Сватба, булките на 2019 - II част

• 42 060
  • 755
  •   1
Отговори
# 150
Благодаря! Ама да си призная, снимките са ужасни, понеже бях доста хремава, а и роклята е 2 номера по-малка от моя номер Blush но на страницата им я има, модел Sabrina от Cyprus колекцията. Като пристигне в моя номер, ще сложа снимка Grinning

# 151
  • Sofia
Честито, Knysna! Роклята е страхотна! Какви са цените в Carrie Wedding ориентировъчно и когато поръчаш, за теб ли шият/ внасят роклята? Чух, че повечето испански рокли  например са за жени над 1.75-1.80. Как са като размери и дължина в Carrie Wedding? На снимки много ми харесаха няколко рокли, но не искам да се влачат метър зад мен, а да мога да танцувам свободно Simple Smile

# 152
Страхотна рокля! Цялата колекция мн ми хареса, особено модел Barbara. Но аз вече имам рокля- от Bridal House Varna. Не ми се пътуваше до други градове за рокля...

# 153
Благодаря! Поръчва се правилния номер и като пристигне се правят корекции. До колкото разбрах, това е в София масово практиката (и при испанските), поръчката трае почти навсякъде около 3 месеца. Няма защо да се притесняваш за дължината, това се оправя при корекцията като пристигне роклята. Също често се взима размер на чашки, талия, ханш и т.н. Но докато не е перфектна роклята, се коригира. Много рокли имат шлейф, моята също. Прави се едно копче и после може шлейфът да се закачи за танците. Ако пък съвсем не ти харесва, може да се изреже изцяло при корекцията.
Като цени тези, които аз мерих там, бяха малко под и малко над 2000, но имаше намаление 15% (до днес). Така че моята излезе малко под 1400. Иначе имаше и намалени мостри.

Честито, Knysna! Роклята е страхотна! Какви са цените в Carrie Wedding ориентировъчно и когато поръчаш, за теб ли шият/ внасят роклята? Чух, че повечето испански рокли  например са за жени над 1.75-1.80. Как са като размери и дължина в Carrie Wedding? На снимки много ми харесаха няколко рокли, но не искам да се влачат метър зад мен, а да мога да танцувам свободно Simple Smile

# 154
Честита рокля, Knysna! Много е красива!
Аз много се колебая за роклята. Главното чудене ми е дали да ми е такава, която ми пасва на характера, удобна, нежна, красива или да бъде голяма, ефектна, величествена дори. Измерих сигурно над 40 рокли и все още не мога да реша. Има една, която много харесвам, но ми е малко по-семпла, отколкото бих искала, но ми пасва идеално, много моя си я чувствам. Не очаквах да ми е толкова трудно, до момента всичко останало избрах с доста по-малко колебания. Хем си казвам, че това е един ден в живота, кога друг път бих облякла голяма рокля с дълъг шлейф, но от друга страна дали бих се чувствала добре в една такава рокля и не говоря за удобство, а просто за чувството дали не е твърде, твърде много? Изобщо такива неща ми се въртят в главата и не знам какво ще излезе в крайна сметка Simple Smile

# 155
С петнайсет ръце гласувам за удобна рокля. На самия ден ще изглеждаш невероятно, каквото и да облечеш, но важното е да можеш да се движиш свободно, да танцуваш, да си отпусната и доволна. Една неудобна рокля или обувки могат да развалят всичко. Важно е да изглеждаш и като себе си, не като напълно различен човек, бил той и ефектен.

Иначе те разбирам, аз се бях влюбила в една принцеска рокля с шлейф и сложни декорации, която беше изумително красива и дори удобна... Но просто не беше моята. Не съжалявам, че избрах по-семплия вариант, който ми "проговори", когато го облякох. Simple Smile)

В крайна сметка, каквото и да избереш, настроението прави булката. Simple Smile

# 156
И аз без малко да взема някоя по-пищна и приказна, просто защото са красиви и като цяло повече се предлагат, но съм доволна, че все пак намерих удобна и лека. Предполагам, че на която и да се спреш по инстинкт, няма да сгрешиш. В самия ден от вълнение няма да ти пречи Simple Smile или поне не съм виждала инциденти с големи рокли Wink

# 157
Виждам че сте писли за Кари уединг
Моята рокля е Барбара. Много съм доволна от обслужването в магзина, поръчах я началото на декември и април трябва да в готова

# 158
Виждам,че всички доста напредваме Simple Smile
И аз имам рокля вече, от колекцията Хасада на Уединг център.
Бе първата,която облякох.Уж отифох с ясна концепция какво искам,а тази е пълна противоположност.
Но..съм доволна.Макър и да нямам търпение до края на март,когато ще е готова.Между другото мислех,че имат налични рокли,а се оказаха само мостри.

# 159
  • Пловдив
Аз пък искам семпъл, изчистен модел. Но вие ме шокирахте с това, че роклите ще са готови чак март-април. Явно трябва да се забързам.

# 160
И аз без малко да взема някоя по-пищна и приказна, просто защото са красиви и като цяло повече се предлагат, но съм доволна, че все пак намерих удобна и лека. Предполагам, че на която и да се спреш по инстинкт, няма да сгрешиш. В самия ден от вълнение няма да ти пречи Simple Smile или поне не съм виждала инциденти с големи рокли Wink

Аз съм виждала булка, която не можеше да си ходи с токчетата и роклята, затова предупреждавам. Впрочем добра идея е в дните преди сватбата да се поразходите у дома с обувките и роклята, за да свикнете да се движите с тях спокойно. Моята беше семпъл модел, но все пак трябваше да потренирам как да тропам хора. Simple Smile))

# 161
  • Sofia
Момичета, какви са препоръките ви за сватбена торта в София - голи торти без компромис с вкуса и на по-прилична цена? Колко по-рано се поръчва тортата според вас?

# 162
Моята също е от Сватбен център - този във Варна Simple Smile Не беше мостра, взех си я веднага, имам нужда от малко стесняване в горната част и по чашките, но мисля да си я занеса на моята си шивачка Simple Smile Вероятно зависи от колекцията, от размера и тн дали ще може да си я вземеш веднага, или ще се поръчва Simple Smile
Иначе моята рокля е тип русалка, тесничка е, но пък на мен ми е удобна. Няма огромен шлейф, както мислех, че искам, но реших да заложа на удобното и грам не съжалявам. Взех си дълго було, с което да компенсирам и което мога да махна по всяко време Simple Smile

# 163
Момичета,
Аз искам да попитам сватбени агенции ли ще търсите за декорацията на ресторанта, или само флорист?
Някой да даде идея?
Като цяло искам да не минаваме през сватбена агенция, но как да съчетаем нещата , за да украсим ресторанта .. Simple Smile

Аз съм наела агенция и съм доволна, за сега. Момичето се погрижи и за поканите. Тя работи с флорист, който не е към нейната агенция. Също ми намери и водеща за изнесен ритуал.

# 164
Ние засега мислим да е без агенция, само флорист. Аз мисля някои неща и печатни материали сама да направя, надявам се да излезе по-добре като цена. И ще видим кой ще ги реди. Но още не сме говорили с ресторанта за покривки, салфетки и други подобни, така че току виж се наложи и агенция поне частично. Ако може да си го позволите, със сигурност е по-удобно с агенция.

Между другото попаднах във фейсбук на една агенция, която  предлагат лампички тип звездно небе, само като точици се виждат. Много красиво изглежда, но цената за София беше около 400лв. И май май ще трябва да минем без...Но ако някоя от вас има бюджет, изглежда супер Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт