Къванч Татлъту-в "Carpisma-Сблъсък"-Шоу тв /&"Искрите на отмъщението"/- тема 78

• 52 186
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте и от мен, момичета!
Айре, Фенче, Ани, Али, Ире, Себи, Тони, Кате, Терзи, Диве Hug !  

Вчера докато чаках фрага съм заспала....но днес денят ми започна с приятна изненада!
Много хубав и динамичен фраг, а какъв ли ще бъде епизодът!

Галиб се е сетил, че имал дъщеря! Браво! По -закъснял щеше да бъде само ако беше се върнал, след като е видял новината за убийството на Айлин и Зейнеб (щото то на там вървеше работата). Баща за пример! Ама май само биологичен!  Пък и сметка държи на жена си, дето извърши кражба, на практика загуби работата и реномето си, рискува живота си и какво ли още не за детето им! Или по-точно казано - за детето си!

Хубаво го зашлеви Зейнеб и с шамара, и с признанието за чувствата ѝ към Кадир! Хубави удари бяха....
Между другото, аз съм впечатлена и от играта на Елчин! Много сериозна и зряла игра, страхотно превъплащение, изискващо цял спектър от различни емоции и състояния! Любовта ѝ към детенцето ѝ я е завладяла напълно, не ѝ дава мира, цялата ѝ нежност, грижа и закрила са насочени в тази посока! В същото време се усеща вътрешната ѝ борба с чувствата към Кадир, които са заровени дълбоко, но като всяка истинска любов не могат да бъдат заличени. Страхотни погледи, голяма изразителност на дребните мимики и жестове! И накрая - омразата към Галиб, истинска омраза, в която прерасна безразличието ѝ - майсторски го изигра! И тя заслужава едно голямо "Браво!"!

За Керем не знам какво да кажа, този човек попада от проблем на проблем. Няма пауза при него. Искам да не е той раненият, но в същото време се надявам и да не е натиснал спусъка. Не си заслужава да си цапа ръцете с онази руса кръв. Нищо добро няма да излезе от там. Просто трябва да остави Якуб, Мерал, Демир и Белма сами да се унищожат един друг.

Остава само проблемът как Джемре ще се убеди в истинността на думите му...

Хубав ден, момичета, успешна подготовка за празника и топла и семейна Бъдни вечер на всички ви! GrinningHugFlowers Hibiscus

Полии Hug
много ми хареса пак коментара ти bouquet
за играта на Елка като Зейнеп Peace Peace
супер гифче, по тоя повод!!
https://twitter.com/fuvgo/status/1077139078141919232

а Керем, като спомена,че няма късмет....
това мислех да пиша и аз от предишната серия
за мен един от най-силните моменти беше, когато Керем на излизане от затвора разбра, че новия му приятел за когото се застъпваше е умрял.....ужасна новина Disappointed RelievedDisappointed Relieved
а пък как я изигра сцената Алперен!!,,,, е много е добър Hands Plus1
а после за капак научи, че и той има косвена вина...и че вместо да му помогне, му е навредил Sad Sad
по-късно се случи и това на Джемре...Якуп я държеше с пистолет към челото й....
и се сети за думите на  надзирателя

е много му дойде на горкия Керем ooooh!
..............
а това е един от празните погледи на Кузей/героят на Киво в СЮ/

тая снимка ...сега си я припомних

все пак сме бивши манекени Laughing Laughing

Рана Ханъм и днес се е занимавала със сериала ни Mr. Green
http://www.ranini.tv/ozel/34695/1/carpisma-icinde-dunyasiz-kalmi … r-kadir-ve-zeynep

Последна редакция: пн, 24 дек 2018, 13:58 от Airra

# 601
  • Plovdiv, Bulgaria
Привет,мили момичета!

⛄🎄 ⛄🎄 ⛄ 🎄 ⛄ 🎄 ⛄

Привет в началото на най-красивата и прекрасна седмица в очакване на Рождество Христово;
в дните, когато се сбъдват желания и мечти;
дните на много любов, домашен уют, на дългоочаквани срещи...
Нека в сърцата си да носим вярата, че идващият празник ще ни донесе повече здраве, успех, радост, обич и по-голям късмет - за нас и нашите близки!
Да е на късмет всичко,което ни очаква през идващите дни!

Хубави дни и много късмет пожелавам и на сериала ни,и на любимците ни,които ни събраха тук,в тази чудесна компания;
които изпълват дните ни с невероятни емоции,вдъхновяват ни и ни карат да търсим и вярваме в доброто!

Весели празници!

# 602
Привет момичета!  Hug Heart Eyes

Пожелавам на всички весело посрещане на празника,
с много коледно настроение и усмивки!
Да ви е топло и уютно в домовете и в сърцата!
Бъдете здрави и много щастливи, вие и вашите
семейства и близки.

Весела Коледа на всички в тази прекрасна тема,
на Айра, Фенчето, Орси, Дива, Алина, Себи, Ире,
Светлето, Кети, Катя, Поли, Ани и всички други момичета,
със сигурност пропускам някой и моля за извинение!

# 603
Благодаря за прекрасните постове и пожелания bouquet
Али Heart Eyes, Хоги  Hug
Хоги...мъцни нещо и за сериала Wink, интересно ми е!!

още един Мавчо Heart Eyes

Последна редакция: пн, 24 дек 2018, 16:03 от Airra

# 604
Айре,

не съм гледала последната серия, с тази
предколедна суматоха не ми остана време, а
искам седна и да си я изгледам на спокойствие.
Така че, за последния ден на коледа съм си оставила
това удоволствие!
Иначе това, което съм гледала досега много ми харесва,
преплитането на сюжетните линии, актьорите са страхотни,
впечатлена съм от Онур Сайлак, не бях го гледала досега.
Алперен ми е много симаптичен, още от Чукура, Мелиса също,
много ми е интересно как ще се развие линията Джемре - Керем.
Киво няма какво да го коментирам, защото съм пристрастна и
не искам да се олея с хвалебствията Grinning

Рейтинга не е такъв, какъвто на нас ни се иска, но ако
се запази в рамките на 4-5 процента, мисля че може да си ги
гледаме цял сезон.
ДК мисля, че с подобен рейтинг навъртяха повече от 30 серии.

# 605
Дружки , привет! Hug

Благодаря ви за споделените красоти! Страхотни сте. Heart Eyes
За мен е удоволствие да чета всяка една от вас. Heartbeat

Радвам се за Къванч - заслужава тази награда, той е уникален актьор , който може да се справи с всяка роля. Нямам търпение да го видя като Сарухан. Simple Smile)

Фрагът е отново много интересен.
Зейнеп не спира да ме изненадва приятно и да печели адмирациите и симпатиите ми.
Кадир и на мен ми изглежда по- различен, Айре:heart_eyes: , но ми хареса. Heart Eyes
Моля се Керем да не влиза пак в затвора , защото тогава вече ще стане нещо страшно. Sad

Не съм изгледала епизода , срам ме е. Но докато се видя с близките и приятелите си , докато свърша четири- пет... задачи и все не ми остава време. А четейки коментарите ви , ми става още по- любопитно. Но до новия епизод би трябвало да съм го изгледала. Явно около Вели има разкрития , които са ми супер интересни. Thinking

Момичета , така и не разбрах , от кога до кога няма да има епизоди?!

Айре Heart Eyes ,
леле, какъв хубавец. Мави не спират да ни радват. Heart

Фенче Heart Eyes
Скрит текст:
Уау, как сте успели да посетите толкова места?! Браво!
И ние трябваше да имаме разходка с корабче , но уж заради времето нямахме. Както и да е, няма да се оплаквам.
Следващият път ще посетя местата , които аз искам. Blush

Мили момичета ,
Пожелавам ви светли и весели празници.
Бъдете живи и здрави вие и вашите семейства!
Бъдете щастливи.
Бъдете благодарни! Heart

# 606
  • гр. Върбица обл. Шумен
Предколеден привет, момичета!

Благодаря за споделените емоции покрай сериала!  Hug Повечето от написаното от вас отразява и моите възприятия от епизода. Имаше динамика, представяне на разнообразни сюжетни ситуации, перфектна актьорска игра, абе, всичко си имаше... На мен и тази серия ми хареса. Не съм си поставяла за цел да откривам кусури и недоизпипани епизоди, не това е важното за мен. Аз съм средностатистически зрител и това, което досега изгледах, ми допада.  Peace От основната сюжетна линия Кадир-Зейнеп  не очаквам любовни признания (засега). Мисля си, кога Зейнеп ще приготви маса на Кадир, та той да остане... Кога ще му сподели причината, поради която го е изоставила... Дали Кадир ще прости и ще остане с нея или ще продължава да се възпира, заради погубеното си семейство.
Голям товар метнаха сценаристите на Керем, какво не му се случи на момчето... Дано, гръмнатият в схватката да е изрусеното "нещо", че много неудачи с това изстрадало момче, много гадости преживя... Време е, тук вече да има светлина в тунела. Иначе ще изглежда, че този персонаж е обречен вечно и несправедливо да страда. Вели, явно няма да остави Зейнеп на мира, влюбен е завалията. Дано любовта да го размекне, ама не ми се вярва да е скоро.., но го очаквам... очаквам още ретроспекции, за да разбера какви точно са подбудите за постъпките на героите. Дали Кадир ще остане с миналото, дали Зейнеп скоро ще се събере с детето си, дали действията на полицията ще са резултатни, дали лошите ще си получат заслуженото, дали Кадир ще се приближи към Зейнеп...

Весел празник!

# 607
Хоги Hug, ясно!!
значи може да минеш пак Wink

Ире Heart Eyes
благодаря за пожеланията и  красотите bouquet
аааа значи и на теб ти се е сторил малко по-различен Кадир.....ще видим как е и в самата серия Wink
уж първите 3 седмици на януари няма да има сериали...но ще видим.... Peace

в една от класациите за седмицата Peace
2 място.....

и Шоу тв е първи за седмицата Peace

Кате Hug....сега ще те прочета
и на теб весел празник bouquet

и нещо от ТТ на сериала Peace
https://twitter.com/tvdizicarpisma/status/1077218533904445440

Последна редакция: пн, 24 дек 2018, 17:21 от Airra

# 608

СКЪПИ МОИ Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Няма да ви изреждам ,защото обичам и харесвам постовете на всички  Hug Hug Hug
Тук се чувствам като у дома си и затова искрено ви желая Свята и тиха нощ. Бъдете щастливи с любимите хора и БОГ да е с вас!

На нашите герои от сериала и техните семейства желая същото , макар и да зная ,че не празнуват нашата Бъдна вечер.

Не ми се пише за серията и сериала.Три седмици не са малко да коментираме.

Heart Eyes bouquet Heart Eyes bouquet Heart Eyes bouquet

# 609
  • AMS
 Привет, мили дружки!!!
 Минавам да ви пожелая приятна вечер!!!
 Благодаря ви за споделеното и пожеланията!!!
 От Сблъсък акцентират на Вели и разкриване за миналото му.
 Ще ни покажат част от първата сцена на предстоящия епизод >>>

# 610
Готова съм!  Peace Скъпи дружки, вече мога да ви пожелая Светла и весела Бъдни вечер с любимите ви хора, и бъдете благословени!  love001
Алинка, Хоги, Поли, Айре, Себи, Ире, Кате, Дива, Кети, Ани, Тони и всички останали дружки, които харесват темичката ни - бъдете най-вече здрави и щастливи!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug bouquet Да продължим да си споделяме обичта и възхищението към нашия прекрасен любимец, който ни радва с всичко, което прави!  Heart Eyes

Благодаря ви за всичко споделено! Много хубави коментари! bouquet
Цитат
Вече има някакво разяснение по повод излъчването на сериалите според новото картелно споразумение между телеканалите. Става дума не за намаляване на количеството на излъчваните сериали, а в премахването на повторението на сериалите. От тук нататък, зрителите могат да гледат любимите си сериали безплатно, само прайм- тайма, а ако са пропуснали да гледат, могат да направят това само и единствено на платената платформа. Все още не е съвсем ясно, ще има ли съкръщаване и на озетите. Освен това, не е ясно още, каква ще е съдбата на сериалите в Ютуб, възможно е да премахнат безплатното им излъчване и там. Споразумението вече е влязло в сила и новите правила ще бъдат наложени още от първите дни на януари 2019г. / melekteam
Днес Бурак имал рожден ден - да е здрав, много щастлив, все така обичан и да стане баща на едно прекрасно детенце!  bouquet
Весело празнуване, момичета!  bouquet
От мен едно хубаво джудже  Wink

Диве  Hug bouquet
https://vk.com/feed?z=video-169284035_456239863%2Fd1d99457944a4e … _-169284035_38244
Зейнеп не зная, но това малко дете може и да успее да възвърне човешкия му облик на Вели, хади бакалъм  Thinking

Последна редакция: пн, 24 дек 2018, 19:31 от queen_fenka

# 611
# 612
# 613
# 614
Желая на всички весели празници!Бъдете здрави и щастливи!🤗🎄🎀

Общи условия

Активация на акаунт