Сватба, булките на 2019 - II част

• 41 535
  • 755
  •   1
Отговори
# 525
Момичета, отдавна не съм писала.
Да се похваля! Имаме вече ресторант, фото, видео, агенция и ДЖ!
Проблемът ми е с грима.. много трудно харесвам гримьори. Харесах 1-2 и те вече са заети Sad

Оххх това с грима и мен ме притеснява Sad ходила съм 2 пъти на грим и двата пъти беше трагедия Sad Втория път уж беше много добра гримьорката,но не познаваше чертите на лицето и начините за гримиране на различните форми.Вместо да поприкрие някои несъвършенства тя ги изписа още повече.Работеше по учебник.Кожата ми се напука от грим,ама буквално се напука по всички малки бръчици.Явно съм направила някаква гримаса и започна да ме обвинява,че ми е много суха кожата-аз всеки ден се гримирам у никога не бях постигала такъв ефект.Сега не знам,какво да правя.Иска ми се все пак да ме гримира някой и съм в шах
Не знам дали на мен нещо не ми е наред, ама не ми харесват и това е .. единствено засега горе долу George Rusev. Но даже не знам дали е свободен. Всички или слагат прекалено силен грим, или ми изглежда все едно не личи грима..

# 526
Здравейте, може да е малко глупав въпрос, но не съм запозната та да си питам. На изложението сега на 19.01.19 в София заплаща ли се някакъв вход? Някой дали е запознат?

# 527
По 3лв. На човек, а който си е купил списание сватба вътре май имало покана, но не знам една или две.

# 528
  • Пловдив
Ох, и мен гримът ме притеснява. Искам червено червило и  плътна очна линия само. А имам чувството, че булките масово ги гримират в бледо розово...

# 529
Тези, които си правят украсата може ли за качат снимки.

# 530
Здравейте, може да е малко глупав въпрос, но не съм запозната та да си питам. На изложението сега на 19.01.19 в София заплаща ли се някакъв вход? Някой дали е запознат?

Миналата година ходих с приятелка и сега мисля да ходя, въпреки че съм избрала почти всичко. (беше 2-3 лева вхоса) Все някакви идеи могат да хрумнат. Да ви кажа и влезте във Фейбук страницата на 100 грама сладки - може да се запишете за безплатна дегустация на торти, които да вземете от изложението (включва 4 вида). Аз не им харесвам тортите много, много, ама пък нищо не губя.

# 531
По 3лв. На човек, а който си е купил списание сватба вътре май имало покана, но не знам една или две.
Благодаря!

# 532
  • Бургас
Момичета, я вижте какъв сайт намерих. Нали и една булка търсеше да е нещо с Белоградчик... http://www.tangrambg.com/bg/articles/magniti_za_xladilnik_25_ct_____-536

# 533
Момичета, вие каква част от паричките ще поемете за кумата и шаферките? Имам предвид облекло, грим.

# 534
Момичетата със меден месец в Доминиканската Република, сами ли си я организирахте или бяхте с агенция?

# 535
Момичета, вие каква част от паричките ще поемете за кумата и шаферките? Имам предвид облекло, грим.
Аз мисля да платя роклите на шаферките, тъй като държа да са еднакви. За кумата незнам дали трябва аз да платя каквото и да било... То достатъчно разходи имаме, ами и допълнителни.

# 536
  • Пловдив
При нас шаферки няма да има.
На кумата няма да плащам нищо аз освен една нощувка в хотела, но няма и да я ангажирам с нищо финансово. Отделно ще вземем някакъв подарък на кумовете, де, вероятно ваучер за почивка.

# 537
  • Варна
При нас шаферки няма да има.
На кумата няма да плащам нищо аз освен една нощувка в хотела, но няма и да я ангажирам с нищо финансово. Отделно ще вземем някакъв подарък на кумовете, де, вероятно ваучер за почивка.

И при нас ще е по абсолютно същия начин.

# 538
Здравейте! Ние уж бяхме за 7ми септември, но понеже се събират 3 почивни дни, от комплекса решили да правят уикенд пакет. Предложиха ни 14ти и се съгласихме, после като се позамислих я харесах, тогава ни беше първото излизане, това беше термина на бебето и др. Решихме сега да не правим църковен брак, ще го оставим за някоя годишнина например. Имаме запазен час в общината, запазихме ресторанта, а също и водеща + DJ, трябва да почвам поканите, мисля да поръчам картона от ArtCity, а украсата от Ракхива, ще ми трябват и някои неща от Алиекспрес. Цветята по масите май ще са саксийни, които после ще си приберем за у дома. Все пак ще трябва да направя 1 голяма аранжировка за масата на младоженеца и булчински букет. За медения месец.. И на двамата ни се иска да е в Италия, но не ми се иска да мъкнем бебето до там.. Може да го отложим за пролет 2020.

# 539
Дайте идея от къде мога да си поръчам залепващи етикети за бурканчетата с мед

Общи условия

Активация на акаунт