Къванч Татлъту-в "Carpisma-Сблъсък"-Шоу тв /&"Искрите на отмъщението"/- тема 78

• 52 843
  • 738
  •   1
Отговори
# 150
от галата на Шампион

Ире Heart Eyes, много ми хареса коментара ти bouquet
Цитат
Не ме разбирайте погрешно, никой не може да замени Дениз и майка й, но ако са заедно Кадир отново ще има опора и семейство. Сега се държи заради Айлин и Зейнеп , но помогне ли им на тях и вече няма такъв важен случай за него , какво ли ще прави , когато отново осъзнае , че е сам? Не искам въобще да се случват такива неща. Не мисля , че ще станат.
така е, сега има неща които държат ума му зает...но след това, отново ще го обхване самотата, та се надявам Зейн. да е до него по един или друг начин Peace предполагам, че Кадир ще продължи да й помага, все пак я чака среща и с прекрасния й мъж Mr. Green
за Вели...ако Кадир е виновен, само защото не е успял да свърши работата си в тази акция, то тогава Вели е постъпил супер егоистино и импулсивно. Вярно , че мъката може тотално да размъти мозъка му, ама все пак човек трябва да може да се поставя на мястото на другия.

Орси Hug
радвам се,че пишеш bouquet
Вели едва ли ще тръгне да се връща към старата си професия Peace
Цитат
Имам и въпроси: кой е помогнал на Зейнеп и Кадир да се изучат?
много логичен въпрос Peace

а майката на Кадир-явно е жената с червеното палто....и Вели знае коя е и къде е...а тя от угризения на съвестта се грижи за други сираци/това вече го споделяхте, малко се повтарям Wink/

рускините са превели тая статия Peace

Цитат
Статья из турецкой прессы.
Как бы не говорили о новой роли Кыванча, что "это Кузей, который стал полицейским", Кадир в "Столкновении" абсолютно не Кузей. Несмотря на схожесть этих двух персонажей, надо заметить, что Кыванч Татлытуг очень тонкими нюансами это отделяет. Иначе из Кузея с доброй душой, который все время ищет проблемы на свою голову, создать повзрослевшего Кузея в образе Кадира было бы очень легко. Очевидно, что Кыванч хочет превзойти планку, которую сам себе поставил и бросает вызов самому себе. У него есть отличная возможность сделать это в образе Кадира.
Несмотря на то, что Кадир был примерным семьянином, любящим отцом, с первого взгляда было понятно, что у него психические проблемы. Несмотря на то, что он полицейский с доброй душой, справедливый, он не задумываясь убивает человека, и от руководства получает замечание "опять не оставил в живых". У Кадира психическое состояние еще больше ухудшается после потери семьи в теракте. Мы смотрели сцены, где наши сердца рвались в клочья. После игры в душераздирающей сцене теракта мы стали свидетелями того, как открылись двери нового периода в жизни Кыванча Татлытуга. Самое главное, что теперь основной особенностью Кыванча Татлытуга не является его внешность. Да, говорят, что он турецкий Бред Питт. Бред Питт в фильмах "12 Monkeys", "Snatch", "Inglorious Basterds" и ещё многих других работах тоже изменил внешний вид, "изуродовал" себя, смело это демонстрировал, мотивируя тем, что внешний вид не главное для актёра. Так же Кыванч мог бы в сцене на стадионе выйти с хорошо накаченными мышцами, с кубиками, но он предпочел реальность. Кыванч, наряду с характером, работал над внешним видом персонажа не только в "Столкновении", но и в других своих ролях ("Сон бабочки", "Организованные дела 2", "Эзель", ДиК), и это отличает его от большинства других звезд.
Перевод: Nur Nurieva для vk.com/kivanc_tatlitug

охо, ще имаме още един фраг Peace

............

рейтинг за седмицата, на 2 място след Келебеците newsm10

Последна редакция: пн, 10 дек 2018, 17:14 от Airra

# 151
Здравейте момичета!
Благодаря ви, за споделеното! Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

По оценки в социалните медии на Somera са обявени класациите по програмата за 3-10 декември! #PanteneAltınKelebek
#Çarpışma
#Çukur
#Kadın
#SenAnlatKaradeniz

Digilup идентифицира най-говорените сериали в социалните медии за  миналата седмица!
#BizimHikaye
 #Çarpışma
 #ErkenciKuş
 #Kadın
 #ElimiBırakma

Успешна и здрава седмица, ви пожелавам!

# 152
  • AMS

Привет, дружки!!!
 Честито на празнувалите вчера и днес!!!
 Благодаря ви за интересните постове!!!
 Благодаря за всичко преведено и за новините!!!
 От фрага най-силно впечатление ми направи,
 че ще ни върнат "в началото".
 До тук разбрахме мястото, където са се срещнали Кадир и Вели.
 Според мен Кадир е бил в домът за изоставени деца,
 а Вели зад оградата.
 Нататък кой кум, кой сват, брат, сестра, ще се разбере.
 Само, че ми се струва вече отиграно от Мелиса,
 да не знае къде е майка ѝ и да е сестра на някого.
 Визирам КараСевда. Но пък Али Айдън подобни ги заплете и в ИН.
 И друго от фрага, ми направи впечатление - Мелек.
 Предлагам ѝ да предаде "записа". Нали Якуп го качи и на лаптопа.
 А тя го наблюдава, без той да я вижда.
 Аааааааа, то това Сблъсък много заразно стана.
 Уж влязох само за поздрав, а не ми се "затварят устата".

Та, да са им честити Пеперудите на победителите!!!
 Конкурсът започна да връща блясъка си през последните години.
 От както се включиха Пантен има напредък >>>

Не, не е само заради Башак или Берен снощи.
 Много ми хареса и награждаването на Чукур, когато всички бяха на сцената.
 Много сладко беше детенцето, което се спъна, тичайки към сцената.
 Не мина и без издънки, но добре ги подредиха в тт.
 А и тортата на Сарал е уникална.
 Да си призная нещо. Снощи започнах да гледам и Хълмът на соколите.
 Харесва ми.
 Приятна вечер!!!

# 153
Привет, дружки!  Hug
Много благодаря на всички ви за споделеното, много ми хареса!  Peace bouquet
Ани  Hug значи Джес те е запалил  Laughing Страхотен образ направи в ДК  Peace

Много се радвам, че си изгледала най-любимите ми сериали. И М и Х и ЗП си заслужават гледането, нищо, че са тежки. В М и Х има такава чиста, чак нереална любов, прелестна музика, а Киво е истински бонбон, изпълва екрана, в този сериал показа колко е напреднал в актьорството след Перла, въпреки, че за мен и там се справи много добре, щом го обикнаха милионите зрители по цял свят, където беше излъчен. А в ЗП вече е невероятен! Двойката Бехлюл - Бихтер е класика, много красиви, пламенни, там любовта вече беше съвършенно друга - нараняваща и изпепеляваща, но много истинска.
Мони  Hug добре си се завърнала! Радвам се, че ти харесва сериала ни! А за интернета могат само да ни завиждат чужденците  Peace
Орси  Hug много хубав пост, благодаря ти!  bouquet Светле  Hug голям си образ, обичам твоите коментари  Laughing
Айре  Heart Eyes благодаря !  bouquet Чудесно, че ще имаме още един фраг!  Peace
Ире  Heart Eyes много ми хареса и твоя коментар, хич не ми е дълъг даже, супер си обхванала всичко, което ни вълнува, благодаря ти!  bouquet
Тони  Hug благодаря, чудесни новини си ни донесла! Отново сме от най-обсъжданите сериали!  Peace
Диве  Hug благодаря за прелестните гифчета и за споделеното!  bouquet
След малко ще преведа статията, само да си доготвя  Wink

# 154
само Керем.........

# 155
# 156
От SHOW TV Tv

"Снимките за новата серия на ,, Сблъсък ,,текат с пълна сила !
 ,, Сблъсък,,този четвъртък и всеки следващ четвъртък ,от 20ч.по Шоу ТВ !"

Kissing Heart

Последна редакция: пн, 10 дек 2018, 19:12 от Toni Danailova

# 157
Цитат
Статия от турската преса
Колкото и да си говорят някои, че новата роля на Къванч " това е Кузей, станал полицай " Кадир в Сблъсък абсолютно не е Кузей. Въпреки сходствата на тези два образа, трябва да отбележим, че КТ с много тънки нюанси отделя тази прилика. Разбира се, от Кузей с добрата душа, който през цялото време търси проблеми на главата си да създаде по- зрял Кузей в образа на Кадир би било много лесно. Очевидно е, че Къванч иска да надхвърли летвата, която сам си е поставил и отправя предизвикателства към самия себе си. И той има отлична възможност да направи това в образа на Кадир.
Въпреки, че Кадир е бил примерен семеен мъж, любящ баща, от пръв поглед се разбира, че той има психически проблеми. Независимо, че е полицай с добра душа, справедлив, той без колебание убива човек и от ръководството получава забележка, че " отново не е оставил живи " Психическото състояние на Кадир се влошава още повече след загубата на семейството си в терористичния акт. Гледахме сцени, където нашите сърца бяха разкъсани на парчета. След играта в душераздирателната сцена на терористичния акт станахме свидетели на това, как се отвориха вратите на нов период в живота на Къванч Татлъту. Най-важното е, че сега основната особеност на КТ не се явява неговата външност. Да, говорят, че той е турския Брад Пит. Брад Пит във филмите " 12 маймуни "  "Snatch", "Inglorious Basterds" и още много други филми също изменя външния си вид, " обезобразява " се и смело е демонстрирал това, показвайки, че външния вид не е най-важното за актьора. По същия начин Къванч би могъл в сцената на стадиона да излезе с добре напомпани мишци и плочки, но той предпочете реалното. Къванч, наред с характера работи над външния вид на образа не само в Сблъсък, но и в други свои роли -" Сънят на пеперудата " " Организирани дела 2 " " Езел "  " Д и К " и това го отличава от повечето други звезди.
Тези все едно са преписвали от нас  hahaha Ние от кога го коментирахме това за мускулите и плочките и , че не го е страх да се загрозява.
Айре  Heart Eyes благодаря!  bouquet Много ми харесва в този сериал, че се отделя внимание не само на ГГ, а сякаш всеки от героите е в главна роля, със своята история, не по-малко интересна от тази на Кадир и Зейно  Peace
Това момче ще стане много добър актьор, от сега привлича вниманието с играта си  Thinking

Синан  Hug  bouquet
Тони  Hug bouquet Ооо, това много ми хареса - И всеки следващ четвъртък  Wink
Сладури  Heart Eyes

Охоо, Киво си има фанелка  Peace
https://vk.com/feed?z=video-42273871_456239472%2Fc377db943c7bf94 … _-42273871_163404

Последна редакция: пн, 10 дек 2018, 19:24 от queen_fenka

# 158
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Фенче, да, много е добър Алперен. Ама той явно вече е привлякъл вниманието, щото това му е четвърти сериал, доколкото знам.
Но и русото момче много добре се справя, харесва ми на мен.
Между другото, и Хакан Курташ е много добър. Харесвам играта му, макар че физически не ми харесва. Но по стечение на обстоятелствата доста съм го гледала, може би пета е тази му роля за мен, и го бива.
До тук Мелиса ми е най-слаба, а и тази Белма е доста бозава като игра. Но пък поне е хубава Мелиса, харесва ми с тази по-къса коса.

Много ми е интересно как ще измъкнат СЦ Керем от затвора - при тези тежки доказателства. Щото е ясно, че няма да изиграе цял сериал от затвора.
Очаквам с нетърпение сближаването на Зейнеб и Кадир и с напрежение ходовете на Вели и другите гадни.

# 159
Мисля , че не качвана .

Наистина едно от най - хубавите качества на сериала , че главните герои са в хармония.Не се засенчват един друг .

# 160
Синан, мерси за фрага bouquet
уффф много тъжен, горкия Керем Sad айде Джемре да го измъква.......
Дива Hug
те Пантен май са си от няколко години спонсори newsm78
а тая Мерал, със сигурност няма да стои бездейно
имаше и една дървена кутия при Вели и от нея трябва да излезе нещо Thinking

Фенче Heart Eyes, мерси за превода bouquet
ами много ме изкефи тая статия, браво!!!

Тони Hug, супер Peace

Светле Hug Peace
за Хакан....и аз съм го гледала, добър е
и за Мелиса и Белма съм съгласна

Къванч е ходил май при истинските фенове на Саръйер...или е сет/не разбрах newsm78
малко ми е смешен, как се вживява Joy Joy Joy
https://twitter.com/ktatlitugnews/status/1072188071653900288

да пускам ли анкета за сестрата???

Мони, мерси Hug

Последна редакция: пн, 10 дек 2018, 20:22 от Airra

# 161
Привет, момичета! Набързо само... Simple Smile

Светълчо, Airra и Queen_fenka, много сте убедени и убедителни Simple Smile Wink - щом толкова го препоръчвате ЗП, ви се доверявам и ще го загледам, соз Wink !

Светълчо, това "дързък и опитомен" много ми хареса Simple Smile !

Toni, благодаря за донесените хубави рейтинги Simple Smile!

Irinak, много точна съпоставка на двете сцени пред спешното (с Кадир и Вели), както и приликите и разликите Simple Smile!

ORS/KRISI, твоят коментар ми напомни нещо: като гледахте сцената с малките Зейнеп и Кадир в сиропиталището, не ви ли впечатли как малкият актьор каза репликите по същия начин, със същата емоция и чувство, като Киво? Всеки път се чудя как успяват да намират толкова талантливи дечица Simple Smile!

Ооо, отивам да гледам новия фраг! Благодаря, Синан!

# 162
Айре 😍 ,
Даааа, аз още в предишния си пост казах , че бих искала да пуснеш анкета. 😊

Фенче 😍 ,
Мерси много за статията!💐
Хареса ми.
Не съм съгласна с това обаче , че има психически проблеми.
Да , той има травми защото е израстнал в сиропиталище.Но чак пък психични проблеми... идва ми ту мъч такова определение.

Ани 🤗
Радвам се , че постът ми ти е харесал. И на мен твоите! 💐

Алперен е много добър Актьор и аз го харесвам супер много. Какъв беше в Чукур , а какъв е сега... нищо общо. Това е показател дали един актьор е добър , според мен де. Е , и не само това. Simple Smile)

Синан 🤗 ,
Благодаря ти!

Еееех, много тъжно. ☹
Жал ми е за него и то адски много.
Искам да излезе колкото се може по- бързо!

# 163
Hug Добър вечер на всички!
Айра Hug , аз съм твърдо за анкета!
Въпреки че не знам как бих могла да гласувам само с един отговор JoyGrinningJoy

# 164
  • AMS
 Дружки, пак благодаря
 за постовете на всички!!!
 Синан, благодаря за превода на фрага!!!
 Разревах се. Разстроих се от думите на Керем.
 Намерих песента и ми се струва,
 че на този фон ще представят майките.
 Не знам как се превежда заглавието  
 "Penceresiz Kaldım Anne",
 но и без превод ми е много тъжно >>>

Общи условия

Активация на акаунт