Откраднат живот • Анатомия на гнева • Финал на сезон 6

• 30 696
  • 741
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Сцената ме разтърси из основи!
Но защо да я няма.... Факта че ни побърка от рев означава че са си свършили работата..

# 61
Заслужават рейтинг да не видят тия гадняри Sad

# 62
  • Разпиляна във въображението
Жената на Милошев, която ръководи сценаристите - Апостолова. Изживява се, но погледнато общо - не им се получава, затова наблягат на шокиращи сцени.

# 63
  • София
От известно време филмът ме натоварваше.Спрях да го следя. Включвам телевизора и ме разплакаха. Сценаристите са си свършили работата, ама нямам нужда от такива емоции. Затова приключвам окончателно със сериала.

# 64
Не трябваше да иска да го види. Това беше най- тежкото

# 65
Драмата е, че на всички им измряха близките и децата. Ми прекалено е просто. Никаква успеваемост няма на лечението в тая болница. За никого- Хепи енд. За нито един

# 66
Минавам само да кажа, че това беше най-противната серия евър... Честно гади ми се, думи нямам... Как можаха да убият бебето и да дават раждането... Не знам дали е по-щадящо физически от секциото, но псисхически... Как може да караш жена, знаейки, да роди мъртвото си дете.. Това е по- зле от някой филм ма ужасите... Cry

# 67
  • София
Така не съм ревала от много време, нямам подходящи думи да коментирам сцената.. Явно никой няма да е щастлив, кога стана драма сериала? Много съм ядосана!

# 68
Зорница и Банков ли дадоха?

# 69
  Сериалът се превърна в трилър ,това не е моя жанр ,съжалявам 😒

# 70
Да, слизаха по стълби на метро.

# 71
  • Разпиляна във въображението
Да, Зорница с Банков за ръчица. Остава и това да е сън. Иначе отново тъп паралел между секса на двете двойки. Явно затвърждаване на жребеца Банков.

# 72
Аз така ревах, когато в Анатомията една от двойките загубиха детето си. Сега отново! Много го преживявам , защото аз го изживях, но бях в по- ранни седмици и все пак е много тъжно

# 73
  • София
Тия пА къде трънаха!!

# 74
  • София
Карали  сме тук, за какво ли не.
Ама такова никой не е очаквал.

Общи условия

Активация на акаунт