Сватба, булките на 2019 - II част

• 41 556
  • 755
  •   1
Отговори
# 390
Аз пък съм на вълна меден месец. Твърдо съм решила екзотична дестинация, но не мога да избера коя. Разглеждам Малдиви, Мавриций, Борокай и Мексико. Навсякъде ми харесва по нещо и е голямо чудене.
При нас фотосесията е след ритуалите, май около 1-1:30 беше отделеното време.Програмата ни е 16:30-изнесен+църковен ритуал, 17:30 - коктейл с поздравления и 19:30 - ресторант. Като при нас всичко е на едно място.Нямаме придвижване от едно място до друго

Ние ходихме в Доминикана, хареса ни, бяхме в Пунта Кана, беше хубаво изживяване. Simple Smile Родителите ми пък миналата година ходиха до Куба и на тях много им хареса там, бяха в Хавана и Варадеро.

Ние щяхме да ходим в Доминикана ноември миналата година, но заради сватбата го отложихме.А и с този проблем с водораслите, който имат, взех да го отписвам като дестинация.

# 391
Само на мен ли ми се струва че фотото и видеото са доста скъпи? Ккато и да ги въртя, под 3000 няма. Моля ви, дайте нещо по -нормално Sad
Спокойно, не си единствена. За София цените са много високи.
И аз така, тези ,които харесах ми изпратиха такива оферти, че ме заболя главата.
Обмисляхме вариант само за снимки, ама после да не съжаляваме, че нямаме видео.
За това решихме, че избираме някаква средна цена-качество.А след сватбата ще си направим хубава фотосесия на морето( аз съм от Бургас).

На кой фотограф и видео оператор се спряхте?
Ние се спряхме на Стиманивижън. Имат различни пакети .
Много се чудихме и за Иван Митрев , Амаа ...

# 392
Момичета , да се отчета и аз. Запазихме ресторант и ритуална( за църквата попа ни каза че било рано все още ) . Измислили сме кумове и покани съм харесала. Мисля да са нещо като свитъчета от този сорт какво мислите? И дали ще е късно края на май месец за рокля ? Датата ни е 07.07 . Халките мисля от Duo пак края на май да поръчаме. Дали е късно според вас?  Искам да мине лудницата покрай абитуриентите затова мисля края на май

# 393
  • Бургас
Момичета, чудя се дали няма да е добре първо обувки да си харесам и да си взема, да може после направо с тях да си меря роклята, за да се направят хубаво корекциите. Вие как мислите? А за 22.06 Бургас да си взема, ако намеря отворени, че със затворени ще е горещо нали?

# 394
Ако искаш изчистени, които вървят на всеки стил рокля, можеш да ги вземеш предварително. Иначе да не стане да избираш рокля по обувките Simple Smile Аз купих роклята без обувки и като ида на първа проба ще нося обувки (дано намеря до тогава).
Момичета, чудя се дали няма да е добре първо обувки да си харесам и да си взема, да може после направо с тях да си меря роклята, за да се направят хубаво корекциите. Вие как мислите? А за 22.06 Бургас да си взема, ако намеря отворени, че със затворени ще е горещо нали?
Infinity7 Браво, напредвате Simple Smile аз бих те посъветвала да търсиш рокля малко по-рано, защото тогава сватбеният сезон ще е почнал и ще имат работа, дори без абитуриентите. За халките важи същото, сигурно ще успее човекът, но за ваше спокойствие може да идете по-рано.

# 395
За халките може и по-рано, но за роклята че притеснява фактът че искам да сваля около 10кг преди да купя рокля. 😢

# 396
Ти пак ще имаш време, ако я поръчват трае 3 - 4 месеца. После нали я напасват. Може поне да поогледаш, къде какво се предлага, а защо не и да пробваш. Винаги може и по-късно да я поръчаш.
И не се престаравай с отслабването, не съм чула някой младоженец да е върнал булката Simple Smile и мен майка ми като пробвах роклите все ми казваше, че трябвало да си стегна ръцете, да глътна корема, но все пак не съм кино звезда да се сравнявам с тях Wink
За халките може и по-рано, но за роклята че притеснява фактът че искам да сваля около 10кг преди да купя рокля. 😢

# 397
Самата аз не се харесвам с тези кг и затова искам тогава да се чувснвам добре в кожата си. Благодаря

# 398
Аз си купих роклята много рано и с лек риск - русалка е и ми беше плътно по мен и няма нито милиметър вариант за отпускане отникъде Grinning В момента има нужда от корекция за стесняване, основно в горната част, НО не съветвам да правите като мен, просто споделям Grinning
Най-важно е ние да се чувстваме добре в кожите (и роклите) си и да си знаем, че ще сме най-най-красивите булки при всички положения, защото ще се омъжваме за любимите си момчета Wink
Според мен не ти пречи да огледаш и да потърсиш колкото да се ориентираш какво харесваш, много от моделите са и с връзки и имат много варианти за корекции в размерите, така че не се знае Simple Smile

# 399
Само на мен ли ми се струва че фотото и видеото са доста скъпи? Ккато и да ги въртя, под 3000 няма. Моля ви, дайте нещо по -нормално Sad

На мен ми взимат 1500 лв. Фото и видео

# 400
Искам да препоръчам една страничка във фейсбук много големи красоти прави момичето за сватби, а и не само. Някой я беше препоръчал тук в предна тема и си поръчах албумче от нея, още не е пристигнал, но тя ми прати снимки.
Всичко е ръчно изработено.

Това е албумчето

# 401
  • София
Момичета, виждали ли сте някъде такива вази:

Скрит текст:

Иска ми се да са с различна височина, но да са с еднакъв диаметър, а намирам само с различна ширина. В сайта на някоя от агенциите бях гледала възможност да се вземе под наем, но цената под наем беше повече от продажната на тези, които намирам.

# 402
В Джъмбо дали няма? Ние нашите кръглите от там ги взехме и имам спомен, че има най-различни видове Simple Smile

# 403
  • София
В Джъмбо дали няма? Ние нашите кръглите от там ги взехме и имам спомен, че има най-различни видове Simple Smile

Ходихме преди около 1 месец и нямаше. Чакаме малко да се оправи времето и вероятно ще обиколим повече физически магазини, защото в интернет за момента не откриваме, но, ако някой случайно попадне, ще се радваме да ни насочи Simple Smile

# 404
Момичета,някоя от вас беше писала ,че са купили бурканчета за мед от Джъмбо.Възможно ли е да пусне снимка,защото ми дадоха координати на фирма в Пловдив,откъдето мога да взема,но са ми твърде като за консерви.

Общи условия

Активация на акаунт