще преценят какво и как трябва да се направи .

# 558
И аз не виждам здравословна причина да не се сложи хиалуронова киселина на тази възраст, но възраженията ми са предимно от естетическа гледна точка. Не съм виждала добре изглеждащи устни след такава намеса. Затова си ходя с тънки.

Мога да покажа моите 😁
На втория месец няма и помен от ХК в устните ми и си изглеждат по същия начин. Но и когато я сложих, не личеше кой знае колко, че нещо ми е правено. Тази седмица ще ги попълвам отново, надявам се на по-дълготраен резултат.

# 559
Първият път и при мен бързо се резорбира, но втория е добре въпреки, че сложих 0-6мл.
Днес говорих с приятелка, която си е поставила ботокс на бръчици около устата до сега такова нещо не бях чувала, някой правил ли е точно там ботокс?

# 560
  • София
Мога да покажа моите 😁
На втория месец няма и помен от ХК в устните ми и си изглеждат по същия начин. Но и когато я сложих, не личеше кой знае колко, че нещо ми е правено. Тази седмица ще ги попълвам отново, надявам се на по-дълготраен резултат.
Непосредствено след слагане на ХК в устни личи най-много. Заради боденето/травмата/ на самото място. Има хора, които "изядат" ХК. До организъм е. Срам ме е да напиша от колко години си ми стои хиалурона.
Късмет!

# 561
Мога да покажа моите 😁
Непосредствено след слагане на ХК в устни личи най-много. Заради боденето/травмата/ на самото място. Има хора, които "изядат" ХК. До организъм е. Срам ме е да напиша от колко години си ми стои хиалурона.
Късмет!

Blush  еее ти си за завиждане с това ниско ниво на хиалуронидазата .Късметлийка Grinning

Последна редакция: сб, 12 яну 2019, 21:41 от nkv_sz

# 562
След една седмица няма и помен от ХК, направо ми иде да се гръмна, не знам как ще издържа финансово с тия филъри, не става и не става!

# 563
Здравейте, момичета!
Можете ли да препоръчате хирург за премахване на топчета от устните и зоната около тях? Преди 15г., бях млада и глупава, за да се реша на този процедура, без да проверя всичко.
Благодаря предварително!

# 564
Първият път и при мен бързо се резорбира, но втория е добре въпреки, че сложих 0-6мл.
Днес говорих с приятелка, която си е поставила ботокс на бръчици около устата до сега такова нещо не бях чувала, някой правил ли е точно там ботокс?

На мен ми слагаше първата лекарка, която ми постави филър в устните  - целта не беше да се скриват бръчки, защото още нямам там, а да се отпусне мускулът над горната устна и да може да я моделира. 10 дни след поставяне на ботокса ми сложи ХК в устните. Тя е рускиня и имаше специфичен подход, наистина добро око, просто не ми държаха филърите, с които работеше...но резултатите изглеждаха мнооооооогооо естествено... рускините са ненадминати в стремежа си да коригилат така че да не личи 😊

Иначе ефект от ботокса там не видях кой знае какъв - сложи малко за целите на другата манипулация

# 565
Здравейте,може ли някой да ми препоръча добри процедури за отслабване и стягане в зоната на талията?
Искам да започна процедури за стягане и топене на гадните мазнини 🙄🙄🤔

# 566
  • София
До 24-годишна възраст организмът се развива, променя и расте. Да се сложи ХК в устните на дете на 15 е меко казано абсурдно и нездравословно. Едва ли някои специалист,държащ на името си,ще извърши манипулацията. Честно казано дори се питам - как, вие като майка, изобщо сте помислила за възможността да удовлетворите този каприз на дете,което все още не знае къде се намира,не познава тялото си и т.н.
Моля ви, майки,не се излагайте така. Винаги съм се чудела момичетата, с обезобразени лица, нямат ли родители,които да ги контролират. Явно случаите им са като вашия.
+ 100 Слагането на ХК в устните на 15 годишна ... няма да й навреди медицински, а психически. Вместо да приема себе си и хората около нея такива каквито са, ще се насочва към кифленския перфекционизъм, което е незадравословно. Едва ли е чак толкова грозна, че да има нужда от корекция. Толкова ли няма с какво да блестне пред приятелите си, че  иска да си напопма устните, за по-ефектни селфита? Обаче съм измуена колко майки са готови да си натъпчат децата на такава невръстна възраст с ХК, импланти за бюст и какво ли не, та да се чувствали добре.  Crazy Това обяснява защо днешните лапетии на 15-16 изглеждат на 30 годишни.

# 567

+ 100 Слагането на ХК в устните на 15 годишна ... няма да й навреди медицински, а психически. Вместо да приема себе си и хората около нея такива каквито са, ще се насочва към кифленския перфекционизъм, което е незадравословно. Едва ли е чак толкова грозна, че да има нужда от корекция. Толкова ли няма с какво да блестне пред приятелите си, че  иска да си напопма устните, за по-ефектни селфита? Обаче съм измуена колко майки са готови да си натъпчат децата на такава невръстна възраст с ХК, импланти за бюст и какво ли не, та да се чувствали добре.  Crazy Това обяснява защо днешните лапетии на 15-16 изглеждат на 30 годишни.
[/quote]

Simple Smile от написаното стигам до изводите :
1.Че сме грозни щом сме в тази тема Joy

2.Не приемаме себе си такива каквито сме а търсим "кукленски " перфекционизъм
И още разсъждения и даване на мнения кога и защо някой трябва да коригира нещо в/у себе си и на каква възраст .
От това което майката беше написала  , момичето не харесва устните си .Явно има доверие м/у двете защото то споделя с нея и те ще решат кое е добре .
Защо решихте че ще й навреди психически  аз лично не разбирам .
И точно за това има естетична дерматология и пластична хирургия , ако не харесваш нещо да го промениш .Ако нямаш 18г .родителя заедно с детето ще вземат решение .
Да не харесваш това което виждаш в огледалото , може да нанесе в/у психиката на едно момиче много сериозна травма .И последствията могат да бъдат сериозни .

# 568
Здравейте,може ли някой да ми препоръча добри процедури за отслабване и стягане в зоната на талията?
Искам да започна процедури за стягане и топене на гадните мазнини 🙄🙄🤔
За процедура не мога да дам съвет, но иначе - намали до минимум приема на млечни продукти и всякакви сладки и тестени неща, включващи бяла захар и сметана.

# 569
  • София
Скрит текст:
[/spoiler]

Simple Smile от написаното стигам до изводите :
1.Че сме грозни щом сме в тази тема Joy

2.Не приемаме себе си такива каквито сме а търсим "кукленски " перфекционизъм
Скрит текст:
И още разсъждения и даване на мнения кога и защо някой трябва да коригира нещо в/у себе си и на каква възраст .
От това което майката беше написала  , момичето не харесва устните си .Явно има доверие м/у двете защото то споделя с нея и те ще решат кое е добре .
Защо решихте че ще й навреди психически  аз лично не разбирам .
И точно за това има естетична дерматология и пластична хирургия , ако не харесваш нещо да го промениш .Ако нямаш 18г .родителя заедно с детето ще вземат решение .
Да не харесваш това което виждаш в огледалото , може да нанесе в/у психиката на едно момиче много сериозна травма .И последствията могат да бъдат сериозни .
[/quote]
Корекция направена от възрастен индивид върху себе си, няма нищо общо с корекцкия направена от дете, което още не е много наясно какво иска. Днес искат едно, след 2 часа друго, утре трето. Не съм против пластичната хирургия, даже съм "За" човек да може да си моделира тялото, ако не му харесва - но ! голям човек, изграден като личност, а не деца от лиготии. Както на една 65 годишна няма да й стои добре пола 3 пръста под дупето, за разлика от на 20 годишна, така и на 15 годишна няма да й стоят добре напомпани устни, за разлика от на 25 годишна /говоря за нормално напомпани, не за патешки/. За всяко нещо си има време.

Общи условия

Активация на акаунт