Сватба, булките на 2019 - II част

• 41 490
  • 755
  •   1
Отговори
# 510
А дали има тук булки от Хасково или Свиленград, или пък в предишни теми?

Не съм от Хасково,но ДЖ и водещата са ни от там-Мирослав-Бести и Евгения Стоянова Simple Smile
Каква им е цената? Някой ти ги препоръча ли?

Фотографа ни ги препоръча,мисля,че цената беше 1200 и за двамата

# 511
Момичета, на първа страница има списък с магазините за булчински рокли, както и кратка информация за цени, обслужване и т.н.
Мисля, че в темата за сватба 2018 имаше булка, чиято тема беше пътешествия. Беше качвала снимки на покани за сватбата, които бяха от твърд картон със снимка, изрязана като популярно място от столици в Европа. Надпис Лондон, Париж, Барселона и т.н. Може да попитате къде са поръчвани и вероятно биха могли на същият принцип да се изрежат снимки с изгледи от Белоградчишките скали. Търсих ги в нета, но нищо не откривам.

# 512
  • Варна
Ииии аз да се похваля Simple Smile Вече си имаме дата,един час беше останал за 07.09 и той е наш-12:20.Имаме си фотограф,видео и ресторант-Бриз 2/Варна/ Следващата стъпка е поканите Simple Smile

# 513
Ох мислех, че с гостите всичко е супер. От моя страна почти всички ми потвърдиха и за сватбата и за нощувките. Остана ми една приятелка от детството, пиша и за да и напомня, че трябваше да ми каже до 15. И сега ми казва, че нямало да дойде и уникално тъпа причина.. леко се ядосах.

# 514
  • Пловдив
О,не се ядосвай. Аз съм се настроила, че една част от поканените и от двете страни няма да дойдат.

# 515
Да, да ясно ми е. Когато и давах поканата уж много се зарадва и все ме разпитваше разни неща за гостите, за украсата.
Както и да е. Днес ще правя кутията за пари. Simple Smile

# 516
  • Варна
Откакто сме започнали подготовката за сватбата всичко ни вървеше като по вода. Избрахме си датата супер бързо си харесахме ресторант, който беше свободен за нашата дата, първия дж, който харесахме беше свободен, точно фотографките които искахме успяхме да капарираме и оставаше само да запазим дата в ритуалната. Понеже е малък град не записваха от 2018 въпреки че на няколко пъти се пробвах и днес изведнъж се оказва че вече всички часове за нашата дата са заети...супер много се ядосах. Надяваме се да успеем да намерим възможност от друга община която изнася книгата

# 517
Здравейте
Нашата сватба е на 10.03.2019г.
В хотел Акорд сме с ритуал там.
И аз почвам да търся рокля,и аз съм бременна, по този повод някой ми спомена за изложение Сватба в Интер експо център,някой дали знае ще има ли ? В сайта им не намирам май нищо. Благодаря

# 518
Изложението е събота и неделя в Шератон. Ето линк:

http://news.fashion.bg/article/15998/17/Nai-goliamoto-svatbeno-i … roeni-dni-v-Sofia

# 519
meggle, с теб сме на една дата за сватба, но ние сме в Монтесито, хаха. И в другата група сме в една месечинка- какво съвпадение. Изложението ще е събота и неделя в хотел Балкан .

# 520
meggle, с теб сме на една дата за сватба, но ние сме в Монтесито, хаха. И в другата група сме в една месечинка- какво съвпадение. Изложението ще е събота и неделя в хотел Балкан .

Куини,с агенция ли сте в Монтесито,вашата е по-близо и имам някои въпроси за там Simple Smile

# 521
Аз си правя всичко сама, като идеи съм избрала от pinterest. Само още не сме се спряло на флорист и наем на свещници, но се надявам този уикенд да открия. Също така фонтан за вино за welcome drink. Ако имаш повече въпроси за ресторанта може и на лично са ми пишеш.

# 522
Миналата година бяхме на сватба на наши близки в Монтесито и изцяло промених мнението си за заведението. Там е много тънка линията между кич и стил. Залата е голяма, обслужването и менюто също бяха ок. Масата на младоженците беше цялата с много красиви цветя и свещи, на гостите също, и като приглушиха светлините беше направо невероятно, все едно бяхме в приказка. В малката зала имаше друга сватба, но не се чуваше нищо, градината беше много приятна, там само виждахме гостите от другата сватба.Като цяло останахме много доволни.

# 523
Момичета, отдавна не съм писала.
Да се похваля! Имаме вече ресторант, фото, видео, агенция и ДЖ!
Проблемът ми е с грима.. много трудно харесвам гримьори. Харесах 1-2 и те вече са заети Sad

# 524
Момичета, отдавна не съм писала.
Да се похваля! Имаме вече ресторант, фото, видео, агенция и ДЖ!
Проблемът ми е с грима.. много трудно харесвам гримьори. Харесах 1-2 и те вече са заети Sad

Оххх това с грима и мен ме притеснява Sad ходила съм 2 пъти на грим и двата пъти беше трагедия Sad Втория път уж беше много добра гримьорката,но не познаваше чертите на лицето и начините за гримиране на различните форми.Вместо да поприкрие някои несъвършенства тя ги изписа още повече.Работеше по учебник.Кожата ми се напука от грим,ама буквално се напука по всички малки бръчици.Явно съм направила някаква гримаса и започна да ме обвинява,че ми е много суха кожата-аз всеки ден се гримирам у никога не бях постигала такъв ефект.Сега не знам,какво да правя.Иска ми се все пак да ме гримира някой и съм в шах

Общи условия

Активация на акаунт