Ранобудна птичка" След "Пълнолуние" с новия проект на Джан Яман. Тема 28

• 48 669
  • 748
  •   1
Отговори
# 465
Ани Hug,за новата песен на Джем Белеви и видеото от ИГ! Flowers Bouquet

Ива HugВале Hug

видео с репортаж на  к.Д....обсъждат наградите....

Demet Özdemir ve Can Yaman репортаж канал D
https://vk.com/feed?q=%23%D0%94%D0%B5%D0%BC%D0%B5%D1%82%D0%9E%D0 … -116464248_125984

Последна редакция: чт, 13 дек 2018, 15:12 от Zlatina3

# 466
Привет, птичета!🤗🤗

Прелитам с една добра новина. Нашето леко, лятно сериалче зае пето място в класацията на сериалите в Турция за 2018 г.😍😍👏👏👏

Единствен той е успял да се нареди след четири тежки драми, така харесвани от съседите.
А, може да се каже, че Мерич Аджеми е сценарист на два от  тази петица.🤔

Поздравления и от спонсорите.

И още коледно настроение!🌲

Приятен следобед!🍀

# 467
Злати,пожелавам си през 2019г.да ги гледаме и в сцени с маскен бал!Ще се познаят по парфюма😉

# 468
Алекс Hug bouquet Ива Hug Wink

Още не са пускали новите снимки и озета! Thinking

Празничните колажи продължават... madnoel

=====================

Най-после.......новите снимки....

=====================

и озета....
Скрит текст:

Aylin’in hain planı Sanem ve Can’ın aralarını bozacak mı?

Aylin, Sanem ve Can’ın yakın oldukları fotoğrafları basına sızdırır. Ertesi gün çıkan aşk haberleriyle bütün ajans çalkalanmaktadır. Sanem bunu öğrenince panikler, ailesinden bu haberi gizlemeye çalışsa da Mevkıbe ve Nihat çoktan haberi duymuştur. Bunun üzerine Sanem ilişkisi daha fazla yıpranmasın diye ajanstan ayrılmaya karar verir. Fakat Can buna asla izin vermez ve Sanem’in ondan beklemediği bir ciddiyetle ilişkisine sahip çıkar. Aylin’in Sanem ve Can’ın aralarını bozmak için hazırladığı bu plan, onların ilişkilerine nasıl etki edecektir?

Yayın Günü: 15 Aralık Cumartesi
Yayın Saati: 20.00

=========================

и руския превод на озета....

Цитат
ОЗЕТ К 24 СЕРИИ

Сможет ли предательский план Айлин нарушить планы Джана и Санем? Что произойдет в новой серии ранней пташки?

Фотографии которые сделала Айлин,на которых Санем и Джан, близки к утечке в прессу. На следующий день новости о любви Джана и Санем сотрясают все агентство .

Санем узнала об этом, паникуя, пыталась скрыть эту новость от Мевкибе, а Нихат уже слышал эту новость.

После этого Санем решает покинуть агентство, чтобы отношения больше не изнашивались.

Но Джан никогда не позволит этому случиться, и у него серьезные чувства к Санем.

Каков план, который был подготовлен Айлин, чтобы разрушить Санем и Джана?

Последна редакция: чт, 13 дек 2018, 17:13 от Zlatina3

# 469
  • На правилното място в правилния момент
Злати Hug , благодаря за хубавите снимки и озета! Само чакам превод, че с турския не съм на ти. Grin

Направи ми впечатление, че вече снимките им са в по-обикновена обстановка, вкъщи и в кухнята, точно като една семейна двойка. Вече връзката им определено е на друго ниво, но пък и да не забравяме, че мама Мевкибе няма да е съгласна с развилата се ситуация. Тя момичето си няма да го даде така.

А с тези колажи така коледно ми става! Красиви и влюбени са нашите герои! Аз не намерих коледни, но си откраднах няколко снимки зад кадър, вярно стари, но пък хубави. Най-вече приятелски, ако ме разбирате.

# 470

Zlati, Hug  благодаря за клипа, едва сега успях да го видя. 

А клипът е направен по песен, която все едно е писана за тях!:kissing_heart:

Всички кадри от клипа съм ги гледала , но така обединени са още по-въздействащи.  Много интересно и рядко срещано партньорство наблюдаваме при нашите ГГ.
Това е една толкова красива връзка не само във кадрите от филма, но и това което ни показват на сета, това което видяхме на награждаването, едно невероятно приятелство или нещо повече...??
И това  едва ли е предназначено само за публиката.Thinking
Ласкавите отзиви на Джан за Демет  и като партньор и като човек са още от самото начало на снимките и се увеличават . Прави го в социалните медии, в интервютата си, при всяка своя изява.
Непрекъснато напомняше , че вярвя в нея и че тя е толкова добра, че заслужава "Златната пеперуда", че притежава изключителна виталност и енергия, а Демет му връщаше комлиментите.
Демет явно го предизвиква на сета и умее да го накара да покаже най-доброто, като актьор, та се стига до такъв чудесен синхрон , а мисля , че Джан и помага в мениджмънта на кариерата и.
Сигурна съм, че това ще промени не само кариерите им, но и тях като личности. Джан вече е видимо по-комуникативен и отворен, а Демет по-обрана и по-внимателна.
Както и да се развият нещата след дизито това е връзка , която ще ги бележи за цял живот и се надявам да я запазят все така свежа и сърдечна.Nerd

Последна редакция: чт, 13 дек 2018, 18:06 от alex_94

# 471
Прави ми впечатление, че в дизитата вече се опитват да прокарват повеча интомни отношения. Плащат глоби, но разбиват статуквото. https://vk.com/photo-83475167_456305431

# 472
Фрагман и снимки, охооо.... Stuck Out Tongue Winking Eye
Ако Емре или Айлин се опитат да навредят директно на Санем какъв ли ще е гнева на Джан...  Тор в действие Hands Punch...или могат да поставят любовта му под съмнение, че онази ледена кралица е способна май.на всичко за.да си отмъсти....Тая няма ли да си намери майстора и без това Музо е свободен и се чуди какви глупости да измисля, а майка му се е заскучала на тема.интриги....

Последна редакция: чт, 13 дек 2018, 19:03 от Slawena

# 473
🤗🤗🤗🤗🤗
На работа съм, но идвам да ви нагледам.
Злати, клипа е много красив и че накара от началото да го гледам с усмивка 🥰
Алекс, мнението ти за Д и Д, как се допълват, подкрепят и променят взаимно няма как да е по-вярно. Особено Джан ми прави впечатление от известно време, че вече не е онзи начумерен мечок, който мяркахме в клиповете от сета в началото. Сега участва в забавленията и е по-социален сякаш. “Скъпата му партньорка” явно му влияе прекрасно ☺

# 474

Zlati, Hug  благодаря за клипа, едва сега успях да го видя.  

А клипът е направен по песен, която все едно е писана за тях!:kissing_heart:

Всички кадри от клипа съм ги гледала , но така обединени са още по-въздействащи.  Много интересно и рядко срещано партньорство наблюдаваме при нашите ГГ.
Това е една толкова красива връзка не само във кадрите от филма, но и това което ни показват на сета, това което видяхме на награждаването, едно невероятно приятелство или нещо повече...??
И това  едва ли е предназначено само за публиката.Thinking
Ласкавите отзиви на Джан за Демет  и като партньор и като човек са още от самото начало на снимките и се увеличават . Прави го в социалните медии, в интервютата си, при всяка своя изява.
Непрекъснато напомняше , че вярвя в нея и че тя е толкова добра, че заслужава "Златната пеперуда", че притежава изключителна виталност и енергия, а Демет му връщаше комлиментите.
Демет явно го предизвиква на сета и умее да го накара да покаже най-доброто, като актьор, та се стига до такъв чудесен синхрон , а мисля , че Джан и помага в мениджмънта на кариерата и.
Сигурна съм, че това ще промени не само кариерите им, но и тях като личности. Джан вече е видимо по-комуникативен и отворен, а Демет по-обрана и по-внимателна.
Както и да се развият нещата след дизито това е връзка , която ще ги бележи за цял живот и се надявам да я запазят все така свежа и сърдечна.Nerd

Алекс, винаги чета твоите анализи с удоволствие, но с този направо надмина себе си!!! Моите поздравления!!! Страхотно изразено, топло, точно, с любов и уважение към любимите ни актьори!!! Благодаря ти !!! Толкова харесвам Джан и Демет, колкото не съм била впечатлена от никого за десетилетие поне. Толкова много искам да са заедно, но ти го изразяваш по много по-правилен начин - каквото и да стане с тях от тук нататък, срещата им "ще ги бележи за цял живот"!!!

PS Злати, благодаря и на теб, клипа е великолепен!!!

# 475
Ле ле каква тишина е настъпила тук.

https://vk.com/wall-60100797_507574

Последна редакция: чт, 13 дек 2018, 22:34 от Annika*

# 476
Алексче,според мен ти даде най-точното определение на това,което им се случва-връзка или среща,която ще ги бележи за цял живот!
Случайно или не,те успяват да извадят най-доброто у другия,взаимно си дават стимул за промяна в положителна насока и в професионален и личен план.Доказателството е,че пожънаха огромен успех в живота си рамо до рамо.Това са ролите,в които ги оцених и харесах истински и безкрайно.Гледала съм др.2 негови и 2 нейни проекта.Него го харесвах заради визията,а нейните сериали,защото са в жанр романтична комедия,но ми беше безразлична.С РП ги заобичах от сърце и заедно и поотделно.
Неустоими са за зрителите,а явно и един за друг.
Абе,просто съдба,тя не работи по меню,а ти сервира това,което най-малко очакваш.
Само времето решава кого да срещнеш в живота си,само сърцето ти решава кого искаш в живота си,а само поведението ти решава кого ще оставиш в живота си.
Дано всеки от тях съумее да остане в живота на другия по някакъв начин,в противен случай и двамата биха изгубили.

# 477
# 478
Ewa, Dari, Iva, , HugHug благодаря ви за топлите думи и оценките за поста ми за Демет и Джан.
Радвам се , че споделяме едни същи мнения за нашите сладури.
Аз уважавам страшно много труда и амбицията на любимците си и съм им благодарна за емоцията , която ме карат да изпитвам всяка седмица.
Благодарна съм им за това , че те създадоха една толкова въздействаща  и толкова завладяваща екранна двойка  че понякога ме остава безмълвна пред екрана.
Но много се впечатлих и от  церемонията по награждаването им.
Да видя Джан Яман толкова развълнуван и заекващ да благодари на любимата си партньорка за успеха си ме изненада много.
За мен в живота няма случайни срещи,  няма случайни промени, за всичко си има причини и те са точно в  хората, чийто съдби се преплитат.
Не случайно и героят на Джан Яман , в този толкова важен за него сериал носи същото име..
Много ми се иска да ги видим как израстват и като актьори и като личности, мисля, че те го заслужават.... а ние с удоволствие да ги гледаме.

Лека нощ, момичета!

# 479
Добро утро, момичета! Започвам деня с препрочитане на вчерашните ви постове. Прекрасни са! Толкова е приятно да има такива събеседници! От мен по кафе, за да е свеж денят ви!

Общи условия

Активация на акаунт