Откраднат живот • Анатомия на гнева • Финал на сезон 6

• 30 734
  • 741
  •   1
Отговори
# 645
Ванилия, точно така и аз виждам нещата и затова смятам, че оттегляйки се, за да преодолее нещата, ако успее да го направи и да й зараснат раните, ще потърси отново път към Марио, защото тя няма да спре изведнъж да го обича.
Всъшност тя го каза за изнасилването, но реално това важи повече за живота й - за да сме заедно, първо аз трябва да продължа напред.

# 646
  • София
Абе какво дълбаем, сега ще измислят някоя рядка болест на Зорница, отключена от стреса след изнасилването, която е причината да постъпи така с Марио.

Писах и преди, рационалност у Милошева не търся, няма смисъл.

Перличке, права си, Банков добре троши, само ако може да не крещи, че не му се получава

# 647
Сега, ако Зорница се окаже бременна ще гледаме повторение на драмите на Калинко и Наталка...

# 648
А, Роси, и Банков се отчете качествено накрая като потроши инвентара на болницата Simple Smile
Ама то съвсем накрая брои ли се Wink

Това защото се изнасяха и инвентара вече не им трябваше 😂

# 649
Сега, ако Зорница се окаже бременна ще гледаме повторение на драмите на Калинко и Наталка...

Това би било чутовна тъпотия.

# 650
Аххахахаххахахха, аман от редки болести Joy
Марио ще се разболее и Зорница ще осъзнае колко го обича Wink
Ще му се наложи трансплантация на бъбрек примерно и тя ще си даде единия. Няма мърдане после Joy

# 651
Е той тогава не беше ли безмълвен? Wink Май накрая разбраха, че ако го карат да вика, няма да схванем, че е гневен Joy
Ако 7 сезон ще е последен, може и да видим нещо рационално. Ако не - пак ще се чудим психо-диспансер ли е или обикновена болница. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 652

Това би било чутовна тъпотия.
Не е като да не са способни. Съживиха Ева...само, за да я убият...Ей това беше върхът на тъпотията според мен

# 653
  • София
Дано да е последен 7-ми сезон, но с тази нова сграда не знам.

Това с бременна Зорница ще е чутовна идиотия, но пак се сещам за главния сценарист и ми призлява.

Перличке, така е, безмълвно троши.

# 654
  • Там,където се събуждам щастлива.

А Викторовците ги оставиха щастливи, защото нямаше как да вкарат Виктория като лекар в следващия сезон, ако между тях с Банков нещата не бяха потръгнали.
Но поне е хубаво, че ще оползотворят Христо за нещо различно от търкане на под, защото ако си беше тръгнал след този сезон, щеше да е най-нелепото участие във всички сезони от самото начало!

За първото сигурно Вергов е подшушнал на Апостолова, че му е омръзнало да върви кахърен по коридорите след махмурлук и иска да се позаблява без да се напряга много (да не му се налага да влиза в различен образ).

За Карамазов ми е голяма енигма! Дори “На добър път” пожела на Карагьозов, с което подразбирам, че няма да участва. Иначе не мога да си обясня тези изказвания. И ако го няма, Кая е свободна за...Марио. Тя е свястно момиче, а такова искам за него.

# 655
Не знам кой какво е подшушкал, но за мен това беше начина да вземат Виктория в новата болница.

А Карамазов мисля, че ще участва в новия сезон. Защо тогава прие предложението на Цонев иначе...
ако трябваше да си тръгне предполагам, че просто щяха да му възстановят правата и да се върне в старата му болница. С Кая нещата не потръгнаха, така че няма какво да го задържа в св.Кирил и историята му щеше да приключи. Но се нядявам, че назначаването му е заявка за продължаващо участие.

# 656
А аз не знаех, че Диана Димитрова е била гадже с този... да не нагрубявам рано рано в неделя... Честно, разочровах се от нея...
Калин Терзийски или Бойко Кръстанов?😀

# 657

А Викторовците ги оставиха щастливи, защото нямаше как да вкарат Виктория като лекар в следващия сезон, ако между тях с Банков нещата не бяха потръгнали.
Но поне е хубаво, че ще оползотворят Христо за нещо различно от търкане на под, защото ако си беше тръгнал след този сезон, щеше да е най-нелепото участие във всички сезони от самото начало!

За първото сигурно Вергов е подшушнал на Апостолова, че му е омръзнало да върви кахърен по коридорите след махмурлук и иска да се позаблява без да се напряга много (да не му се налага да влиза в различен образ).

За Карамазов ми е голяма енигма! Дори “На добър път” пожела на Карагьозов, с което подразбирам, че няма да участва. Иначе не мога да си обясня тези изказвания. И ако го няма, Кая е свободна за...Марио. Тя е свястно момиче, а такова искам за него.
Ооо не , моля !
Кая ми е толкова скучна.
За Марио трябва някоя огън жена.

# 658
Терзийски 🤪

# 659
Да, за Терзийски и аз съм чела. Но не знам дали наистина са били заедно или просто той много я е харесвал.

Общи условия

Активация на акаунт