Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 25 тема

• 86 228
  • 736
  •   1
Отговори
# 585
Мога да покажа моите 😁
На втория месец няма и помен от ХК в устните ми и си изглеждат по същия начин. Но и когато я сложих, не личеше кой знае колко, че нещо ми е правено. Тази седмица ще ги попълвам отново, надявам се на по-дълготраен резултат.
Непосредствено след слагане на ХК в устни личи най-много. Заради боденето/травмата/ на самото място. Има хора, които "изядат" ХК. До организъм е. Срам ме е да напиша от колко години си ми стои хиалурона.
Късмет!
Mayyal, ти къде ходиш за поставяне на ХК?

# 586
Здравейте искам да ви попитам за мнение за клиники в пловдив aglea derma i ataderm за филър в устните с uvederm и за лице oxigen и защо при някой филъра в устите изчезва за броени дни ?

# 587
Да сменя малко посоката на разговора.
Другата седмица ще ходя при д-р Чолакова, дано успея да видя най-накрая така мечтаното лифтиране и оформяне на контур. Тя, обаче настоява за Радиес....освен да и се доверя, ако аз настоявам за конци, пък не се получи? От друга страна как филъра ще промени контура и ще дръпне лицето..? Айде за запълване на обеми, ок. Нещо не мога да си го обясня и се нервя. Моля, някоя от вас с точков филър да ми пусне снимка на лични ...

# 588
Някой с импланти оплаква ли се от имунни заболявания или други. Наистина са стряскащи изпратените коментари https://www.breastimplantillness.com/mentor-memorygel-silicone/
Толкова жени в България са с импланти, все някой трябва да има някои от проблемите? Аз имам час за първоначална консултация при И.С. и сега взех и аз да се чудя. Също уж доживотни обаче на всякъде пише максимум 20-25г.

И аз съм при Ильо на втора консултация след няколко дни ,а операцията ми е в края на месеца и точно днес четох няколко статии и нявсякъде пише ,че не са “ доживотни” и при повечето жени се налага смяна към 20-ТА година . Ще видим сега той какво ще ми каже
То според описаните проблеми в линка подмяната може да ми е най-малкия проблвм. Хората пишат страшни автоимунни заболявания и какви ли не оплаквания, някой от тях изчазващи с премахване на силикона. Но ми е странно тук никой дане е забелязал подобни хронични неща:
- болки в мускулите и костите
- пишене в ушите
- проблем с концетрацията, паметта , дезориентация, загуба на памет, черни петна, параноя (във всеки изпратен репорт има проблем с паметта?!!!)
- главоболие
- обща хронична умора
- проблеми със сърцето
- вертиго
- хашимото
- депресия
- кожни проблеми
- и куп други.
Един преведен на български пример https://m.fakti.bg/life/351113-ta-si-sloji-silikonovi-gardi-i-a- … le_full_version=1 някой да има подобни оплаквания?

Последна редакция: нд, 13 яну 2019, 23:38 от Анонимен

# 589
Другата седмица ще ходя при д-р Чолакова, дано успея да видя най-накрая така мечтаното лифтиране и оформяне на контур. Тя, обаче настоява за Радиес....освен да и се доверя, ако аз настоявам за конци, пък не се получи? От друга страна как филъра ще промени контура и ще дръпне лицето..? Айде за запълване на обеми, ок. Нещо не мога да си го обясня и се нервя. Моля, някоя от вас с точков филър да ми пусне снимка на лични ...

Аз доколкото си спомням Чолакова не слага конци.
Освен да и се довериш и да кажеш после какво е станало.

# 590

С какъв тип лице си?

Аз също исках точно оформяне на контура и ми сложиха точково Радиес, ефект точно 0 при мен. После на консултация с друга дерматоложка тя ми каза, че Радиеса в моя случай е абсолютно безсмислен и единственото решение са конци от типа Анкор или Аптос. Още го обмислям.

# 591
Кръгло лице. След зъбчати конци малко се промени, но далеч не е това, което искам, а аз искам и долна челюст.

# 592

Аз доколкото си спомням Чолакова не слага конци.
Освен да и се довериш и да кажеш после какво е станало.
Не съм съгласна.Явно дамата знае какво иска и много жалко, ако доктор, който не работи с конци решава вместо клиента.Аз точно обратното - страхувам се от конци, но да ми пълнят лицето излишно с филъри и това не е О.К.
Ще посъветвам момичето много внимателно да изчете всичко за Радиеса, защото и там нещата не са съвсем наред.Има доста случаи на усложнения, а ние не сме длъжни да се съобразяваме на всяка цена с това, което искат докторите - лицата и парите са си наши.Пробвай консултация при друг доктор.

# 593
Кръгло лице. След зъбчати конци малко се промени, но далеч не е това, което искам, а аз искам и долна челюст.

А имаш ли загуба на обем? Провисване тип "бузи на булдог"?

# 594

А имаш ли загуба на обем? Провисване тип "бузи на булдог"?
Загуба на обем-не, и такова чак увисване нямам, но по долна челюст трябва да се "пипне".
д-р Чолакова не препоръчва, но поставя конци, преди малко попитах. Като отида на консултация при нея ще ви кажа какво ми е предложила и дали ще правим нещо.

# 595
Аз търся дерматолог за поставяне на филъри , но моята кожа е много тънка и чувствителна и се страхувам , че ще посинея и няма да мога да се покажа пред хора дълго време. Та да е някой с лека ръка!
Бях при Валянова последния път, но искам да я сменя.

# 596
  • София
Прочетох всички мнения в https://www.breastimplantillness.com/symptoms/.
Благодаря за споделената информация. Потресена съм. Исках много да си направя силиконови импланти, но след прочетеното...
Има ли някой в темата с 10-годишни импланти, за да сподели как се чувства?  Около това време горе-долу започват оплакванията според това, което четох.

# 597
Моя близка смени имплантите след 10г, защото й се бе спукал единия.

# 598
  • в 1001-та нощ
Имам приятелка с импланти от 2009г - всичко е наред с тях, освен това, че са анатомични, и единият постоянно се върти.

# 599
Много от жените писали са имали проблем и по-рано между 3 и 5г бяха повечето.

Общи условия

Активация на акаунт