Сватба, булките на 2019 - II част

• 41 545
  • 755
  •   1
Отговори
# 330
  • Пловдив
При нас няма да има "уелкъм дринк".

# 331
Здравейте.
За коктейла или т.нар. Уелкъм дринк, според мен е по-логично да е след изнесения ритуал, а и досега където съм била на сватби винаги е било така.Все пак тогава получавате поздравленията от гостите и си казвате наздраве.
Така наречения welcome drink може да се използва по предназначение за приемане на поздрави, пожелания и подаръци, така се избягва  класическата наздравица с гостите по време на вечеря и купона може да не се прекъсва. Обикновено се прави след приключване на всички граждански и църковни церемонии и е подходящо да се направи при влизане в ресторанта. Има и друго коктейлно приложение, ако си правите сватбата в отдалечен хотел и всички гости са настанени в хотела, тогава може да си направите няколко welcome drink-а, още от сутринта Simple Smile , незабравяйте да добавите към drink-а и леки закуски, сандвичи и сладки, защото от много drink до вечерта някои гости са вече drUnk Simple Smile

# 332
Моят план е welcome drink да е на мястото на изнесения ритуал- хапки и пийване ще има подготвени още преди да започне церемонията и ще се сервира допълнително докато не приключат поздравленията. Поне така е било на сватби, на които съм била.

# 333
Благодаря. Някой ни го беше препоръчал вече когато сватбата щеше да е в Бургас Grinning сега от агенцията ни дадоха ДЖ Willy като вариант... някой има ли опит с него ?

# 334
от много drink до вечерта някои гости са вече drUnk Simple Smile
Това искрено ме разсмя.
Polina, по принцип от агенцията като им обясните какво точно искате биха Ви насочили най-добре към точния човек, тъй като имат поглед над работата на повечето DJ-и. Преки наблюдения нямам над работата на Елемент, но съм чувала само добри отзиви, затова си мисля че биха Ви препоръчали подходящ човек. А и правите лична среща с него и вече го усещате той ли е вашия или не.
При нас стана точно така-обясних на агентката какво искаме и тя ми организира среща с един дж. Допадна ми напълно, изцяло ни съвпадна виждането за протичането на сватбата, даде ми добри предложения, за които не се бях сетила и дори не се срещах с други дж-и.

# 335
Хора, аз имам голям проблем с песента за първия танц. Искам да е романтична, но всички вече са много комерсиални или захаросани, и са избирани 1000 пъти за първи танц. Моля ви дайте някакви предложения.

# 336
И аз бях в голяма чуденка докато избера песен, исках да е на английски да има хубав текст подходящ за случая и да не е много масова и банална. Избрах си но сега ми остава и за сватбения трейлър музиката, и за влизане в ресторанта?
Вие какви песни сте използвали за влизането?

# 337
Хора, аз имам голям проблем с песента за първия танц. Искам да е романтична, но всички вече са много комерсиални или захаросани, и са избирани 1000 пъти за първи танц. Моля ви дайте някакви предложения.

Ние сме със същия проблем. Каквито "наши" песни си имаме не са подходящи, а каквото е подходящо не ми харесва.
Аз предложих "Светът е за двама" на Орлин Горанов, младоженецът не се съгласи, той предложи на Оzzy Оsbourne - "If i close my eyes forever", аз го отрязах. На такъв етап сме. Grin

# 338

Ние сме със същия проблем. Каквито "наши" песни си имаме не са подходящи, а каквото е подходящо не ми харесва.
Аз предложих "Светът е за двама" на Орлин Горанов, младоженецът не се съгласи, той предложи на Оzzy Оsbourne - "If i close my eyes forever", аз го отрязах. На такъв етап сме. Grin

А ние сме така: Аз- Heaven на Браян Адамс, той -Топ Гън -Take my breathe away... няма шанс

# 339
Благодаря. Някой ни го беше препоръчал вече когато сватбата щеше да е в Бургас Grinning сега от агенцията ни дадоха ДЖ Willy като вариант... някой има ли опит с него ?

И ние бяхме с Иван Тодоров , много доволни останахме Simple Smile

# 340
     Сладурани!Нали знаете,че един ще трябва да направи компромис?Орлин Горанов и Топ гън са ми 10 от 10-много любими.Особено Орлин.
    Според мен и песента на моите деца не е "подходяща"  ,но каквото те искат-това.
   И при нас ще се приемат поздравления на уелкъм дринка,младоженците категорично са против минаване по масите и булчинско хоро.Дъщеря ми дори се чувства неудобно,че ще има кутия за подаръци.Тя иска просто купон.
    Вчера ми дойде вдъхновение и съчиних в стихотворна форма текста за поканите,разказващ тяхната история.Много го харесаха и сега ви възложиха в стихотворение да творя  и поканата към кумовете.

# 341
Относно welcome drinka и ние ще сме с такъв и ще е след всички церемонии, преди влизане в ресторанта, тъй като все пак се честити на младото семейство, че вече официално са семейство Simple Smile На какви подаръчета за гости сте се спряли, харесват ми бурканчета с мед, но скоро на наши приятели на сватбата се даваха такива и не желая да се повтарям. Някакви други идеи освен керамични сувенири. Върти ми се в главата саксийки със сукуленти или незная, солнички, отварачки? Искам нещо по-интересно! Вие на какво сте се спряли?

# 342
Относно welcome drinka и ние ще сме с такъв и ще е след всички церемонии, преди влизане в ресторанта, тъй като все пак се честити на младото семейство, че вече официално са семейство Simple Smile На какви подаръчета за гости сте се спряли, харесват ми бурканчета с мед, но скоро на наши приятели на сватбата се даваха такива и не желая да се повтарям. Някакви други идеи освен керамични сувенири. Върти ми се в главата саксийки със сукуленти или незная, солнички, отварачки? Искам нещо по-интересно! Вие на какво сте се спряли?

Нашите са лъжички.
Могат да си разбъркват с тях кафето сутрин хората или просто за красота. 😊

# 343
И ние ще сме с welcome drink преди ресторанта и тогава ще си получаваме поздравленията, просто защото не ми харесва идеята за ходения по масите. Била съм на такива сватби и не ми харесва идеята да се спира празненството за час-два, докато младоженците обиколят навсякъде.
За подаръчета ние се спряхме на книгораздели, тъй като в поканите вместо букети искаме книга и ни се струва тематично, а и ми се искаше да е нещо по-различно от стандартните.

# 344
Ние ще приемаме подаръците и поздравленията по време на welcome drinka, не ми допада това обикаляне от гост на гост по масите. И като гост не ми е било приятно, да чакам да стигнат младоженците до нашата маса, не можеш да станеш да танцуваш на спокойствие нито да мръднеш на някъде. Не мога да разбера тази традиция и хич не ми е по вкуса. Някой казват че било уважение, да си поговориш със всеки гост.. еми факт че са поканени на сватбата достатъчно трябва да им говори че ги уважаваме.

Общи условия

Активация на акаунт