Ранобудна птичка" След "Пълнолуние" с новия проект на Джан Яман. Тема 28

• 48 670
  • 748
  •   1
Отговори
# 450
Добър  вечер!:hugs:

Благодаря ти, Алекс, че ме научи кк става 😜

Благодаря за фрага и преводите , момичета!:heart_eyes:

Ева, Kissing Heart  радвам се, си успяла и точно ти си го постнала от You tube.Hands Clap

Много драматичен е фрагът.Open Mouth
Мевкибе съвсем се побърка от обясненията на Санем, но пък реакцията и е нормална, покрай  писанията във вестниците, клюките на махалата,  такива мисли я споходиха, че хич не и е  до поемите на двамата влюбени!
Тя май само успя да чуе  колко сериозно и постоянно мисли за него...
Както винаги Санем обясни ситуацията по най-неподходящия начин.Stuck Out Tongue Winking Eye

И реакцията на Джан - точен, ясен, категоричен....за нищо на света няма да оставя[ Санем!/b]

За това го харесваме толкова Джан Дивит!  

Dari, Hug този клип Can & Sanem /Erkenci Kus/ A VIDA (lenarven) LILI808Kissing Heart го сложи още миналата вечер , радвам му се вече два дни!:nerd:

Дари за мен и двата са си огнени и силно въздействащи, първият с невинноста на първите трепети и чувства ,а вторият с големия сексуален и страстен заряд който носи.
а пожарогасител винаги ще е нужен щом Санем  е наблизо.

LILI, Flowers Bouquet  прекрасно си го казала!
Последният епизод направо ще се взриви   от сексуалните намеци на Джан отправени към Санем! /Дано не отнесат някоя глоба за тях, сещам се някои реакции в руския форум ,  за похотливия Джан  и невинната Санем... /
Джан винаги е бил много предпазлив  в отношението си към Санем, но в тази серия той е изключително директен.  Успява да събуди у нея сексуалността и и много внимателно я води към едно съзряване и я кара  осъзнае  чувствеността си и че в това , че той я привлича и сексуално няма нищо лошо.Blush

# 451
Благодарности за фрага и прекрасните клипчета,момичета!
Мевкибето ще се вихри!Нашите ГГ,влюбени до уши.Опасявам се,че СЦ бързо ще намерят начин да попарят решителността на Джан никога да не изостави Санем в стил "никога не казвай никога".И реално,и на филм много тъжно ми става когато истински влюбен  и честен мъж страда.Предния път когато беше наранен и излъган го изигра разтърсващо-слаб,безпомощен и безнадежден.Не искам да го виждам повече така,много ми въздейства.
Сигурно Айлин ще заплете отново интригата,но дано има повечко време до тогава,за да им се порадваме на любовта!

# 452
Иве, Hug и на мен ми е много интересно накъде ще завият сценаристите и от къде ще извадят кофа ледено студена вода , че да ни отрезвят след прекрасния 23-ти епизод?Thinking
В тази серия намекнаха , че Емре не е просто завистлив и жаден да оглави фирмата, а човек , който е постоянно във война със себе си и решенията , който взема под натиска на Айлин.
Когато до него е Лейля той се променя и осъзнава грешките си по отношение на фирмата и Джан. Много ми се иска да да развият неговия образ много пластово , да изживее своя катарзис, да отнеме козовете на Айлин , да преодолее завистта  си към брат си и спаси фирмата от коварния план , които измислиха заедно с Фабри.

# 453
Иве, Hug и на мен ми е много интересно накъде ще завият сценаристите и от къде ще извадят кофа ледено студена вода , че да ни отрезвят след прекрасния 23-ти епизод?Thinking
В тази серия намекнаха , че Емре не е просто завистлив и жаден да оглави фирмата, а човек , който е постоянно във война със себе си и решенията , който взема под натиска на Айлин.
Когато до него е Лейля той се променя и осъзнава грешките си по отношение на фирмата и Джан. Много ми се иска да да развият неговия образ много пластово , да изживее своя катарзис, да отнеме козовете на Айлин , да преодолее завистта  си към брат си и спаси фирмата от коварния план , които измислиха заедно с Фабри.
Знаем,че единствената тайна,която не е излязла наяве и е в ръцете на Айлин,е че заради Емре и Санем взеха лиценза на Джан!Но това не ми се струва достатъчна причина той да я остави,но знае ли човек колко драматично могат да му представят тази новина и да му гръмнат бушоните😕

# 454

Знаем,че единствената тайна,която не е излязла наяве и е в ръцете на Айлин,е че заради Емре и Санем взеха лиценза на Джан!Но това не ми се струва достатъчна причина той да я остави,но знае ли човек колко драматично могат да му представят тази новина и да му гръмнат бушоните😕

Да, така е и като знаем, че сънищата им винаги са свързани със последващи събития можем да очакваме , че сценаристите добре ще  използват този повод.Frowning1

Последна редакция: чт, 13 дек 2018, 00:03 от alex_94

# 455
Алекс,много са милинки гифчетата.Значи това момче е такъв гушльо и целувчо,че направо разтапя💗
Ще я видим голямата драма каква ще я забъркат....Преди това обаче ще има др.изпитание за него-да спечели отново сърцето и благоразположението на тъщата.Също така нямам търпение да видя какви стихове са си писали тези двамата😂

Последна редакция: чт, 13 дек 2018, 00:21 от Iva Dimitrova 610498

# 456
Добро утро! С благодарности към превода!
Да се надяваме, че катарзиса ще настъпи и ще оправдае постъпките на  Санем, които бяха под негово въздействие.
А Фабри вероятно е излязъл от сериала, щом е върнал парите на Джан.

# 457
Добро утрооо! Wink Hug santa2

Благодаря за споделеното от късните постове! bouquet bouquet bouquet

Днес трябва да ни пуснат новите снимки и озета! Party

Желая ви приятен ден! Hug People Santa bouquet

# 458
Добро утро,момичета:cherry_blossom:Nature Sun With Face,Злати:,мерси за coffee:😘

Тази седмица снимките и видеата от сета са изключително малко.Почти никаква информациа не ни подхвърлят,за да зарадват малко зрителското око.Фрагчетата са хубави,ама вече изгубих търпение за събота!
Може би причината,че са по-потайни тези дни е проблема на Джан с очите.
Старите хора казват,че когато душата страда,тялото боледува.Измъчи се момчето...

# 459
Здравейте!

Настроение и хубав ден, особено и ако се появи Слънцето Wink

Изгледах епизода с най голямо удоволствие. Много хубави сцени между Санем и Джан, а до колко там са Демет и Джан Яман не се знае. Играят си двамата и това е. Химия има между тях като екранна двойка, но такава имаше и Демет с Фуркан Палалъ в стая 309 и там им се получаваха нещата. Аромат на ягоди не съм го гледала, не ме впечатли. Иска ни се на нас като зрители и в реала да са заедно, но може би наистина са добри приятели, които си вършат добре нещата пред камера, а другото да е в нашите фенски фантазии. Като знам каква истерия беше около Баръш Ардуч и Елчин Сангу, то не бяха конспирации, идеи за съвместно съжителство .... Разликата е, че те си имат половинки до тях в реала, а нашите са свободни или поне така се твърди. Знаем това, моето ни се поднася, а различните очи различно виждат, а сърцата чувстват.

# 460
Привет! Hug

Ива Hug bouquet Славена Hug bouquet

Цитат
Твит от Джана😍💙
Мой дорогой партнер поздравляю нас 1demetozdemir
Золотая бабочка
Лучший романтический комедийный сериал
Лучшая женщина романтической комедии
Лучший мужчина романтической комедии
3 награды🏆Нашу команду за кадром...

нов клип

https://youtu.be/tMRYnqbonNk

# 461
Привет! Hug

Ива Hug bouquet Славена Hug bouquet

Цитат
Твит от Джана😍💙
Мой дорогой партнер поздравляю нас 1demetozdemir
Золотая бабочка
Лучший романтический комедийный сериал
Лучшая женщина романтической комедии
Лучший мужчина романтической комедии
3 награды🏆Нашу команду за кадром...

нов клип

https://youtu.be/tMRYnqbonNk
Оооо,Злати,страхотно клипче със страхотна песен:kiss:
Много мили моменти на Д&Д!!!Единственото,за което съжалявам от вечерта на наградите е,че тя нямаше време да го поздрави подобаващо,защото когато той се връщаше на мястото си,вече обявяваха нейното име и трябваше да става!Но пък го гледаше в захлас,когато той говореше на сцената!

# 462
Добър ден, момичета! Благодаря за кафето и всичко споделено! Хубав и усмихнат ден с новата песен на Джем Белеви. ❤️

# 463

Оооо,Злати,страхотно клипче със страхотна песен:kiss:
Много мили моменти на Д&Д!!! Единственото, за което съжалявам от вечерта на наградите е, че тя нямаше време да го поздрави подобаващо, защото когато той се връщаше на мястото си, вече обявяваха нейното име и трябваше да става! Но пък го гледаше в захлас, когато той говореше на сцената!

Те за това после, когато Демет се върна на мястото си  прегръдките бяха две Wink

# 464

Общи условия

Активация на акаунт