Сватба, булките на 2019 - II част

• 41 582
  • 755
  •   1
Отговори
# 105
Четох нещо за ресторант " На Върха " Който ние с половинката ми много си харесваме, ходим там на всичките си празници, но с голямо прискърбие разбрахме, че за нашата дата (която вече е ясна 29.06.2019г. ) е заето, но искам да кажа, че е едно страхотно местенце ... Но както и да е, запазихме ритуална, църква, но срещаме затруднение със заведенията ... Искам да попитам също дали някоя дама е ползвала фотографските  услуги на  Теньо Пенчев ?

# 106
  • Sofia
Момичета, снощи поканихме моите родители. Беше много емоционално и прекрасно. Детето като научи беше много изненадана и стоеше буквално с отворена уста. Всички покани са ни готови (Ние ще даваме покани само на бабите и по-възрастните), сега по празниците, ще ги раздадем. Иначе щях да ви питам, капаро оставяли ли сте в църквата и колко пари ? Ние си наехме фотограф и с най-важните неща сме готови. Сега заглеждам букет , искам да е с орхидеи. Отделно се уговорих с майка ми да отидем заедно до Асеновград за рокля (само двете ) февруари месец. Надявам се да не е късно. Вчера си купих обувки и чанта за сватбата 🤣 нищо че нямам още идея каква ще е, но ми останаха очите на тях. Simple Smile 

# 107
Подгответе се, че някои магазини в Асеновград ще ви отказват, защото в началото на годината работят само за абитуриентки. Но има предостатъчно други, които не гонят клиенти Wink

# 108
  • Пловдив
Аз гледах сайтовете на някои магазини в Асеновград, но нищо не ми допадна.

# 109
По сайтовете изглеждат доста зле, но аз на място останах много доволна. На повечето места не отстъпваха на софийските бутици, а цената беше наполовина. Има и боклуци, разбира се, но според мен си струва разходката дотам, най-малкото защото говорите директно с шивачката, която може да направи каквото поправки искате веднага, а не с продавачка, която нищо не може да посъветва или да промени.

# 110
  • Варна
И аз мисля за рокля да отида до Асеновград. Сватбата ни е в началото на септември и смятам края на май вече като са минали баловете тогава да ходя. Надявам се че няма да е късно.

# 111
  • Пловдив
А за Асеновград трябва ли предварително записване на час и, ако да, за кои магазини?
Също така може ли шивачка от някой бутик там да ми шие модел, различен от тези, които предлагат? Можете ли да препоръчате някоя?

# 112
От къде си намерихте обувки ?

# 113
Моите си ги поръчах от obuvki.bg, но като цяло в последно време само от там си купувам обувки Simple Smile

# 114
Аз ходих до Асеновград тази седмица. В момента има много абитуриентски рокли, като повече булчински ще има след края на март (например при Христо Чучев). Аз лично нищо не си харесах, но аз исках да облека роклята и да знам, че е тя. Иначе са доста гъвкави, могат да изменят моделите много, да махат части, да добавят дантели и какво ли още не. Лично аз очаквах малко по-добро качество, но пък цените са доста по-ниски от софийските. Час може да се запише в по-големите магазини, но не е необходимо. Като цяло е малко на късмет какво точно имат в момента. Например модели тип принцеса и а-линия имаше доста.

# 115
А за Асеновград трябва ли предварително записване на час и, ако да, за кои магазини?
Също така може ли шивачка от някой бутик там да ми шие модел, различен от тези, които предлагат? Можете ли да препоръчате някоя?

Не, всичко е супер неформално. Simple Smile Аз бих препоръчала магазина "Поли-Вес", той е съвсем в началото на главната улица с магазини.

# 116
Момичета, кажете какви размери покани се правят?

# 117
Здравейте, кандидат-булки!:)
Казвам се Бояна и планирам сватба през октомври. Още се оглеждаме за ресторанти, но е доста трудно. Сватбата ще е в Бургас. Ако някой ми препоръча нещо ще съм много, много благодарна. Не знам вече колко форума и коментара прочетох, и колко уебсайта разгледах.
Поздрави и Весели празици!

Последна редакция: вт, 25 дек 2018, 19:50 от Анонимен

# 118
Аз резервирах от страницата на Иван Митрев видео и фото.

Козирогче, и аз го гледах, но нямаше много  информация в страницата му.
Вие само за видео ли ще го ползвте или и за снимки?

# 119
  • Пловдив
И за снимки, и за видео. Наистина няма много неща в страницата си, предполагам, че няма кой знае какъв опит, но каквото имаше качено ми хареса. А и то май все си е риск, който и да се наеме.

Общи условия

Активация на акаунт