Откраднат живот • Анатомия на гнева • Финал на сезон 6

• 30 722
  • 741
  •   1
Отговори
# 660
Дианчето кой набор е? Аз няма да се очудя, ако е залитнала по Терзийски, има нещо от нея, което откривам и у него. Тази меланхолия на артиста, твореца..
Изключвам любовта му към чашката..

# 661
90-ти набор е.

Аз нямам обяснение какво намират в тоЗи човек...

# 662
  • Разпиляна във въображението
Стана ми интересно кога съм оттеглила подкрепата на Зорница. Било преди сезона, в началото. След това, в епизода със смърта на жената, когато гледаше Марио от прозореца и след това изненадата на езерото - там съм се успокоила. След това идва сцената в асансьора и край. Оттам и започвам да я смятам за шизофреничка. Отделно съм харесала Илиева за Марио ако стане по-сериозна. Бих избрала за него жена без емоционален багаж, Зорница му стига.

Започнаха да въртят рекламата на краварката и хоп - Мишева първа подпитва съпруга, а тази седмица ще я гледаме и в Черешката на тортата.

# 663
Олее,  сериозно ли е 90 набор..изглежда доста по-голяма. Мислех, че е 79-81..
А за Терзийски, докато го гледах във Фермата мисля, че разбрах какво намират в него, той е ужасен романтик..от ония , които като се влюбят и са готови да поднесат света в краката на една жена. Разбира се, като поет..само на думи...Безкрайно добродушен..но с много демони, един от които алкохола...

# 664
Изглежда голяма заради грима и прическите, тя си каза скоро, че полагат усилия в тая посока, все пак е 36-7 годишна в сериала.
На живо е абсолютно момиченце и аз даже и 28 не бих й дала.

# 665
  • Sofia
 Онзи ден  го видях отблизо- такъв плах чичо трудно би ме привлякъл.

# 666
Изглежда голяма заради грима и прическите, тя си каза скоро, че полагат усилия в тая посока, все пак е 36-7 годишна в сериала.
На живо е абсолютно момиченце и аз даже и 28 не бих й дала.
Ами добре им се получава. То не е и само външен вид, мисля че гледах едно интервю с нея и много зряло поведение има. За разлика от нейни по-големи колежки, които са доста инфантилни.

# 667
Сега се сетих затова как Банков предложи на Виктория да работят заедно, все едно новата болница на бъдещето му е бащиния Grinning

# 668
Майче, и аз се бях замислила за това. Да беше директор, разбирам, ама не е Joy

# 669
Е айде сега, предварително го е съгласувал с Ина Simple Smile
На мен ми хареса и ми беше много забавно, единствено на фона на всемирната скръб ми стоеше малко нелепо.

# 670
Вие откъде знаете на какъв пост ще е Банков в новата болница?
Генадиева ми е чудна как ще остави болницата на мъжа си и ще отида в болницата на бъдещето.

# 671
Сега се сетих затова как Банков предложи на Виктория да работят заедно, все едно новата болница на бъдещето му е бащиния Grinning

Ми кажи-речи бащиния му е 😂 директора му е татко in law 😀

Упс, редактирам се - там Ина е шефчето 😆

# 672
  • София
Ина като шеф ще е страхотна. Много я харесвах в предишния сезон, има потенциал за новата желязна лейди.

# 673
Моски, еми малко е с чужда пита помен прави Joy

Ина ще ми хареса да е ледената кралица на работа.

# 674
Ина ще е собственик , шеф може да е някой друг .
Така като гледам тя май ще прибере всички маймуни от клона в новата болница .

Общи условия

Активация на акаунт