Откраднат живот • Анатомия на гнева • Финал на сезон 6

• 30 725
  • 741
  •   1
Отговори
# 705
Някой знае ли мелодията, която върви в разговора на Цонев и Фотева в последния епизод, коя е? Thinking

# 706
Ох, голям смях 😂

Всички коментари са браво, страхотно и т.н., само един-двама питат защо снимката е от предишен сезон 😆

# 707
За противовес- една клюка https://novini.bg/show/kliuki/514143 Simple Smile
За тия пари- толкоз игра Joy

# 708
Ох, голям смях 😂

Всички коментари са браво, страхотно и т.н., само един-двама питат защо снимката е от предишен сезон 😆

Еее нормално, щото те 80% гледат сериала от 4 сезон, заради Банков, т.е. не познават стария Генадиев Joy Сигурно си мислят, че възрастния човечец на снимката ще е новия директор на болницата на бъдещето, а възмездие ще има за Фотев, например Joy

# 709
Ох, голям смях 😂

Еее нормално, щото те 80% гледат сериала от 4 сезон, заради Банков, т.е. не познават стария Генадиев Joy Сигурно си мислят, че възрастния човечец на снимката ще е новия директор на болницата на бъдещето, а възмездие ще има за Фотев, например Joy
Хахах! Grinning Никой не може да ни заблуди нас, дето гледаме от самото начало! Grinning

# 710
И после искаме всичко да е логически издържано и да няма недомислици... 😀

Интервю с Духовникова:

https://m.24chasa.bg/mnenia/article/7190114

# 711
  • Варна
Някой питаше за следващия сезон и дали е сигурно...
Това постна една приятелка във Фейсбук. Били го казали след финала...
" Следващият сезон ще е на пролет и ще се казва " Любовта лекува". Те си направиха връзката накрая -"Това, което ни разболява, е гневът.
Гневът, заради който сме тъжни,
озлобени, безсилни. Гневът, който
изтощава и превръща душата в гладен за
отмъщение хищник. Гневът, който ни
пречи да признаем, че понякога боли. И
само любовта може да отпрати гнева.
Гневът се превъзмогва само и
единствено с любов. Само тя може да те
изведе до светлината в края на тунела."

# 712
  • София
По Нова даваха част от актьорите, даряваха кръв.
Видях Владо Пенев, Диана Димитрова, Ирина Митева, Неда Спасова, Ернестина Шинова и Васил Бинев.

# 713
И този коментар ме разби:

“Ами да беше заминала,не беше много интересна в сериала.Даже стана пречка да се съберат Виктор и Зорница.”

Аз наистина недоумявам как възрастни, уж интелигентни хора не различават актьор и персонаж и се вживяват в някакви измислени истории, че и набъркват актьорите в сюжета.
Видиш ли, заради Теодора /не Виктория!/ не се събрали Банков и Огнянова! 🤣
Ми първо не Виктория е причината за това и второ, ако Теодора не беше приела, друга актриса щеше да изиграе Виктория.
Обаче повечето са на ниво 5-ти клас и влизат в какви ли не филми...

# 714
  • София
Дали ще се съберат Виктор и Зорница или Марио и Зорница решават само сценаристите.
Такива безумия пишат във фейса, че можеш да се смееш с глас.
А доколто до Виктория, то всичко може да се очаква, включително и това да изживеят изведнъж изпепяляваща любов с Марио.
Вече нищо няма да ме учуди.

Обаче ми липсва сериала, да го излъчват пък какво ще да е.
То има и други персонажи.

# 715
  • Разпиляна във въображението
Надали ще усетя липсата му. Така и така исках да свърши скоро. Сега ще имам време да гледам изоставащите сериали.

# 716
На мен също ми липсва и не само самия сериал - гадаенето на промото, анонсите, коментарите тук, кой какво познал и т.н.

# 717
И на мен ще ми липсва. Плюем го, недоволстваме, но пак си го искаме Grinning

# 718
Някой знае ли мелодията, която върви в разговора на Цонев и Фотева в последния епизод, коя е? Thinking
Нямам идея и аз търся едни, ама нямат намиране Joy

# 719
Нямам идея и аз търся едни, ама нямат намиране Joy
Много тъжно. В този сезон има 2-3 мелодии, които много ми харесват.

Общи условия

Активация на акаунт