Къванч Татлъту-в "Carpisma-Сблъсък"-Шоу тв /&"Искрите на отмъщението"/- тема 78

• 52 197
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
  • гр. Върбица обл. Шумен
Момичета, Синан, разкошен фраг!  Hug Милосърдие, загриженост, съпричастност, помощ... видяхме всичко това и то в най-святата нощ! Аз не съм религиозна, не спазвам всички традиции и правила, не се моля, но видяното ме докосна и трогна дълбоко. Пренесе ме в онзи красив свят, в който цари добротата! Нищо друго не ми остава, освен да кажа "Браво на сценаристите!" Браво и на Синан и екипа, които точно днес ни донесоха тази докосваща душата и трогваща сърцето сцена! Благодарна съм на всички вас за отзивчивостта, толерантността, съпричастността, с които списвате темата!

Весел, пълен с надежда, обгърнат с любов и наситен с положителни емоции празник!

# 616
Синан, мерси за превода bouquet
уауу доста силно и неочаквано!!!
и мен ме изненадаха сценаристите, обичам такива случаи!!!
Кате Hug-за всичко споделено bouquet много ми хареса!
обаче какво ми хрумна- не мислите ли, че Зейнеп може да е по-активната, за да си върне любовта на Кадир??
правя лека препратка с любовта на Джемре в СЮ Wink

Фенче Heart Eyes Flowers Bouquet
Ани Hug
Онли Hug
Себи Hug
Дива Hug

тоя колаж ми е от преди 2 години
ама носи настроение Wink

Последна редакция: пн, 24 дек 2018, 22:46 от Airra

# 617
  • гр. Върбица обл. Шумен
О, Айре, сигурна съм, че Зейнеп ще е по-активната. Все пак тя е прекратила връзката си с Кадир. Тя няма мъж, за когото да страда - нито жив, нито мъртъв. Тя имаше до себе си един паразит, който я докара до това положение и дете, за което трябва да се бори (и тя го прави). Кадир вече няма жена, няма и дете, но страда по тях - раната е още прясна. Време е нужно, за да преодолее болката. Вероятно смята, че любовта му към Зейнеп е предателство към паметта на близките му. Разбирам го, изпитва угризения. Но ако се случи така, че животът на Зейнеп се окаже в сериозна опасност, ще направи чудеса от героизъм, за да я защити. И в ситуация на възможна загуба ще осъзнае, че тя е жената. Единствената, която някога е обичал и...все още обича. Неговата жена. Така мисля аз, пък да видим...
Според мен, препратката ти към Джемре-Кузей, е напълно логична.

Тази рана е съвсем реалистична, никак не изглежда бутафорна. Дали не е истинска?

# 618
О, Айре, сигурна съм, че Зейнеп ще е по-активната. Все пак тя е прекратила връзката си с Кадир. Тя няма мъж, за когото да страда - нито жив, нито мъртъв. Тя имаше до себе си един паразит, който я докара до това положение и дете, за което трябва да се бори (и тя го прави). Кадир вече няма жена, няма и дете, но страда по тях - раната е още прясна. Време е нужно, за да преодолее болката. Вероятно смята, че любовта му към Зейнеп е предателство към паметта на близките му. Разбирам го, изпитва угризения. Но ако се случи така, че животът на Зейнеп се окаже в сериозна опасност, ще направи чудеса от героизъм, за да я защити. И в ситуация на възможна загуба ще осъзнае, че тя е жената. Единствената, която някога е обичал и...все още обича. Неговата жена. Така мисля аз, пък да видим...
Според мен, препратката ти към Джемре-Кузей, е напълно логична.

Тази рана е съвсем реалистична, никак не изглежда бутафорна. Дали не е истинска?

Peace bouquet
а раната според мен не е истинска, а си е грим Peace

обаче на мен много ми се развали настроението.....
другия сериал на АЯ, който започна заедно с нас-Соколов хълм, го финализират на 6-та серия
всички са научили новината на сета ooooh! ooooh!
а сериала си е бил много добър....ама тъпия им рейтинг ooooh!
нещата не вървят на добре......
не ми се мисли за нас Confused Confused Confused
дано, дано да имаме късмет fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed
молете се! Praynig Praynig Praynig

# 619
  • гр. Върбица обл. Шумен
Айре, лоша работа... за нашия чува ли се подобно нещо? А сериалът, който финализират, как е с рейтинга, спрямо нашия? Откога мрънкам за този рейтинг, ето какво се случва... как се измисля финал в началото на сериал?! Начало, дупка и край, развитие няма. Пък как се е стигнало до този финал, не се знае... Намирам подобна ситуация за нелепа и безотговорна. Ужас и безумие!!!

# 620
Айре, лоша работа... за нашия чува ли се подобно нещо? А сериалът, който финализират, как е с рейтинга, спрямо нашия? Откога мрънкам за този рейтинг, ето какво се случва... как се измисля финал в началото на сериал?! Начало, дупка и край, развитие няма. Пък как се е стигнало до този финал, не се знае... Намирам подобна ситуация за нелепа и безотговорна. Ужас и безумие!!!

Кате , то и за техния не се е чувало, направо са ги посякли с новината, доколкото разбрах..........
те са с малко по-нисък рейт от нашия....но и ние сме много несигурни Confused ooooh!
хайде спирам, да не развалям настроението на четящите, извинете Praynig
а, че е супер безумие...няма спор! Close

# 621
  • гр. Върбица обл. Шумен
Привет в празничния ден, момичета! Поздравявам всички с Рождество Христово и нека Божията благодат не напуска сърцата и душите ви! Весела Коледа!Обичам ви!

Не преяждайте и не препивайте... Joy

Приятно настроение на всички!

# 622
Честито Рождество!!!

Бъдете здрави, обичайте, вярвайте в доброто, нека има любов, топлина и благоденствие в домовете ви!!! Весела Коледа!!Gift HeartPeople SantaChristmas Tree

и едно мое колажче

Кате Hug Kissing Heart
Фенче Heart Eyes, да са ти живи и здрави имениците!! bouquet

нова

Последна редакция: вт, 25 дек 2018, 10:33 от Airra

# 623
Добро утро! Честито Рождество! Честита Коледа, дружки! Обичам Ви!  Hug Hug Hug

Днес имам повод да почерпя, имам си двама именяци! / те са трима, но единия е в Испания / баща ми и големия ми син  Heart Eyes
Скрит текст:
Кате  Hug не се притеснявай, другия сериал на АЯ по принцип си започна с много нисък рейтинг под 4 %, мисля, че за сега няма от какво да се притесняваме за нашия. Докато в АБ сме над 5% аз лично не се притеснявам, че ще ни го причинят. Е, бих била щастлива, ако беше повече, но какво да се прави ... От новите сериали, които тръгнаха по никое време, за сега май само ние сме късметлии с добър рейтинг, дано така продължи  Praynig А и ме успокоява това, че непрекъснато пишат за Киво суперлативи всички   - сериала се гледа и обсъжда, а Киво още повече! Peace
Цитат
ПЕРЕВОД https://vk.com/kivancoyku (Роман Ахмедов)
🎬Лучший актёр в секторе сериалов -
Кыванч Татлытуг ("Столкновение").
✒Начало эпохи профессионализма.
Кыванч Татлытуг вошёл в этот сезон уже в конце года, когда все обсуждали лишь замечательную игру актрис, но его появление дало почувствовать тяжесть мужских ролей в проектах. "Столкновение" - это проект, который показывает, что эпоха профессионализма Кыванча в данной сфере уже начинается. То, что сериал иногда теряет смысл и сюжет резко меняется, не может оставить в тени его замечательную актёрскую игру. И уже для многих является проблемой то, что Кадира очень мало показывают на протяжении серии! Этой своей ролью Кыванч доказал, что кого бы он не играл, он делает это замечательно. Теперь дело в другом - выбирать ему правильных партнёров.
(Джерен Сезирлиоглу).

Айре  Heart Eyes  hug споко, мило! Трябва да вярваме, че всичко ще е ОК!  Heart Eyes
Чакам ги с нетърпение в четвъртък, станаха ми много любими  Heart Eyes

На края нашата красотичка  Heart Eyes

Пожелавам ви прекрасен ден!  Hug
Айренце  Heart Eyes благодаря!  love001 О, прекрасен колаж, супер си!  bouquet
Кате  Hug  bouquet

Последна редакция: вт, 25 дек 2018, 11:08 от queen_fenka

# 624
Здравейте!

# 625

Честито Рождество Христово!

Мило мое виртуално семейство Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes от здраве, късмет ,пари и прекрасни емоции да не се     отървете!
      Славенче Heart Eyes честити именници ,на теб и всички приятели  тук в темата.

Искрено си пожелавам  сериалът ни да продължи успешно още много серии , а затова ми дава надежда и признанието  на нашия любимец Къванч за играта му като Кадир в "Сблъсък" Амин!

Айре Heart EyesФенче Heart Eyes Кате Heart Eyes

Последна редакция: вт, 25 дек 2018, 11:24 от sebilMM

# 626

Порасна. Надеждата с още една Коледа.
Честита!

Здравейте прекрасни!
Живи и здрави, да са именниците!

Епизод 6!

# 627
  • Plovdiv, Bulgaria
Мили момичета,
Честито Рождество Христово!
Heart Heart Heart

"Тази година си пожелавам колкото да Бъда, толкова и да Искам. От всичко! По много! Искам повече здраве. И ухания на нови аромати и случки искам. Повече пътища. Повече споделени места. От онези, белязвайки ги като "наши места". Искам повече време за четене. Много разходки! В мъгли и снегове, с няколко мандарини в джоба и добра компания.
Искам и повече морета, от онези вдъхновяващите, откривайки в тях повече от себе си, повече от другия... Искам шепот, топъл и интимен шепот на тъмно. Искам музика.
Искам сълзи. Сълзи от смях!
Много заедност! И още повече споделеност.
Искам много от онези усмивки, които ефирно се появяват на ъгълчетата на устните ми вечер, заспивайки спокойно.
Искам... сбъдване!"

Из "Списък с мечти"

Бъдете благословени!
Хубав празничен ден!

# 628
  Прекрасни пожелани от всички Hug Hug Hug

Фенче  Heart Eyes bouquet  миличка ,пропуснах да ти благодаря за първи път за кафето Извини ме  Praynig Hug Да са ти живи ,здрави и те слушат ,обичат безкрай  твоите именници:love:

Снощи късно изгледах сцената с Айлин и Вели.Изключително вълнуваща и изиграна  много истински и от двамата актьори.
  Сега ще гледам да не объркам нещо ,за причината на припадъка на Вели , но ми се сториха разпилени по пода хапчета....самоубийство newsm78 newsm78 newsm78 и защо ?
  А детенцето, милото макар че беше я лишил от майка и все пак беше човекът който я караше да яде,може би само нея успяваше да гледа топло и нежно.Затова и го успокояваше -ще ти мине и после ще отидем при мама......и Вели и подаде ръката си.По особен начин преживях сцената.Тази подадена ръка ме обърка в чувствата ,които изпитвам до момента към Вели.

И понеже не мога да правя гифчета и да намеря снимка от сцената слагам нещо което ме разтапя в ден като днешния.

ю  

Последна редакция: вт, 25 дек 2018, 17:55 от sebilMM

# 629
Дружки, благодаря от сърце за хубавите думи и пожелания!! Hug

Фенче Heart Eyes, Себи Hug, Тони Hug, Али Heart Eyes Славе Hug
Фенче Heart Eyes имам какво да кажа по въпроса, ама не и на днешния ден........Whistling

имаме озет Peace

Кадир спеделя плана си със Зейнеп и с Галип. Дори и малка греша от тяхна страна-и рискуват да загубят всичко. А Вели няма намерение на стои на едно място.

Джемре е заплашена със смърт, тъй като Якуп е допрял пистолет до главата й. Керем се втурва към Якуп, когато намира такава възможност. След изстрела на пистолета, всичко около Керем, Джемре, Мерал и Якуп е оцветено с кръв .

Зейнеп е много ядосана на Галип. Натрупаната в нея омраза от няколко години, ще я накара да признае за миналото.Кадир случайно чува тази изповед и това ще му донесе много болка. Часът на разплата идва, Кадир ще премине в действие. В същото време ще се отвори завесата зад която се крие тайната, как Вели и Кадир стават кръвни врагове.

Себи Hug
Скрит текст:
ЧРД на твоя любимец Бурак/с вчерашна дата/ Да стане един щастлив и горд баща...и много професионални успехи!!
според коментиращи фрага....Вели е болен...може би от епилепсия Thinking

"Бог се ражда всеки ден. Милиони, милиарди, безброй пъти на ден.
Всеки път, когато проплаче новородено.
Всеки път, когато целунеш, прегърнеш и погалиш.
Всеки път, когато изправиш приятел.
Всеки път, когато простиш вместо да накажеш.
Всеки път, когато понесеш товара на истината.
Всеки път, когато откажеш да съдиш.
Всеки път, когато победиш страха, навика, миналото.
Всеки път, когато избереш да бъдеш по-голям от вчера.
Всеки път, когато запалиш свещ за врага.
Всеки път, когато посадиш дърво.
Всеки път, когато напишеш песен или стих, когато нарисуваш картина.
Всеки път, когато дариш половината от последния си грош на нуждаещ се.
Всеки път, когато искрено кажеш "Благодаря".
Всеки път, когато послушаш сърцето си.
Всеки ден е Рождество, когато вярваш, че ти си този, който създава Бога и точно ти си този, чрез когото той живее!"

Мария Лалева

Последна редакция: вт, 25 дек 2018, 16:00 от Airra

Общи условия

Активация на акаунт