Сватба, булките на 2019 - II част

• 41 547
  • 755
  •   1
Отговори
# 420
При нас също няма да има навиране под полата, въпреки че младоженецът искаше Grinning Според мен също не е нещо за пред хора, а и роклята ми е доста тясна, няма навиране Grinning Но той държи да си хвърля нещо за кавалерите, така че реши, че може би ще си хвърля вратовръзката или нещо такова Simple Smile

# 421
Аз не знам ще има ли жартиери при нас,не сме стигнали до там.
  И ние бяхме изненадани,даже сме оставили впечатление,че не се радваме.Което не е вярно,те живеят от три  години заедно.

# 422
И ние с игрите сме с 2 при необходимост, но не сме уточнили какви. Ще имаме танцова формация за кратка програма и може би саксофонист по време на вечерята.
Моите родители са разведени отдавна. Майка ми се зарадва, когато й казах, но най-много се разчувства, когато й дадох поканата. Избрах много разчувстващ текст, поне според мен, а и съм й само едно детенце и се разплака чак милата ми. Баща ми не бих казала, че реагира кой знае как. Ще видим като му дам поканата. А пък на милото баща му се ентусиазира, докато майка му................Направо ще замълча. Чак ме избива на смях като се сетя. Ние сме от толкова години заедно, имаме 2 деца, разбирам се с нея, каквото толкова стана, че ще се женим не знам 

# 423
И ние с игрите сме с 2 при необходимост, но не сме уточнили какви. Ще имаме танцова формация за кратка програма и може би саксофонист по време на вечерята.
Моите родители са разведени отдавна. Майка ми се зарадва, когато й казах, но най-много се разчувства, когато й дадох поканата. Избрах много разчувстващ текст, поне според мен, а и съм й само едно детенце и се разплака чак милата ми. Баща ми не бих казала, че реагира кой знае как. Ще видим като му дам поканата. А пък на милото баща му се ентусиазира, докато майка му................Направо ще замълча. Чак ме избива на смях като се сетя. Ние сме от толкова години заедно, имаме 2 деца, разбирам се с нея, каквото толкова стана, че ще се женим не знам 

Pomnj li pravilno, che svatbata ti shte e vuv Varna? Ako da, moje li poveche info za saksofonistta? Az neshto ne moga da namerj za Varna.. Pone takuv, koito da mi haresa. Mersi

# 424
Лично не съм се срещала още с него. Чакам от агенцията да ми организират среща за другата седмица и ще мога да кажа. И мен ме притеснява дали ще ми хареса изпълнението му, тъй като искам точно определени изпълнения и досега не съм чула някой, който да ги изпълнява така че да ми харесат. А ти срещала ли си се с някой, да знам изобщо да не си губя времето с тях

# 425
И ние не смятаме да правим играта с обувките. Изтъркана ми е. Едната игра мисля да е водещият да задава въпрос на произволни гости и ако не познаят да пият шот и да танцуват на песен, а ако познаят си мислех да им дам като награда торбичка, вътре примерно с хапче за глава, пакетче кафе и нещо друго. Един вид за да приемат махмурлука по-добре😁, но ние с моя мъж искаме като цяло сватбата да е забавна, за това ако се сещате за някоя игра пишете.

# 426
Аз и годеника ми сме заедно от 8 години. живеем заедно от 4. И въпреки всичко имаше изненадани, че ще се женим. Поне не ме питаха дали съм бременна. /Раздавахме поканите 8 месеца преди сватбата, гостите са от различни места и исках всички да знаят рано и ако в момента на поканата бях бременна, вероятно на сватбата бебето щеше да се е родило / и се радвам, че ми спестиха тъпи въпроси. Омъжвам се от любов Simple Smile

# 427
  • Варна
Ние още не знаем какви игри ще имаме, но по препоръка на дж-я не е желателно да са повече от 2 и даже ако купонът тече и дансинга е пълен може изобщо да се пропуснат.

# 428
При нас няма да има игри, нито хвърляне на жартиер. Нещо не ми харесва идеята някой да ми се вре под полата пред баба ми, примерно.
И ние няма да имаме игри, а за жартиера dj предложи да ми е малко над глезена ...да няма голямо търсене

# 429
Не че смятам, че бременните булки не се женят от любов, но това колко хора ме попитаха дали съм бременна като казвам за сватбата направо ме побърква, не възприемат, че е без специален повод и причина, а само от желание.

Иначе от снощи имаме и DJ - Ивайло Тахчиев, хубаво обсъдихме нещата, много съм доволна и спокойна.
На нашата сватба ще има и караоке част, защото някои гости доста си падат, а и по други поводи все дотам се опира, младоженецът също пее, а който не може - това ще е веселата част.
Играта с обувките много ми хареса и ми се струва, че ще е страшен смях. За някого със стаж по сватбите може да е изтъркана, но аз не съм виждала досега, а и с който споделих също, така че най-вероятно ще го направим.
Уговорихме осветлението и обсъждахме за дим на първия сватбен танц, но това може би ще отпадне.

# 430
Момичета,каква е тази игра с обувки?

# 431
Ние също искаме да имаме играта с обувките, нищо че сме я гледали по много сватби - все пак ако се измислят забавни въпроси, става голяма веселба, а и всяка двойка е различна Simple Smile
Играта представлява следното - булката и младоженецът сядат  с гръб един към друг и си разменят по 1 обувка. Водещият задава въпроси от типа на "Кой готви по-добре? Кой се сърди повече?" такива все започващи с "кой"  и всеки вдига съответната обувка за верен според него отговор. С точните въпроси и точните младоженци се получава много забавно Grinning

# 432
Аз и годеника ми сме заедно от 8 години. живеем заедно от 4. И въпреки всичко имаше изненадани, че ще се женим. Поне не ме питаха дали съм бременна. /Раздавахме поканите 8 месеца преди сватбата, гостите са от различни места и исках всички да знаят рано и ако в момента на поканата бях бременна, вероятно на сватбата бебето щеше да се е родило / и се радвам, че ми спестиха тъпи въпроси. Омъжвам се от любов Simple Smile

И аз съм с моя приятел от 8  г., като казахме че ще има сватба не бях бременна, е да но сега нещата се промениха и на сватбата ще съм в 8 месец 😂😂😂😂

# 433
Здравейте на всички! Искам да попитам дали някоя от вас е била на сватба в хотел Новотел в София и какви са й впечатленията от храната/обстановката/отношението. Не успях да намеря много мнения за това място в интернет. Благодаря ви!

# 434
Здравейте! Ние се каним да се женим през септември, а още сме до никъде. Харесали сме си 2 места: Острова, Троян и Хотел Априлци, Априлци. Май ще е Острова, защото четох доста отрицателни коментари за Хотел Априлци. Бутониери, покани, подаръци за гостите мисля да си правя сама. Днес гледах торти в страницата на "Сладкрска къща Ида" и ми падна шапката, коя от коя по-хубави, чакам да разбера как са им цените. За сега мислим да няма видео заснемане, а за фото заснемането получихме много добра оферта. Друго.. О! Роклята! Още не съм обикаляла, май ще е тип русалка, иначе ми се иска да е лека и удобно. За халките също още се чудим..

Общи условия

Активация на акаунт