Сватба, булките на 2019 - II част

• 41 549
  • 755
  •   1
Отговори
# 405
Здравейте Simple Smile Нашата сватба ще бъде на 11 май и сега избираме песни. Вече сме избрали за първия ни танц, имаме песен и за булката с бащата, но не намираме подходяща за младоженеца и майка му. Държим песента да е българска. Бихте ли ми предложили подходяща? Благодаря ви предварително!

# 406
    Аз смятам,че тези песни трябва да носят някакъв емоционален заряд.Нямат ли си някаква харесвана и от двамата песен?
   След време,живот и здраве,като се зажени синът ми,знам,че ще е Сигнал.Обожаваме да си пътуваме двамата и да ги слушаме.
   Дъщеря  ми не е споменавала още за избор на песен,трябва да я питам коя е тяхната с баща й.

# 407
Добре и аз се включвам след дълга пауза, обиколих за рокли и вече имам фаворит, поканите очаквам да дойдат, частта с текста мисля сама да си направя, късметите за църквата и кошницата сама ще си направя, тъй като имам богат опит, вече и към заведение се насочихме с уговорката да го резервираме до края на Януари. Междувременно младоженеца си купи костюм вече ...Спряхме се и на фото и видео с цена 1200 лв. Но всички не пришпирват от всякъде, че нямаме време ... Списъка на 1вата страница,кой го коригира ?

# 408
tincheto, май не навсякъде го има проблемът с водораслите. При нас имаше доста наистина, но ги събираха и извозваха. Срещнахме едни българи в съседен хотел и те казаха, че при тях не е имало. Simple Smile

Страничката, която е споделила Miroslava Atanasova, наистина е добра. Аз от там си поръчах албум, в който подредих сватбените ни снимки. Много съм доволна.

# 409
  • Sofia
Момичета,някоя от вас беше писала ,че са купили бурканчета за мед от Джъмбо.Възможно ли е да пусне снимка,защото ми дадоха координати на фирма в Пловдив,откъдето мога да взема,но са ми твърде като за консерви.

Ето бурканчетата, които купихме от Джъмбо, цената е 59ст/бр вместимостта е 50мл.

# 410
  • Sofia
Да споделя за фотото, ние се спряхме на фотограф от Севлиево, като цената му е 550лв за 12 астрономически часа. Всички снимки са обработени и ни ги дава до 1 месец след сватбата. На мен видеото не ми допада по ред причини и решихме да имаме само снимки. Аз съм много горда, че успях за един ден да направя видео-поканата и вече направихме групата във фб. Всички останаха много очаровани от нестандартните покана. Започнаха да комуникират помежду си.

# 411
Благодаря за бурканчетата!Идеята за албумчето ми хареса.Аз  имах идея ,като обикаляме насам-натам с щерката и кумата,да правя снимки с телефона,и да й направя един колаж,без тя да знае.
  Един вид като емоцията от подготовката.Обаче може да ги събера в албумче.
   Дано щерката не чете тук,че изненадата ми отидЕ!

# 412
Здравейте! Искаме да направим малка сватка с около 40 души във Варна. Вчера гледахме Бризовете, само Бриз 2 не беше потресаващ, но май ще му правят ремонт  и предстой да се свържем с управителя да говорим. Гледах сайта на хотел-ресторант Бялата къща. Изглежда много обещаващо за скромна сватба, но отпада като вариант. Някой знае ли подобно място като Бялата къща

# 413
Момичета, мислели ли сте за игрите по време на сватбата? Какви ще бъдат? Аз искам до 2 игри, повече ми се струват излишни, защото и без това ще има хвърляне на букет и жартиер и при рязането на тортата ще имаме нещо, но по време на игрите ми се иска да включа повече гости.

Благодаря за бурканчетата!Идеята за албумчето ми хареса.Аз  имах идея ,като обикаляме насам-натам с щерката и кумата,да правя снимки с телефона,и да й направя един колаж,без тя да знае.
  Един вид като емоцията от подготовката.Обаче може да ги събера в албумче.
   Дано щерката не чете тук,че изненадата ми отидЕ!

Марулета, прекрасна майка сте, дано децата ви го оценяват!

# 414
И аз да се похваля с нещо. Вече имам Ди Джей. Днес имам среща с фотографи, стискайте палци. Simple Smile

# 415
Ние се разбрахме, че ще набележим няколко игри, но няма да държим да ги има на всяка цена. Ако хората си танцуват и се забавляват, по-добре да не се прекъсва купона, ако нещо замре - тогава диджеят да направи игрите Simple Smile

# 416
И ние сме така с игрите. Набелязахме с водещата няколко,но ако е купон може и без тях. А и имаме и народни танцьори и те ще прекъсват за да играят 2 танца.

# 417
Благодаря,Маги!
  Дали се оценява или не,не знам.Надявам се да им дава усещане за обичани и подкрепяни деца,защото за мен са все деца.
   Аз съм изключително строг родител и много взискателна.На щерката й "изпих соса" докато учеше,сега брат й е наред.
    Според мен е млада за брак,ще направи 21г  др.седмица,аз съм на 45.Но те двамата са взели това решение.Мисля,че са отговорни млади хора,финансово независими.А и смятам,че всеки трябва да изживее своя път,да направи своите грешки,няма такова нещо като "Учи се от моите грешки".
    Я кажете,вие как съобщихте на родителите и какви бяха реакциите?
  Ние всички се притеснявахме от реакцията на моя баща,дядото на булката.Тя е първото и единствено момиче във фамилията,голяма слабост му е .
      Ще трябва да й кажа да помисли за игри,или да се консултира с водещия на тържеството.Той е бивш учител по пеене на дъщеря ми,тя пееше при него народни песни,а при съпругата му поп  и джаз.тях са ангажирали,сред приятелките й има певици от формацията,имали са доста участия заедно.Мисля,надявам се да се получи готин купон!
   Божее,вече нямам търпение!Къде чак юли месец я измислиха тая сватба?!

# 418
Аз мога да разакажа. Grinning Tъй като бяхме в Америка, и като се сгодихме, при нас беше следобед, а тук в България вече всички спяха и не можах да кажа на никой. На нашата сутрин на следващия ден им изпратих снимка във обща група във фб -на майка ми , баща ми и сестра ми, но само сестра ми разбра за какво иде реч. Майка ми и баща ми никакъв отговор - сестра ми им звъни  (зашото си беше в БГ, а те я отрязват че имат работа) И така разбраха чааак след няколко часа и не мжаха да повярват. Естествено се зарадваха, но бяха и доста шокирани. ЧУхме се на по-следващия ден чак Grinning

# 419
  • Пловдив
При нас няма да има игри, нито хвърляне на жартиер. Нещо не ми харесва идеята някой да ми се вре под полата пред баба ми, примерно.

Общи условия

Активация на акаунт