Сватба, булките на 2019 - II част

• 42 057
  • 755
  •   1
Отговори
# 135
     Дъщеря ми избра цвят за сватбата,имат запазена дата за ресторант,музика,ритуалът ще е изнесен,уговорена е и фризьорката за булката и тъщата.Сега влиза в сесия.Като мине,ще правят поканите и ще търси рокля.Има някаква идея ,но иска да НЕ дава много пари,така че ще видим къде ще търси.Подаръчетата за гостите сме изкоментирали,остава да комплектоваме,кутията за подаръци също се прави.Братовчедката на кандидат -зетя майстори някакви неща и с голям кеф се е заела с изработката на бутилки,кутии,късмети.Снимките ще ги направят техни близки приятели,които се занимават любителски,но много изпипано с фотография.Аз имам задачата да уговоря видеото и надписите за подаръчетата.

# 136
Здравейте, казвам се Валентина и с удоволствие следя темата.

Предстои ми сватба на 24.08.19  в град Русе. Вече сме запазили ресторант и Dj, а в момента търсим и фотограф.Понеже съм от Варна и не съм запозната с фотографите в Русе, бих била благодарна ако ми препоръчате няколко Simple Smile

# 137
Здравейте на всички булки. Моята сватба ще бъде на 02.06.2019. Иска ми се като част от програмата в ресторанта, тъй като ще сме с диджей, да има някакъв оркестър, нещо с цигулка, симфоничен...незнам и аз, но нещо подобно. Срещали ли сте някъде подходящи или някакви идеи? Незная откъде да започна търсенето. Ако сте присъствали на събитие с такъв оркестър или имате повече информация споделете.

# 138
Моята идея е да провериш колко души съставят един симфоничен оркестър и тогава пак да си помислиш дали го искаш.

# 139

Предстои ми сватба на 24.08.19  в град Русе. Вече сме запазили ресторант и Dj, а в момента търсим и фотограф.Понеже съм от Варна и не съм запозната с фотографите в Русе, бих била благодарна ако ми препоръчате няколко Simple Smile

Здравей, аз също съм от Русе, май месец тази година беше нашата сватба. Нашият фотограф беше Цветомир Цветанов, много е хвален и бързах да го запазя, но смятам, че можех да направя по-добър избор. Чак след като мина сватбата и споделих, че не ми се оправдаха напълно очакванията, чух и други негативни мнения. Ще напиша някои имена, чиято работа гледах после и ми допадна. Simple Smile

Скрит текст:
Мартин Попов
Гроздана Генкова
Явор Седянков
Александър Карчински
Атанас Великов

Разгледай работата им и дано да съм помогнала. Simple Smile

# 140
Здравейте,

Страхотна тема с доста добри предложения! Следя ви с интерес!

Очаква ни сватба на 06,09,2019г. в Габрово. Хотел, ресторант, диджей и фото сме организирали, но цялата организация ще е от София Simple Smile

Бих се радвала да споделяме заедно емоциите ни.

Относно роклята... Чух страхотни отзиви за Стоян Радичев в Асеновград. На мен определено ще ми е необходимо да се шие роклята.. Дали имате някакви впечатления?

# 141
На живо роклите му са много по-хубави, отколкото на чалгаджийските снимки в сайта. И са на много приемливи цени.

# 142
  • Пловдив
Ще отида другия месец да погледна и аз наживо как са. Че на снимки повечето модели (не само неговите, по принцип) ми приличат или на пердета, или на мелби...

# 143
Не е мит това, че като си облечеш своята рокля, си я познаваш. Simple Smile Успех с търсенето.

# 144
Добре дошли на всички нови момичета! Дано темата стане по-оживена и да споделяме прекрасните емоции около мечтания ден! Hug
Бях на едно изложение миналия месец и имаше рокли от Стоян Радичев - понеже нашата дата е 1 юни и ми каза, че ако искам рокля от неговия бутик до края на годината трябва да я поръчам, защото имал много поръчки. Видях доста негови модели, наистина роклите са красиви и на достъпни цени Simple Smile Но просто моята вече я бях намерила от един бутик в София и наистина както казва Роузи - не е мит, че когато я облечеш - си познаваш роклята. Аз моята я чаках 3 месеца да я доставят и като я видях - грейнах. Когато я облякох вече бях щастлива и знаех че е моята. Успех на всички в намирането на роклята на мечтите! Това е един прекрасен и много съкровен момент, които смятам всяка помни винаги Hug

Последна редакция: сб, 29 дек 2018, 23:33 от Peoney

# 145
Аз също гледах в страницата му и ми изглеждаха доста натруфени, но може би на живо наистина има разлика..
От опит глава не боли Simple Smile)

# 146
Момичета,
Аз искам да попитам сватбени агенции ли ще търсите за декорацията на ресторанта, или само флорист?
Някой да даде идея?
Като цяло искам да не минаваме през сватбена агенция, но как да съчетаем нещата , за да украсим ресторанта .. Simple Smile

# 147
  • Sofia

Ние запазихме Божидар Кръстев от Vonle Art. Мисля, че той е от Русе, въпреки че сватбата ни е в София. Снимките му изглеждат много хубави, надявам се да работи и с нас така Simple Smile Успех с избора!

# 148
Аз да се включа по темата за роклите, защото от вчера и аз си имам Simple Smile не знам аз ли съм различна или защото не обичам много да пазарувам, но на мен търсенето не ми допадна особено. В София бях в 6 магазина, в Стара Загора в 1 и в Асеновград в 3. Често роклите ми бяха малки (аз съм 38 номер европейски) и така ми беше трудно да си се представя, а и не обичам да ме обличат Simple Smile като цяло си го бях представяла по-приятно. Моята я взех в Carrie wedding в Мотописта, имат доста приятни модели и са много мили. Също мога да препоръчам Миле брайдъл, собственичката е много мила и роклите са приказни. Имат намаление до 6ти януари. В Романтика на Витошка имаха много хубави модели, също и по-изчистени, много добро отношение, но и цените са по-високи, от 2000 нагоре (това което пробвах). В Bridal House също ми хареса качеството и обслужването. От Be Queen не останах много доволна, роклите бяха скъпи за това, което представляват. В Atelier Ivoire бяха мили, но роклите не ми допаднаха. В Стара Загора в Julia Kontogruni имат много красиви рокли, но нямат много налипни за пробване. Мисля че имат магазин и във Варна. За по-нисък бюджет препоръчвам Асеновград, макар че според мен по качество отстъпват. Учуди ме, че в София масово се внасят рокли и няма много български. Надявам се, че съм помогнала на тези, които тепърва ще търсят.

# 149
Ама дай снимка на роклята Simple Smile))) и честито!

Общи условия

Активация на акаунт