Сватба, булките на 2019 - II част

• 41 586
  • 755
  •   1
Отговори
# 375
А колко време предвиждате за фотосесия? Нашите фотографи казаха да предвидим 2 часа, което ми се струва доста, защото гостите ще трябва да чакат през това време. Ориентировъчно програмата е за сега следната - 14 - вземане на булка, 15 ритуална зала, 15 и 30 църковен брак и от 16 до към 18 да е фотосесията. В 18 да е уелкъм дринка и настаняване на гостите в ресторанта. Нещо обаче не ми харесва, не сме запазвали точни часове все още за залата и църковния брак.

Нашите фотографки даже около 3 часа ни казаха да си предвидим общо за придвижване, разполагане на техниката и самите снимки. Ще се постараем така да направим програмата че да имаме наистина за колкото време ни помолиха.
От позицията на фотограф и видеограф с над 30г. опит в тази област мога да ви уверя, че 3 часа фотосесия са твърде много в дена на сватбата Simple Smile ...освен ако не сте професионален МОДЕЛ и имате дългогодишен опит в рекламни и модни фотосесии и знаете какво искате да постигнете с екипа фотографки  Simple Smile Непременно да ни покажете снимки след сватбата Simple Smile

# 376
Здравейте момичета, нашата сватба ще бъде на 30 юни. Някой може ли да ми препоръча сватбена агенция в района на Бургас? Simple Smile

Краси Иванова от Магнетик

# 377
Здравейте Simple Smile Включвам се и аз в тази тема, защото имам толкова много питанки и неизвестни, че... Хихи
 Ние сме се насочили към тържество в хотел с нощувка. Много ще се радвам, ако някои от вас са избрали този вариант да споделят на какво са се спрели или просто подходящи хотели с ресторанти за тази цел. Simple Smile Simple Smile

# 378
  • Варна
А колко време предвиждате за фотосесия? Нашите фотографи казаха да предвидим 2 часа, което ми се струва доста, защото гостите ще трябва да чакат през това време. Ориентировъчно програмата е за сега следната - 14 - вземане на булка, 15 ритуална зала, 15 и 30 църковен брак и от 16 до към 18 да е фотосесията. В 18 да е уелкъм дринка и настаняване на гостите в ресторанта. Нещо обаче не ми харесва, не сме запазвали точни часове все още за залата и църковния брак.

Нашите фотографки даже около 3 часа ни казаха да си предвидим общо за придвижване, разполагане на техниката и самите снимки. Ще се постараем така да направим програмата че да имаме наистина за колкото време ни помолиха.
От позицията на фотограф и видеограф с над 30г. опит в тази област мога да ви уверя, че 3 часа фотосесия са твърде много в дена на сватбата Simple Smile ...освен ако не сте професионален МОДЕЛ и имате дългогодишен опит в рекламни и модни фотосесии и знаете какво искате да постигнете с екипа фотографки  Simple Smile Непременно да ни покажете снимки след сватбата Simple Smile

Доверили сме им се изцяло пък и само придвижването ни ще е близо час така че се надяваме да ни стигне времето. Септември месец задължително ще се похваля със снимки Simple Smile

# 379
  • Варна
Здравейте Simple Smile Включвам се и аз в тази тема, защото имам толкова много питанки и неизвестни, че... Хихи
 Ние сме се насочили към тържество в хотел с нощувка. Много ще се радвам, ако някои от вас са избрали този вариант да споделят на какво са се спрели или просто подходящи хотели с ресторанти за тази цел. Simple Smile Simple Smile

Ние ще сме в комплекс с ресторант и хотелска част - Бялата лагуна, намира се между Каварна и Балчик.

# 380

Ние ще сме в комплекс с ресторант и хотелска част - Бялата лагуна, намира се между Каварна и Балчик.

Ооо, вчера го разглеждах. Много е хубаво, но на нас ни е доста далечно. Ние сме от София и съответно търсим нещо до около 150км разтояние, защото 90% от гостите ни също са от София и някак си ми е съвестно да ги опъна да пътуват 500км ...

# 381
Аз пък съм на вълна меден месец. Твърдо съм решила екзотична дестинация, но не мога да избера коя. Разглеждам Малдиви, Мавриций, Борокай и Мексико. Навсякъде ми харесва по нещо и е голямо чудене.
При нас фотосесията е след ритуалите, май около 1-1:30 беше отделеното време.Програмата ни е 16:30-изнесен+църковен ритуал, 17:30 - коктейл с поздравления и 19:30 - ресторант. Като при нас всичко е на едно място.Нямаме придвижване от едно място до друго

Ние ходихме в Доминикана, хареса ни, бяхме в Пунта Кана, беше хубаво изживяване. Simple Smile Родителите ми пък миналата година ходиха до Куба и на тях много им хареса там, бяха в Хавана и Варадеро.

# 382
  • Бургас
Нашият меден месец е подарък от родителите ми. Знаем го от сега, тъй като искаха да ни питат дали сме съгласни с мястото и за кои дати, тъй като запазиха с ранни резервации. Ще бъдем със 7 нощувки, All inclusive в страхотен комплекс в Дидим.

# 383
Само на мен ли ми се струва че фотото и видеото са доста скъпи? Ккато и да ги въртя, под 3000 няма. Моля ви, дайте нещо по -нормално Sad
Спокойно, не си единствена. За София цените са много високи.
И аз така, тези ,които харесах ми изпратиха такива оферти, че ме заболя главата.
Обмисляхме вариант само за снимки, ама после да не съжаляваме, че нямаме видео.
За това решихме, че избираме някаква средна цена-качество.А след сватбата ще си направим хубава фотосесия на морето( аз съм от Бургас).

# 384
Само на мен ли ми се струва че фотото и видеото са доста скъпи? Ккато и да ги въртя, под 3000 няма. Моля ви, дайте нещо по -нормално Sad
Спокойно, не си единствена. За София цените са много високи.
И аз така, тези ,които харесах ми изпратиха такива оферти, че ме заболя главата.
Обмисляхме вариант само за снимки, ама после да не съжаляваме, че нямаме видео.
За това решихме, че избираме някаква средна цена-качество.А след сватбата ще си направим хубава фотосесия на морето( аз съм от Бургас).

На кой фотограф и видео оператор се спряхте?

# 385
  • Пловдив
Ние намерихме фото и видео за 1200 лв общо. Симпатични момчета са и това, което е качено в сайта им, ми харесва. След сватбата ще покажа снимки.
https://www.ivanmitrev.com

# 386
Козирогче, сега отворих сайта на този фотограф, на мен също ми харесват нещата им. Изглеждат ли ти коректни? Искат ли капаро? В интернет не мога да намеря отзиви за тях.

# 387
  • Пловдив
Изглеждат ми коректни и свестни. За капаро искат 200 лв сега, 700 лв при получаване на снимките и видеото и 300 лв в деня на сватбата. Но все пак не мога да гарантирам нищо, споделям единствено моите си впечатления.

# 388
Мерси много Simple Smile

# 389
Melany123, наистина помислете за занимание на гостите. А и не знам как ще успеете за църковния брак, струва ми се много скоро след гражданския?

За меден месец и аз мисля вече, иска ни се да сме наистина цял месец насам натам, като със сигурност искамеда посетим Сингапур, защото там живее сестра ми от скоро. Но още се чудим къде другаде, септенври октомври не е оптимално за Югоизточна Азия (освен Индонезия, но там моят приятел не иска много).

Ритуалната зала и черквата са на 2 минути разстояние. И на мен ми изглежда доста 2 часа и се притеснявам за гостите, какво да правят през това време. Ще обмисля вариант за изнесен ритуал преди ресторанта, повечето и без това пропускат църковния ритуал, евентуално черквата, после фотосесията и след това на едно място ритуал и настаняване в ресторанта. Ще го обмислим добре, благодаря Ви за съветите! Simple Smile

Последна редакция: чт, 10 яну 2019, 10:14 от melany123

Общи условия

Активация на акаунт