Сватба, булките на 2019 - II част

• 41 457
  • 755
  •   1
Отговори
# 645
Ами ,каза че включва вс,нашата маса,маса за гости,арка,свещници,вази под наем.  Аз правих запитване към Чочко за торта-3,50 за парче. 84- 294лв  ето тази с естествени цветя

# 646
Всички цени, които сте посочили на мен ми се струват много приемливи. Пак зависи от това какво е включено и как си го представяте. При нас декорацията е 3000лв.,като тук ни влиза абсолютно всички и имаме доста допълнителна декорация, а цветята - 2000лв.

# 647
Аз на тортата много държа. Ще ходим в Диди'с на дегустация сигурно. За който не знае, до края на февруари можеш да си запишеш час за безплатна дегустация.

# 648
Да, ние днес сме там на дегустация, а след това и в още една сладкарница.

# 649
Да, ние днес сме там на дегустация, а след това и в още една сладкарница.

Ще кажеш как са. А цените им знаеш ли горе долу какви са?

# 650
Не, днес след двете срещи ще ви кажа повече информация.

# 651
Днес получих нашите покани от Луксевент, не искам да коментирам комуникацията въобще, лъжите за сроковете и т.н. цветовете са страшно бледи, на шаферските покани панделката доста им се е досвидяла, единствено стъклените ми покани оправдаха очакванията ми. Поканите за гостите ни са тип паспорт rudip включвам се специално да ти обърна внимание, че са страшно малки като размер (по-малки са от истински паспорт), което аз не очаквах! Ако това не те притеснява, ги поръчвай.
Всички булки са страшно доволни от тях, но аз съм разочарована.

# 652
Момичета, напоследък много работа и нямам време да пиша, но ви чета с удоволствие. Виждам че всяка напредва.
Нашата покана за кумовете е от луксевент- доволна съм, имаше една правописна грешка, поправиха в още на ниво проект. Ако не си харесам покани от другаде мисля от там да бъдат и нашите.
Не ми се рискува да поръчвам на по-ниска цена, а пък после да съжалявам. Смятам и аз да поръчам няколко покани отгоре. Много ми харесаха на meggle94 Simple Smile
Много се радвам колко булки се събрахме. Някой наскоро питаше за Евгения водеща и дж Бести. На мен лично не ми хареса на клипчета като съм гледала по-стари специално тя. По принцип я водят една от най-добрите  Simple Smile Но всичко е въпрос на личен вкус, в последствие пък намерихме водеща, която се оказа че се познаваме от много години и се надявам да се справи.
Flowers Hibiscus

# 653
  • София
Аз поръчах 5-6 покани отгоре,че до юни може да ми хрумне да поканим още някой Simple Smile Тортата ми е много на мисъл.Все гледам и нищо Sad Някой ходил ли е в Лияна в Божурище.В темата на булките от 2018 много булки са поръчали от там(на смешни пари за парче) и са били доволни
Още нямам рокля,не съм и ходила да меря още,но иначе бутканите и украсата ги поръчах.Реших и късметчетата да си направя сама.Още не съм мислила и грим и прическа,моля,за препоръка за София

С две ръце препоръчвам тортите от божурище, уникални са на вкус и визия! И аз мисля да поръчам от там, все още не съм правила запитване за цената !

А можете ли да дадете някакъв контакт за тези торти, как да ги намерим? За тези ли става дума https://www.facebook.com/tortiliyana/ ?

# 654
Миналата година бяхме на сватба на наши близки в Монтесито и изцяло промених мнението си за заведението. Там е много тънка линията между кич и стил. Залата е голяма, обслужването и менюто също бяха ок. Масата на младоженците беше цялата с много красиви цветя и свещи, на гостите също, и като приглушиха светлините беше направо невероятно, все едно бяхме в приказка. В малката зала имаше друга сватба, но не се чуваше нищо, градината беше много приятна, там само виждахме гостите от другата сватба.Като цяло останахме много доволни.
Ние също сме в Монтесито и много се притеснявам за украсата. От ресторантът ми предложиха цялата украса с изкуствени цветя, но не ми допада идеята, в интернет също гледах снимки, но не си харесах нищо. Предлагат ни жълти и зелени панделки за столовете, и за жалост розовото и бялото, с което мислех да бъдем отиват "на кино"' Иска ми се нещо елегантно и да не е претрупано, защото както казваш ти, ако да се прекали и става наистина жив кич. Ще се радвам, ако имате някоя снимка на декорацията да я споделите, че събирам идеи и ми е доста сложно за момента.
Не съм снимала украсата специално, снимките ми са само с хората на масата и не са за споделяне Simple Smile Ако искаш влез в сайта или фейсбука на декораторката, която си бяха наели, там може да има снимки.  Казва се Десислава и работи във Версай Декор. http://versaillesdecors.com/

Последна редакция: вт, 22 яну 2019, 12:49 от didi_midi1

# 655
Аз на тортата много държа. Ще ходим в Диди'с на дегустация сигурно. За който не знае, до края на февруари можеш да си запишеш час за безплатна дегустация.

Аз имах много неприятна случка с торта от Диди’с и то за рожден ден(никога няма да им се доверя за сватбена торта) А ходихме да им пробваме тортите и по-вкусни торти не бях опитвала.Коренна разлика и пълно разочарование получихме Sad върнахме й парче от тортата да го опита и самата тя отчете факта,че са се провалили

# 656
В Монтесито имат и розови панделки за столововете,освен,ако не са две сватби и другата булка да си е избрала тях

# 657

Аз имах много неприятна случка с торта от Диди’с и то за рожден ден(никога няма да им се доверя за сватбена торта) А ходихме да им пробваме тортите и по-вкусни торти не бях опитвала.Коренна разлика и пълно разочарование получихме Sad върнахме й парче от тортата да го опита и самата тя отчете факта,че са се провалили
Ох не знам, май ще поръчаме от Coco Sweet and More. Страхотни са им и на вкус и на външен вид. Моя позната е поръчала сватбена от тях и каза, че е била страхотна. Като цяло не съм чувала лоши отзиви за тях. Само дето са си по-скъпички, ама..

# 658

Ох не знам, май ще поръчаме от Coco Sweet and More. Страхотни са им и на вкус и на външен вид. Моя позната е поръчала сватбена от тях и каза, че е била страхотна. Като цяло не съм чувала лоши отзиви за тях. Само дето са си по-скъпички, ама..
[/quote]
Имаш ли информация като цени как варират при Coco Sweet?

# 659
Не знам зя сватби,но аз от ко енд суит питах на сина ми за рождения ден и за 30парчета ми искаха 240лв. Така че нз колко ще е сватбена торта,предполагам излишно много.

Общи условия

Активация на акаунт