Сватба, булките на 2019 - II част

• 41 441
  • 755
  •   1
Отговори
# 75
Зфравейте!
И ние напредваме,този уикенд ще търся рокля...
Запланувала съм събота да видя  в Крайова какво предлагат,а неделя съм в Сф.
Тъй като съм от Видин исках да попитам дамите от Сф няколко неща-неделя и понеделник булченските магазини ше работят,нали? Simple Smile
Искам да отида до сватбения център срещу Бизнес парк,това е Сватбен център София или Bride house?
И отново,знам,че сме досадни,но къде са по-евтини?
Центъра до Бизнес парка или къща Лита?
Благодаря предварително на всички Heart

# 76
Здравейте, момичета!
Вече мога и аз да се включа! Ние си запазихме на 05.09.2019г. Хотел Акорд!
Изключително съм впечатлена от управителя на ресторанта Жоро!
Та лудницата тепърва почва.
Може би, някой вече е питал , но дали можете да ми предложите студио, което предлага фотограф и видеозаснемане? Simple Smile

# 77
  • Пловдив
Ние тази седмица запазихме дата в Гражданското и ресторант. На 20 април ще е сватбата. Може за другата тема да ме добавите в първия пост. Simple Smile Гледах списъка с булки от първа страница, другите момичета, които се женят на тази дата се казват Мария (поне с такова впечатление оставам от никовете, де, не ги познавам), аз също съм Мария. Grinning
Още нищо друго не съм подхванала, ама ще трябва лека полека.

# 78
Зфравейте!
И ние напредваме,този уикенд ще търся рокля...
Запланувала съм събота да видя  в Крайова какво предлагат,а неделя съм в Сф.
Тъй като съм от Видин исках да попитам дамите от Сф няколко неща-неделя и понеделник булченските магазини ше работят,нали? Simple Smile
Искам да отида до сватбения център срещу Бизнес парк,това е Сватбен център София или Bride house?
И отново,знам,че сме досадни,но къде са по-евтини?
Центъра до Бизнес парка или къща Лита?
Благодаря предварително на всички Heart
Здравей Simple Smile В неделя мисля, че работи Сватбения център в Младост - срещу Бизнес парка. Bridal House е в Bulgaria mall - те също работят в неделя, но цените им са доста по-високи от Сватбения център. Горе-долу цените вървят така: може да намерите рокля до 1000лв в Сватбения, докато в Bridal House  под 1000лв няма рокля, или поне аз не съм срещала. Цените им започват от 1500-1600лв нагоре, ако не и повече. Аз си бях харесала рокля за 2100лв. После отидох в Be Queen и там успях да си намеря рокля за 1100лв и избрах нея. Принципно не заради парите, но и това има значение. Simple Smile
В Лита не съм била. В началния пост под "скрит текст" можеш да прочетеш повече информация за различните бутици и как вървят цените. Желая ти успех и бързо да намериш роклята на мечтите си Revolving Hearts

# 79
В Сватбения център наистина има достъпни рокли, аз в други магазини дори и не ходих да гледам. Купих моята от Сватбен център Варна за 690лв. Simple Smile

# 80
Здравейте, момичета!
Вече мога и аз да се включа! Ние си запазихме на 05.09.2019г. Хотел Акорд!
Изключително съм впечатлена от управителя на ресторанта Жоро!
Та лудницата тепърва почва.
Може би, някой вече е питал , но дали можете да ми предложите студио, което предлага фотограф и видеозаснемане? Simple Smile
Повечето големи студия предлагат и двете услуги "фото и видео" в пакет. Всички големи имена в бранша също работят в екип, както фотографи, така и видеографи. Въпроса е дали ви харесва стила и работата на дадено студио или фотограф/видеограф , какъв пакет и дали ви устройва цената Simple Smile Ние също снимаме в София, а сме базирани в Пловдив, както и обратно, много софиянци също снимат в Пловдив, особено 2019 г. при нас е лудница. Очаква се през 2019 г. град Пловдив да бъде посетен от над 4 милиона души.

# 81
Благодаря,прекрасни!
Ще пиша след огледа и дано съм полезна и аз за някого :*

# 82
  • Пловдив
Рокля предпочитам някой да ми шие, не ми се търси готова, че имам някаква идея каква да е, а това, което се предлага по магазините е доста по-различно от моя вкус.
Сватбата ни ще е в Кърджали, което леко затруднява избора на фото и видео.

# 83
Козирогче, ориентирайте се към фотографи от Пловдив например, а може и от София. Повечето пътуват, като искат такса път и нощувка, вече зависи кой колко ще поиска. Нашият фотограф снима из цялата страна, искат около 100лв отгоре, но предвид че е точно това, което търсим като работа - решихме, че ще ги дадем. Всеки преценя, но наистина добрите фотографи пътуват и работят из цялата страна. Вече ако си харесваш някого от северна България ще бъде по-трудно, но смятам че ще намерите Simple Smile Успех!

# 84
  • Пловдив
Peoney, и аз съм се ориентирала към това да е от Пловдив. Сватбата ще е дневна, в такъв случай предполагам, че няма да има нужда от ношувка? Иначе така или иначе ще организираме някакъв транспорт.

# 85
Peoney, и аз съм се ориентирала към това да е от Пловдив. Сватбата ще е дневна, в такъв случай предполагам, че няма да има нужда от ношувка? Иначе така или иначе ще организираме някакъв транспорт.
Дневна сватба имаш предвид, че до към 18-19:00 часа ще е приключила ли? А кога смятате да започне? Умишлено те питам, тъй като - ако започвате рано сутринта, фотографите може да пътуват, а може и да искат да дойдат от предната вечер, за да са по-спокойни. Въпрос на договорка е. Simple Smile А иначе ако приключите по-рано, вечерта след сватбата едва ли ще искат да нощуват.

# 86
  • Пловдив
От 11 часа ни е подписването, от 12 някъде мислим да е ресторантът и докъм 17-18 да сме приключили. Вземания на булка и такива неща вероятно няма да има, че да ме взимат от хотела - странно, да ме взимат от къщата на мъжа ми - още по-странно. Grinning
Но първо да изберем някой фотограф, пък после вече ще се разбираме с него. Simple Smile

# 87
А на мен ми пристигнаха поканите и ще започнем да ги раздаваме по празниците.

# 88
Към тези от вас, които сами си правят или ще си правят поканите - на каква хартия/ картон ще ги принтирате?

Ние си купихме перлен картон и направо върху него принтираме Simple Smile Имате вариант да си купите ваши си картони и да принтирате в печатница, където няма проблем да принтирате върху ваш картон, а другият вариант е да си изберете от наличните в печатниците картони. На нас ни трябваше конкретен цвят, така че предпочетохме да принтираме върху свой Simple Smile Купихме го от Слънчоглед.

А услугите на коя печатница използвахте ако сте от Варна? Simple Smile

Принтирахме в едно копирно студио до Винс-а. Като тръгнеш от Винс посока Червения на десния тротоар - Копи Комплекс се казва, ако не се лъжа Simple Smile

Рапунцел, може ли да споделиш, колко ти взеха на лист в тази печатница. Вчера си напечатах поканите в гранд мол,тъй като ми е близо  и смятаме да започнем да раздаваме поканите по Коледа, а съм с малко дете и покрай дъждовете няма как да обикалям с него. Но не ми харесаха как станаха. Уж се уточнихме за една големина, а станаха по-малки и сега леко се губят в плика. Та от там ми искаха по 1лв за лист, а аз искам да си ги печатам наново и ми се струва доста голяма сума, като се има в предвид ,че аз си нося картона и те само ги печатат.

# 89
Хм, доста ми се вижда левче на лист... Ако не се лъжа по 50на стотинки на лист ни взеха, но рискувам да те подведа, защото не помня точно. По принцип тези дни трябва да принтираме още 2-3 листа, защотото не ни стигнаха и тогава ще мога да потвърдя със сигурност, но може и да им звъннете да попитате Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт