Уреаплазма и Микоплазма - 2

• 62 443
  • 762
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Кой според вас е най-сигурният тест за уреаплазма и микоплазма? Вариантът с менструална кръв в Геника дали е показателен?

# 271
Кой според вас е най-сигурният тест за уреаплазма и микоплазма? Вариантът с менструална кръв в Геника дали е показателен?

Не знам дали има такъв вариант... с цервикален секрет се води най-сигурно

# 272

Реших да споделя с вас ако ще помогна на някой. Така изглежда антибиограмата от Торакс за уреаплазма.

Това за уреаплазма уреалитикум ли е? Интересно ми е какво ти изписаха. Мисля че някои от тези антибиотици ги няма в БГ.

# 273
Азитромицин ми изписаха 500мг.Момичета да ви питам някой има ли темперетура 37,37.2,че ме обърнаха с главата на горе от изследвания и нищо. И се чудя дали не може да е от нея Cold Sweat

# 274
Lili222 аз имах точно такава температура когато имах уреаплазма. 37.2 ,37,3

# 275
Lili222 аз имах точно такава температура когато имах уреаплазма. 37.2 ,37,3
мерси много ще се радвам ако някой още сподели... Много благодаря

Последна редакция: пт, 05 юли 2019, 22:38 от Lili222

# 276
Но момичета лекувайте я ,че аз заради нея имам два аборта . Много е коварна

# 277
Засега темпетеретурата ме мачка и вече се чудя, но като гледам, колко момичета имат, а не се оплакват от темперетура Expressionless Иначе съжалявам и ти пожелавам бебче скоро, ако не е станало. Heart

# 278
И аз съм с два аборта и най-накрая я открихме, но никои не ми е казал на 100% дали тя е била причината. Дано живот и здраве вече се получат нещата при всички ни!

# 279
  • София
На някой обяснявано ли му е как точно уреаплазмата може да предизвика аборт? До коя седмица се развива бременността?

# 280
На някой обяснявано ли му е как точно уреаплазмата може да предизвика аборт? До коя седмица се развива бременността?
Аз родих в 39 седмица с уреаплазма открита в 5 месец! Попринцип ми казаха, че причинява аборт в ранните седмици, но има шанс и да спука околоплодния мехур във всеки етап от бременността.

# 281
Аз пак се включвам в темата Simple Smile
Както бях писала в предните си постове,вече 3 пъти лекувам уреаплазма парвум с различни антибиотици. Мина месец след последното ми лечение,а паренето и дискомфорта продължават всеки ден.  Усещам една тежест в пикочният мехур( усещам всякаш ми е възпален) и вагинално парене (даже леко изтръпване). Нямам силна болка,не бих го описала като болка,а като един постоянен дискомфорт. Особено като задържа урина и се усилва усещането. Това вече продължава с месеци и не знам вече какво да правя. Сега пия пробиотици в комбинация с червена боровинка..купих си и едни вагинални таблетки с борова киселина (от чужбина). За сега не виждам ефект,но ги започнах от скоро..
Някой друг изпитва ли същите симптоми като мен? Най-много ме притеснява този дискомфорт в писочният мехур. Усещам че всякаш целите ми пикочни пътища са хронично възпалени.

# 282
Аз пак се включвам в темата Simple Smile
Както бях писала в предните си постове,вече 3 пъти лекувам уреаплазма парвум с различни антибиотици. Мина месец след последното ми лечение,а паренето и дискомфорта продължават всеки ден.  Усещам една тежест в пикочният мехур( усещам всякаш ми е възпален) и вагинално парене (даже леко изтръпване). Нямам силна болка,не бих го описала като болка,а като един постоянен дискомфорт. Особено като задържа урина и се усилва усещането. Това вече продължава с месеци и не знам вече какво да правя. Сега пия пробиотици в комбинация с червена боровинка..купих си и едни вагинални таблетки с борова киселина (от чужбина). За сега не виждам ефект,но ги започнах от скоро..
Някой друг изпитва ли същите симптоми като мен? Най-много ме притеснява този дискомфорт в писочният мехур. Усещам че всякаш целите ми пикочни пътища са хронично възпалени.
Аз съм точно така. За жалост изпих 5 антибиотика и подобрение няма. 

# 283
И при мен се откри положителна Парвум, другите са отрицателни. Аз пък нямам никакви оплаквания и се чудя дали да пия АБ. Все още не съм се консултирала с лекар, пуснах уреаплазми (ако не бях избрала разширен пакет, нямаше да знам за парвума, за който не бях и чувала) и микоплазми по свое желание.

# 284
И при мен се откри положителна Парвум, другите са отрицателни. Аз пък нямам никакви оплаквания и се чудя дали да пия АБ. Все още не съм се консултирала с лекар, пуснах уреаплазми (ако не бях избрала разширен пакет, нямаше да знам за парвума, за който не бях и чувала) и микоплазми по свое желание.

Задължително започни антибиотик. Аз също нямах никакви симптоми освен бяло течение, което ми е от години и най-вероятно е било един от симптомите за това, но никои не се е сетил да ме изследва.

Общи условия

Активация на акаунт