Къванч Татлъту-в "Carpisma-Сблъсък"-Шоу тв /&"Искрите на отмъщението"/- тема 78

• 52 843
  • 738
  •   1
Отговори
# 135
Привет! 🤗

Тъкмо изгледах епизода , но впечатленията утре , за да може мислите ми да се избистрят. Simple Smile)

Имам адски много за четене , за което се радвам. Ще ви прочета с голям интерес.😊

Башак е била много хубава и класна.😍
Прекрасна е.

Другите почти не ме вълнуват, освен Арас. Много добър актьор, радвам се за него! ❤
Както и за Чукуровци.

Честито и на съпруга на Берен! 🍀

Чакам фрага и аз. 🙏

Последна редакция: нд, 09 дек 2018, 23:18 от Irinak

# 136
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Арас е много интересен и талантлив актьор, и аз мисля, че си заслужава наградата. Дори повече от Чачо ми хареса в Чукур.
И Демет е много добра комедийна актриса, одобрявам и нейната награда.
Серенай наистина е потресаващо безвкусно облечена. Полата ѝ ми напомня онзи опаковъчен материал с балончета, който се използва за чупливи стоки.

# 137
Арас е много интересен и талантлив актьор, и аз мисля, че си заслужава наградата. Дори повече от Чачо ми хареса в Чукур.
И Демет е много добра комедийна актриса, одобрявам и нейната награда.
Серенай наистина е потресаващо безвкусно облечена. Полата ѝ ми напомня онзи опаковъчен материал с балончета, който се използва за чупливи стоки.
искала си да кажеш Вътре/Ичерде Wink
Арас е страхотен Peace

и за Деметка се радвам Peace

и за тоя малък сладур също Heart Eyes

Ире Heart Eyes  wavey
има да наваксваш с четене Wink

Последна редакция: нд, 09 дек 2018, 23:37 от Airra

# 138
фрагмана Peace
https://twitter.com/tvdizicarpisma/status/1071879993049915392

ммм хубави моменти със ЗейКад Heart Eyes Heart Eyes

Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: нд, 09 дек 2018, 23:46 от Airra

# 139
Айрее 😍 ,
Благодаря, че донесе фрага! 😘

Даа, сладки са тези двамата прекрасници. ❤

Мале, Керем не си играе. 😱
С две думи отново ни очакв много динамичен епизод. И много се радвааааам. 😊

Лека , момичета! 🤗

# 140
# 141
Синан, благодаря... страхотен си!!! bouquet

лека Hug

# 142
Добро утро!  Hug Hug Hug

Уауу, дочакали сте фрага!  Peace Хареса ми!
Синан  Hug много ти благодаря! bouquet
Еха, и тази серия обещава да е супер динамична и интересна!  Peace
Харесаха ми и тези двамката  Heart Eyes

Ире  Heart Eyes wavey
Сера ...  #Crazy Нямам думи за вкуса и  Thinking
Вчера Хилял е имала РД , да е жива и здрава!  bouquet Уауу, каква торта са и направили  Peace

Хубав ден и успешна нова седмица!  Hug

# 143
Мили момичета Queen_fenka, Poly@, Kotelina, Екатерина Кузманова, Toni, Airra, Poli_Mircheva и Alynna, сърдечно ви благодаря за прекрасните пожелания, картинки, цветя, почерпки и видеоклипове Hug Simple Smile !!! Дано не съм пропуснала някого... Много ме зарадвахте и направихте деня ми още по-хубав! Бъдете живи и здрави, усмихнати и щастливи вие и вашите семейства Simple Smile !

Queen_fenka и Airra, аз се запалих миналия февруари, по средата на излъчването на Дръзки и Красиви. И, разбира се, спешно трябваше да се сдобия с информация Wink ! Открих и започнах да чета вас (защото сте най-добрите Simple Smile Hands Clap), някои руски страници (положителните страници - само за информация) и американките (много позитивни). Наваксах с Курт Сеит и Шура, Кузей и Гюней (2 пъти, много класен сериал Simple Smile  ), Перла. Не мога да се настроя да гледам Менекше и Халил и Забранения Плод, защото знам, че не завършват добре, а толкова много се разстроих от края на Курт Сеит и Шура, че една седмица ходих като болна (прекалено много се вживях, може би не е много нормално, но какво да се прави...). Така че вас ви чета отдавна, но чак сега посмях да се влкюча с коментари (ето, всичко си признах Simple Smile )!

И аз съм доволна много за Арас и Чукур, защото това е другия сериал, който следя в момента. Също така и за Тойгар и наградата му за музиката на Чукур - напълно заслужено Simple Smile!

И на мен ми харесва как изглежда Башак на наградите - винаги е толкова елегантна и стилна, браво на нея Simple Smile!

Poly@, специално ти благодаря за качените серии на КГ с БГ субтитри - тъкмо мислех да го загледам за трети път и го намерих в Melek  Simple Smile.

Airra, отворих линк-а за това как се качват снимки, ще го изуча и ще опитам да го тествам по-късно през седмицата. Благодаря Simple Smile!

Пожелавам на всички една прекрасна седмица Simple SmileCoffee!

# 144
Здравейте, момичета ! Най-сетне и аз да се включа , бях в чужбина , а там интернет - ЙОК.  Не знаем какви сме щастливци тук с безплатен интернет под път и над път.
Сега по същество . Ама много ни е добър сериала, много. Във възторг съм. Киво и Елчин - класа са и това е.  Няма сега да описвам всички събития отново - вие вече сте ги коментирали . Толкова са добри , че не се описва. Онур също не пада по- долу, много силна игра.
Като цяло след като изгледах сериите наведнъж , мога да кажа , че е супер , че няма пълнеж. Наситени са до последната секунда със събития , а това на мен много ми се нрави. Няма слаб момент просто.
Видях , че се води дискусия  коя е сестрата на Кадир . Аз съм по-склонна да кажа Джемре. Нали все пак говорим за сблъсък на съдбите на 4 -мата. А няма по-добра от съдбата когато говорим за чувство за хумор и ирония.
Приятен и успешен ден на всички!

Последна редакция: пн, 10 дек 2018, 10:15 от Mollyto

# 145
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Много готино от фрагмана: Къванч с пистолет на кръста и готварски нож в ръце. И пред него купата с накълцан лук. Joy Дързък и опитомен. (И красив, де, то е ясно. Grinning)

Айре, права си, мило, объркАла съм ямите (чукурите), сори. Grinning Ама нали Арас играе и в двете, пък и тематиката сходна.
АниМае, Менекше и Халил и мен ме разстрои - още докато едни черни брадати бошибозуци гонеха хубавия невинен синеочко (тогава още съвсем момче) и неговата сърничка, се разстройвах нонстоп и го зарязах, не можах да изтърпя докрай. Обаче ЗП - не се лишавай от него! Все още няма друга такава турскосериална любов, според мен. И друга такава двойка. Ще се влюбиш в тази любов и няма да искаш да свършва. Има много прекрасни любовни двойки из сериалите, аз самата имам много други, които харесвам. Но никъде я няма тази страст. Общо-взето, любовта по сериалите е една такава ефирна, невинна и безплътна - държат се за ръце, гледат се в очите. Красиво. Обаче му липсва истината за любовта - страстта.  А в ЗП любовта е истинска, не е морална, нито стерилна.

Башак наистина е много хубава и стилна жена. И наистина все по-хубава става - ама нали любовта това прави, разхубавява. Grinning
А как не я харесвах в началото на нашето "запознанство"! Брадата ѝ ми се виждаше дълга, краката прекалено слаби, възрастта ѝ неподходяща. Като една типична свекърва реагирах  - не ми се даваше нашето момче за нея. Но сега, нали вече е "наша", я виждам с други очи.

# 146
Привет дружки!! Hug

Фенче Heart Eyes, наистина страхотна торта за Хилял Peace
Ани Hug
мерси за откровенията, значи си ни четеш отдвавна, е да беше се включила по-рано!!! Wink Wink
охооо и Перла си гледала!!!
за ЗП-подкрепям Светлето, това е един от легендарните турски сериали, емблематична роля на Киво
най-страстната двойка-Бихтер и Бехлюл....просто трябва да се гледа!!!

и аз съм фенка на Чукур...ама втория сезон нещо не ме впечатлява, та сериите вече ги гледам с мишката Confused

Мони Hug, добре си се завърнала wavey...наистина в БГ нета е и един от най-бързите Peace

Светле Hug
Цитат
Много готино от фрагмана: Къванч с пистолет на кръста и готварски нож в ръце. И пред него купата с накълцан лук. 35 Дързък и опитомен. (И красив, де, то е ясно. Very Happy)
да, супер си го казала Joy Joy Joy
за поста ти от вчера
и аз се чудя-защо Кадир е станал такъв голям враг на Вели....и мисля, че все още нещо не знаем Peace
също какво ги свързва Белма и Демир??
и аз не си падам по побоища и бойни сцени, ама все пак жанра е такъв и едва ли не са задължителни, а и турците си падат по такива Confused
въпреки разликата в годините, за мен Киво и Башак са намерили в свое лице-своята половинка, а Башачка колкото повече я следя по медиите и в СМ/ИГ, толкова повече се убеждавам, че е много стойностна във всяко отношение Heart Eyes

кратко видео с нея Heart Eyes
https://twitter.com/BeaOtero_/status/1071886618708140035

прочетох вчерашните ви разсъждения по любовното трио, много интересни и смислени!!!
най се доближавам до мненията на Алинка Heart Eyes-особено 119 Peace

какви погледи самоо Simple Smile Heart Eyes

хубав ден, успешна нова седмица!!!! Hug

хрумна ми нещо........ искате ли да пусна анкета - коя според вас е сестрата на Кадир???

Последна редакция: пн, 10 дек 2018, 11:26 от Airra

# 147
     Здравейте, момичета!

Много благодарности на Синан и неговите съдействащи  от   Melek  за бързите преводи!  bouquet

Синан, какво означава името ти?

Изгледах серията, изчетох и вашите мнения. Много хубави мисли сте изказали, много! И разсъжденията, и думите, в които ги обличате! Сериалът ли ви провокира, що ли. Той, че е хубав, хубав си е. Дори много, много! Четох ви и коментарите, примесени с леко раздразнение относно в прекалените съвпадения. Ами това са четири личности. Те имат своите близки, познати, колкото и да са самотници. За мен е нормално да има такива съвпадения към този момент. Предполагам, че от тук нататък вече ще има развитие на тези съдби и съвпадения.

Керем присъства в сериала, следователно Джемре ще го измъкне от затвора. Ужасен малшанс има това природно добро същество. А на въпроса, който му отправи Кадир,  дали първият път е успял да спаси майка си, аз бих казала, че   да. Макар и донякъде. Поне не можеше да става и на я налага мръсникът му неден!

Другото съвпадение, за което само гадаем е дамата с червеното палто. За мен това ще да е майката на Кадир. Защото този кадър дадоха веднага след злобните закани на Вели. Дали жената е отишла в сиропиталището да раздава подаръци, защото изпитва угризения, че синът й е в такъв приют, или от благотворителност, каквато високият й социален статус, а и  религията толерират, предстои да разберем. За мен малкият Кадир изглеждаше да е дете "от сой" и тове ме кара да се съглася с мнението на дружка от тук, че майката може да е била принудена да го остави. Ако е била от богато семейство и е трябвало да се отърват от греховния плод? Но това означава, че трябва да е оставено като бебе.  Все още не се знае на каква възраст е бил Кадир в сиропиталището - по-голям или бебе?! Това ще се разбере. И имам чувството, че съвсем скоро. В този случай, ако се окаже, че полицайката му е сестра, то майките са различни.

Вели - чудесно изигран образ на злия. Хрумна ми нещо - когато "разговаряха" с мастития адвокат на скалите каза, че нищо не свършва, а едва сега започва. Нещо такова. Та си помислих дали пък няма да се върне на правия път!?!?

Имам и въпроси: кой е помогнал на Зейнеп и Кадир да се изучат?

Срещата Зейнеп и Аслъ няма да я коментирам. Достатъчно силна, силно изиграна от тези две прекрасни жени, че нямам думи да я коментирам.

А Елчин, ех Елчин - достойна за уважение актриса! Дано след този сериал да я канят и в други продукции. Тя блесна тук, в тази роля. И си мисля и аз, ако беше Джансу Дере???... Нямаше да е толкова силно. Въпреки, че я харесвам. Хората си разбират от работата и са направили най-удачния каст!

Почти не гледах Пеперудите снощи, но попаднах на награждаването на "комиците" и на Арас. Браво на него! От първата роля, в която го гледах във Времето лети много го харесах. Не гледам сериала, в който играе в момента, но не се съмнявам в таланта и професионализма му.

Ще ми е любопитно догодина нашият сериал какви награди ще получи?

Хубав понеделник и седмица!

Връщам се, за да спомена и аз с възхита Башак. Много стилна и красива рокля! И по различна от щампата на другите.

Един вечерен грим на едно хубаво око:

Последна редакция: пн, 10 дек 2018, 12:35 от ORS/KRISI

# 148
Здравейте и от мен! 🤗

Айре 😍
Да, пусни! 🙏

Фенче 😍

Дойде ред и аз да споделя вижданията си относно 3ти епизод.
Започвам с това , че отново съм очарована! Личи си , че историята е много добре обмислена. Аз не виждам нито едно слабо място. Всички герои са толкова многопластови и това ми харесва. За сега относно миналото на Джемре не разбираме нищо- какво ли е станало с майка й?
Иначе останалите четирима - Кадир,Керем, Вели и Зейнеп , имат много наситено и емоционално минало. И всички толкова хубаво са ги свързали по между си, нямам търпение да разберем абсолютно всичко. Но пък от друга страна ми харесва , че ни разкриват всичко малко по малко. Ето това задържа интересът!
Музиката е толкова въздействаща- Тойгар има защо да вземе пеперудата. 😊
Между Кадир и Зейнеп аз усещам много силна връзка , въпреки че бяха разделени толкова време. Все едно нищо не се е променило, а всъщност се промениха толкова много неща.
Според мен Кадир е обичал Аслъ , но винаги е бил влюбен в Зейнеп. Поне аз така виждам нещата. Както и тя все още го обича. Това , което са преживяли в сиропиталището , ги е свързало за цял живот. И виждаме , че тази връзка не се повлиява от времето и разстоянието между тях.
Срещата между двете жени ( а всъщност , обичащи един мъж) също е много емоционална. Да, разбрахме защо Зейнеп си е тръгнала , но тя заяви - че ще го обича винаги. Аслъ явно се е опитала да замени Зейнеп и да бъде до Кадир. Успяла е да му даде семейния уют и семейството. Родила му е едно съкровище , но както и преди казах - Кадир само я обича, уважава и цени, а истинската му любима е Зейнеп. И се надявам да ги видим като едно семейство, запълващи липсите си и щастливи заедно. Не ме разбирайте погрешно, никой не може да замени Дениз и майка й, но ако са заедно Кадир отново ще има опора и семейство. Сега се държи заради Айлин и Зейнеп , но помогне ли им на тях и вече няма такъв важен случай за него , какво ли ще прави , когато отново осъзнае , че е сам? Не искам въобще да се случват такива неща. Не мисля , че ще станат.

Вели явно е преживял нещо много,много трагично. Надявам се в предстоящия епизод да научим повече детайли. Сцената , в която той заплаши Кадир пред спешното, и сцената в първи епизод , в която Кадир също страдаше пред спешното, са много сходни. (Дано успешно съм обяснила за кои сцени говоря) Разликата обаче е , че Кадир обвиняваше само себе си , докато Вели въобще не потърси вината в някой друг, а предпочете да обвини Кадир. Защото така е най- лесно да прехвърлиш вината върху другия. Ние още не сме наясно с цялата история , затова още не искам да правя заключения. Но няма как да не ми направи впечатление това, че той прехвърли вината върху Кадир. Доколкото видях Кадир беше ранен,беше сам , а всички видяхме разхвърлените тела в стаята, явно извършителите са били няколко. Кадир винаги се бори до край и държи на думата си, но той не е Бог, че да бъде непобедим. След като излезне от шока Вели трябваше да си даде сметка за това, но явно той избра по- лесния път- а именно да прехвърли вината върху другия, да стане лош , да приспи съвестта си и целият свят да му е крив. Но въпреки всичко в него има заровено добро, не посегна на Айлин и се “грижи” за нея. Поне не е гладна... ☹

Селим Гюр ме изненада супер много с взаимоотношенията си с Вели.
Развитието на отношенията между Джемре и Керем много ми харесва. Много ми е мъчно за него.
А Белма и Демир загазиха. Якуп и онази Мерал са ми супер антипатични. 😫

Сестрата на Кадир да не се окаже новото момиче в отдела?
Спирам до тук , че много изписах.
Ех, много се радвам , че гледам този сериал. Много добър. Къванч е съвсем различен и много добре ,дори превъзходно играе ролята на комисар. За Онур също казвам същото. Въобще всички са на много високо ниво! 😍

Хубав ден, дружки! 🤗

# 149
  • Ruse, Bulgaria
Синан, какво означава името ти?

Името ми означава - Копие.

Общи условия

Активация на акаунт