Откраднат живот • Анатомия на гнева • Финал на сезон 6

• 30 749
  • 741
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Чешем си езиците.
Нека поне промото за сезона да излезе и кои ще са новите актьори, ако има такива, преди да правим предположения.

Аз си мисля, че Викитата, Пенев и Христо бяха баланса на съсипващия финал при останалите.
Конкретно за Викитата, беше много елегантен начин да ни покажат, че Дамянова ще е главно действащо лице в новия сезон.

# 631
Ванилия, какви докосвания и т.н., имахме едно хващане за ръката в тежък за него момент. После Марио настояваше да си общува с него, а тя дори не го поздравяваше. Вече в асансьора беше изненадващо.
Но остави знаците, всеки ги тълкува по различен начин.
Имаме жена, която два дни по-рано е просълзена и ужасена, защото той може да си тръгне. Защо беше тая сцена, да ни покажат, че се страхува да не я изпревари и да не успее тя да го зареже? Joy

# 632
Чешем си езиците.
Нека поне промото за сезона да излезе и кои ще са новите актьори, ако има такива, преди да правим предположения.

Аз си мисля, че Викитата, Пенев и Христо бяха баланса на съсипващия финал при останалите.
Конкретно за Викитата, беше много елегантен начин да ни покажат, че Дамянова ще е главно действащо лице в новия сезон.
Е то има си хас и да не е Wink То само подбора на актриса го подсказва. Simple Smile
Иначе споделям за Викитата, че в новия сезон за тях гадостите ще са сервирани със състезателната лъжица - просто в този нямаше кога, че нея много набързо я закърпиха към сюжета Grinning

# 633
  • Разпиляна във въображението
На Викитата ще се случи кахърната физиономия на Зорница Simple Smile

# 634
  • София
Перличке, а могат и да ни изненадат и да няма толкова драма, нали уж в следващия сезон ще се лекуват  с любов. 😂 може да наблегнат на лекуването и на любовта, вместо на предателствата и гнева

# 635
Не вярвам да е имало „пляскане по челото“.
Сигурна съм, че цял сезон не вярвях в безкористната любов на Зорница. Вяла, мрачна, несигурна, никога категорична, колебаеща се, ми това беше явно. Колко пъти след някоя нейна реплика или действие си казвахме „е, това беше, от тук нататък само хубави неще ги чакат“ до следващото сгромолясване.
И този „ангажимент“ дето го измисли.
Какво ще бъде това „преоткриване“ не ми е ясно. Достатъчно време имаха да се откриват, опознават, обичат, но не се получи любовта им.

Приятна вечер! Чака ме куп пране за

# 636
Откакто убиха Ева, Дамянова ми е слънчевия лъч по отношение на Банков. Всичко може да се понесе по нейната героиня , само моля сценаристите да не я убиват. Не заради Духовникова, като актриса, просто много ми допада Банков до тази героиня. Като души близнаци са ми толкова еднакви. Толкова истински в опита си да живеят отново..
Не случайно тя го помоли да прекрати илюзиите на Зорница. Само, че той не го направи по най-правилния начин.. естествено.

# 637
Москита, имаха си много моменти. И аз както много други се стараех да не им отдавам значение, но явно са имали.
Погледите в рапорт залата, пред дома на Генадиева, след това с меренето на пулса и закачливия поглед на тръгване, признаването, че Виктор е нещо много повече от колега и близък човек, разговора в асансьора, колко пъти Марио каза, че са трима във връзката им, цялостното й тягостно отношение към сватбата, бълнуването за Виктор, сигурно пропускам нещо...
дори последното с демонстрацията, което трябваше да бъде безобидно колегиално отношение и професионално задължение, не ни ли остави горчилка на повечето?

# 638
Перличке, а могат и да ни изненадат и да няма толкова драма, нали уж в следващия сезон ще се лекуват  с любов. 😂 може да наблегнат на лекуването и на любовта, вместо на предателствата и гнева
Абе ти недей, то и в този сезон гнева го видяхме само тук-там, пък виж накрая какъв погром Simple Smile Да не стане и с любовта така - цял сезон да я чакаме и накрая да я видим само за 1-2 серии Joy

# 639
Честито на Наум.

Роси, те пък вземат сега да се гневят и в последните 2 епизода да има любов Grinning

# 640
То целият гняв беше за нас зрителите,с тоя финал Joy

# 641
Ами то на мен 6 сезон повече ми отговаряше на мотото "Критична точка", отколкото на това с гнева.

# 642
  • София
Хаха, поне на Зорница историята върви със сезон назад. Този беше на критичната точка, какво ли не и се случи.
Аз освен при Пенев и веднъж у Марио, гняв в този сезон не видях.

Перличке, много точно.

# 643
Допълвам се, да не редактирам.

Категорично не смятам, че цялата история е била театър от страна на Зорница, че е заблуждавала и лъгала Марио умишлено, че не го е обичала и т.н.
Напротив, влюби се в него, заобича го истински, затова имаха и немалко красиви моменти, но просто в критичния момент осъзна, че не е преодоляла напълно Виктор. Смятам, че тя просто не искаше да го признае пред самата себе си, камо ли пред Марио и вътрешно сама се навиваше, че е щастлива, има всичко, което иска и т.н. Затова и до последно не поговори с него, не с цел да го лъже, а просто защото тя несъзнателно целеше да заблуди и себе си, че всичко е наред.
За съжаление, обаче не всичко зависи от нас и не можем напълно да контролираме чувствата и емоциите си.
Не ви ли се е случвало да трябва да вземете някакво решение, избор (не само в любовта), който е правилен, рационален, искате го, но въпреки това имате някакво тягостно усещане, че нещо не е наред. Така се случи и със Зорница според мен.
Поне аз така си обяснявам цялата ситуация.

# 644
А, Роси, и Банков се отчете качествено накрая като потроши инвентара на болницата Simple Smile
Ама то съвсем накрая брои ли се Wink

Общи условия

Активация на акаунт