Откраднат живот • Анатомия на гнева • Финал на сезон 6

• 30 703
  • 741
  •   1
Отговори
# 675
И аз така мисля, със сигурност й трябва цялостен екип, който включва и директор.
Тя покани всички, които присъстваха на изявлението им, предполагам на същите постове.
Но ми е странно как целият екип заедно със сестри, санитари и т.н. ще се изнесе от болницата 😀

# 676
Че защо не. Подават си молбите за напускане и готово Grinning

# 677
Е тя болницата на практика ще е същата. Просто друга сграда. Е, и име евентуално.

# 678
Директор ще е Цонев.

# 679
Ирина ми харесва като играе кучка и е зла. Animal Smiley Cat

# 680
Всякак ми харесва Иринчето. Прекрасна е.

# 681
Няма да е същата билница. Ще си е нова частна болница, собственост на Ина.
А свети Кирил си остава както до сега, действаща общинска болница (сюжетно)

На Ина й отива да е гаднярка, но според мен няма да е злобната шефка. Все пак тези хора се превърнаха в нейно семесйтво, бяха до нея в най-тежкия й момент, не върви да ги викне на работа и да бъде на нож с тях.

По-скоро ще насочи силите си към Фотев, той със сигурност няма да остави нещата така, а тя е събрала достатъчно омраза към него.

# 682
Ванилия, аз искам не да е гаднярка, а да ги стегне, че те супер разпуснати и всеки си прави каквото му скимне Grinning

# 683
Колко директора се изредиха и не успяха да ги вкарат в ред, та Иначето с фикусите ли?! 🤣

# 684
Много ще ми е странно всички да са в болница, която не се казва "Св. Кирил" Rolling Eyes

# 685
Аз си мисля, че може би ще кръсти болницата на детенцето или нещо свързано с него.

# 686
На кое детенце, на това, което загуби ли? Не е ли лоша поличба нещо ново да се кръщава на починал? Thinking А и не мисля, че мъртво родените получават имена, искам да кажа нямат акт за раждане.

# 687
Ох, пак се сетих за сцената с бебчето..това е най-най-бруталното, което някога са давали в този филм. ..

# 688
Колко директора се изредиха и не успяха да ги вкарат в ред, та Иначето с фикусите ли?! 🤣
Човек не знае какво ще им повлияе, може някои мантри да ги кара сутрин да повтарят, за да се Дзен Joy

# 689
  • Там,където се събуждам щастлива.
На кое детенце, на това, което загуби ли? Не е ли лоша поличба нещо ново да се кръщава на починал? Thinking А и не мисля, че мъртво родените получават имена, искам да кажа нямат акт за раждане.

Това все още ли не е променено в България? Много тъжно за родителите на тези дечица.

Вергов, дъщеря му или някой друг чете тук? Wink Изведнъж се е сетил за снимката с Йоана Буковска, която беше пусната тук преди няколко страници. Сегашният му вид ми харесва много повече отколкото тогава.

Общи условия

Активация на акаунт