Сватба, булките на 2019 - II част

• 42 068
  • 755
  •   1
Отговори
# 165
  • Бургас
Здравейте! Направила съм вече четири варианта на приблизителния график как да протече денят по часове, като се внасяха промени в часовете за начало, за придвижване... Сега съм на пети вариант, защото точно след като беше се понаместил и фотографа предложи да направим снимките с гостите между подписа и църквата. Гостите ще са към 80 и той каза, че ще трябват към 15-20 Мин. Но не знам как са часовете в ритуалната зала- на кръгъл час или на половин час... Няма и кога да питам, че сега са почивни дни, а ми се иска като отида след няколко дни да запиша да знам какъв час ми трябва? Постът стана малко дълъг, но ще се радвам някоя булка от Бургас да сподели колко време горе долу продължава ритуалът и дали е на кръгъл час?

# 166
Ние сме без агенция, не сме решили още напълно как ще е декорацията, имаме 2-3 варианта като идея и мислим между тях. В самият ден майка ми и вероятно леля ми ще нареждат нещата в ресторанта, като те ще са ни пренесени в хотела сигурно от предната вечер.
В нашият ресторант това, което най-много ни спечели беше точно такова осветление - целият таван е мънички лампички тип лунички и свети направо приказно Heart

# 167
Момичета,
Аз искам да попитам сватбени агенции ли ще търсите за декорацията на ресторанта, или само флорист?
Някой да даде идея?
Като цяло искам да не минаваме през сватбена агенция, но как да съчетаем нещата , за да украсим ресторанта .. Simple Smile
Ако става въпрос за София, то ние ползвахме флорист от павилион на цветният пазар Димитър Петков https://m.facebook.com/101rozi/ Жената направи букетите за масите, центъра за булченската маса, украсата на колата, на арката за ритуала, букета на булката и две бутуниери за младоженека и за кума. Взехме ги от предният ден и в ресторанта само ги подредиха. Ако вие пък си имате някои близки могат и те да го направят. Всико излезе около 500 лв.

# 168
И аз много се колебая дали да ползваме агенция или флорист. Но нашият ресторант няма украса - иска си хубави покривки за масите и столовете, трябва арка, а флорист няма как да се справи с тези неща. Освен това агенцията, която избрахме за сега предлага и координатор- от начало не исках, но сега взех да се замислям. Защо да натоварвам най-близките си да се грижат за всичко - от настаняванена гостите до внасянето на храната, като може да има човек за това. Разбира се, свързано е с финанси, но при нас в офертата за украса влиза и координатор, та ще видим. Hug

# 169
  • Пловдив
Ние сме без агенции, флористи и подобни. Аз не искам кой знае какви украси, по една панделка по столовете и това е. Единствено на нашата маса може да има някакви цветя, не знам. А покривки, салфетки и т.н. са си от ресторанта. Храна няма да се внася, единствено алкохол. Гостите ще ги настаняват по списък близки на мъжа ми, то и  по-голямата част при нас ще идват направо в ресторанта. Така било по кърджалийския край.

# 170
Момичета, трябва ми гривна за сватбата. Тъй като ще бъда с мънички обици и без колие ми се иска нещо подобно:

Дали сте виждали някъде.
П.с. Писах на момичето преди няколко дни, но отговор няма

# 171
Щастлива Нова Година на всички. Желая ви една прекрасна 2019та година с много сбъднати мечти и разбира се приказни сватби 🥂

# 172
Момичета, трябва ми гривна за сватбата. Тъй като ще бъда с мънички обици и без колие ми се иска нещо подобно:

Дали сте виждали някъде.
П.с. Писах на момичето преди няколко дни, но отговор няма

Има много в алиекспрес. Не точно същата, но подобна. А някъде бях чувала, че не е хубаво да се носят перли на сватбата. Но ако не вярвате на такива неща, няма проблем. Аз пък имам малки перлички по роклята.

# 173
Моята идея е да провериш колко души съставят един симфоничен оркестър и тогава пак да си помислиш дали го искаш.
Явно не съм описала добре какво имах предвид. Търся нещо като флейта и цигулка или цигулка, флейта и виолончело. За първия сватбен танц или като изненада за гостите, нещо в този стил. Някой ако знае музиканти, които предлагат такъв вид услуга може да ми пише.

# 174
Честита нова 2019 година булчета желая ви здраве, семейно щастие и само хубави поводи за усмивки Simple Smile
Как са мартенските булки Simple Smile

# 175
Честита и от мен и да е най-хубавата година за всички нас Wink

# 176
Мартенските булки вече ги обвзема паника, поне мен де.. хаха .. имах чувството, че остава супер много време, а неусетно се търкулна и имам още доста неща.. нямаме си Флорида и дж все още, но се надявам на януарското изложение да открия.

# 177
  • Sofia
Честита Нова година! Здраве, късмет и прекрасни сватби Simple Smile

# 178
Започвам годината на тема брачни халки и споделям линк
http://golden-rings.bg/%D0%B1%D1%80%D0%B0%D1%87%D0%BD%D0%B8-%D1% … 0%BE%D1%82%D0%BE/

# 179
  • Пловдив
За много години на всички!

Общи условия

Активация на акаунт