Сватба, булките на 2019 - II част

• 41 571
  • 755
  •   1
Отговори
# 120
Момичета, кажете какви размери покани се правят?

Предполагам, че размерите на поканите са стандарт някакъв, както снимките, например 10х15, 15х21, 18х24, ако не бъркам. Възможно е да има и други размери, нека булките да кажат какви покани са си избрали.

# 121
Здравейте, кандидат-булки!:)
Казвам се Бояна и планирам сватба през октомври. Още се оглеждаме за ресторанти, но е доста трудно. Сватбата ще е в Бургас. Ако някой ми препоръча нещо ще съм много, много благодарна. Не знам вече колко форума и коментара прочетох, и колко уебсайта разгледах.
Поздрави и Весели празици!
Ние ще сме в Приморец Simple Smile
Колко човека сте?

# 122
Честита Коледа! Бъдете живи и здрави и най-прекрасните сватби ви пожелавам.
Нашите покани са 10см на 22см.

# 123
Честита Коледа! Бъдете живи и здрави и най-прекрасните сватби ви пожелавам.
Нашите покани са 10см на 22см.

Честито Рождество Христово, бъдещи булки! Бъдете здрави и благословени. Светли празници Heart
От къде взехте вашите покани Simple Smile много ми харесват. На нас ни предстои да избираме и много се чудя, бях харесала от покани.com, но така и не съм срещнала отзиви. Hug

# 124
Поканите са от чуждестранен сайт(румънски) , но самата колекция покани са направени в Турция мисля и различните агенции ги поръчват от там и само ги сглобяват и напечатват. Казват се Concept collection. Гледам, че май и в бг се предлагат.
Като написах в гугъл ми излезе една страничка във фейсбук. Има симпатични покани там. Не знам как са цените. На мен с напечатване и доставка ми излезе около 50лв за 50 покани.
https://m.facebook.com/1442005089438666/albums/1668019890170517/

# 125
Искам да похваля бутика Mille bridal - най-доброто и качествено обслужване, което получих и най-красивите и удобни рокли! Страхотно място! Мисля че е абсолютно задължително да минете от там в търсенето на вашата рокля. Рейтингът му не случайно е много висок, прекрасно съотношение цена/качество, много съм доволна. Най-добрият бутик, който съм посетила до момента!

# 126
Здравейте,
На Коледа се сгодихме с моя приятел,и август живи и здрави чакаме бебе.
Много се чудя какво да направя. Винаги съм искала лятна сватба,но сега ще Май месец примерно ще съм около 7м бременна,и не знам дали ще е окей за мен самата. Дали по-ранно няма да е студено да е навън. Вие какво бихте ме посъветвали. Или пък само подпис? Но пък винаги съм искала да съм лятна булка..Моля за съвет

# 127
Подпишете се, ако ти е толкова важно, а сватба си направете, след като родиш. Коремът ще ти тежи, няма да можеш да пиеш, нито да танцуваш кой знае колко, ще хвърлите маса пари, които може да оползотворите, за да посрещнете бебето, вместо да се радваш на бременността си, ще се изнервяш около подготовката... Според мен не си струва. Да не говорим, че всичко се случва, ако ти или плодът имате здравословни проблеми, никак няма да ти е до сватби.

# 128
Подпишете се, ако ти е толкова важно, а сватба си направете, след като родиш. Коремът ще ти тежи, няма да можеш да пиеш, нито да танцуваш кой знае колко, ще хвърлите маса пари, които може да оползотворите, за да посрещнете бебето, вместо да се радваш на бременността си, ще се изнервяш около подготовката... Според мен не си струва. Да не говорим, че всичко се случва, ако ти или плодът имате здравословни проблеми, никак няма да ти е до сватби.
     Подкрепям с две ръце!Две страхотни изживявания те чакат,направи така,че да им се насладиш на макс!Ако си ми дъщеря,ще те посъветвам точно така,както е написала Роузи.

# 129
Ние подготвяме сватба юни месец 2019г, наскоро разбрах, че съм бременна, а юни ще бъда в осми месец! Бях притеснена от това как ще изглеждам, дали въобще ще бъде в състояние за сватба, но живот и здраве каквото дойде, важно е бебчето да се роди живо и здраво и да има семейство, само с подпис или със сватба все е тая !! ☺☺☺

# 130
Вече и в тази тема ми става много объркано, всеки си пише каквото го вълнува и никой не отговаря ... Или всеки отговаря по симпатии ....

# 131
За да не ти отговори никой, или никой не знае, или въпроса ти се е изместил назад и може да пробваш да питаш пак. Едва ли е по симпатии след като не се познаваме. Аз например по въпроси с ресторанти, диджеи, магазини, фотографи няма как да се включа, тъй като не живея в България. Но като цяло тази тема хич не върви. Миналата година по това време имаше много повече булки и стотици изписани страници.

# 132
Ние подготвяме сватба юни месец 2019г, наскоро разбрах, че съм бременна, а юни ще бъда в осми месец! Бях притеснена от това как ще изглеждам, дали въобще ще бъде в състояние за сватба, но живот и здраве каквото дойде, важно е бебчето да се роди живо и здраво и да има семейство, само с подпис или със сватба все е тая !! ☺☺☺
При мен се получиха по същия начин нещата, ние решихме да изместим събитието март! И тъй като държа на църковния ритуал подбрахме дата, която да е разрешено да се състои преди постите! Не се шашкай, както усещаш нещата така го направете! За сметка на летните ни сватби ще имаме по-хубаво събитие всяка година- летни рожденницииии!!!

# 133
Аз подозирам, че просто много от момичетата четат миналогодишните теми, където много от нещата вече са говорени много пъти и затова не изпитват нужда да питат тук и да стават дискусии.
При нас остават вече 2 месеца и няколко дни, започва да става все по-реално Grinning Още имаме малко покани, които не сме раздали, но хората си знаят като цяло. Събираме и потвърждения и началото на януари мислим да търсим хотел за гостите от другите градове, както и да говорим с ресторанта, за да си уточним меню, дегустация и такива детайли Simple Smile

Колкото до отговарянето - OpAsNo_LuDa, вероятно не са ти отговорили, защото никой не е запознат (аз включително) и просто няма смисъл да се напишат десет коментара "Не знам/Не съм запознат" Simple Smile

# 134
И аз обикновено се включвам относно конкретни въпроси, само ако мога с нещо да помогна "от опит". Да кажа, че не знам, ми се струва излишно Blush Сега съм на вълна рокли, но явно изчистените модели, които търся, не се предлагат много или пък изпълнението не ми допада Confused Имам още 3 проби, да видим. Поне пораздадохме поканите.

Общи условия

Активация на акаунт