Милосърдие, загриженост, съпричастност, помощ... видяхме всичко това и то в най-святата нощ! Аз не съм религиозна, не спазвам всички традиции и правила, не се моля, но видяното ме докосна и трогна дълбоко. Пренесе ме в онзи красив свят, в който цари добротата! Нищо друго не ми остава, освен да кажа "Браво на сценаристите!" Браво и на Синан и екипа, които точно днес ни донесоха тази докосваща душата и трогваща сърцето сцена! Благодарна съм на всички вас за отзивчивостта, толерантността, съпричастността, с които списвате темата!

-за всичко споделено
много ми хареса! 

не се притеснявай, другия сериал на АЯ по принцип си започна с много нисък рейтинг под 4 %, мисля, че за сега няма от какво да се притесняваме за нашия. Докато в АБ сме над 5% аз лично не се притеснявам, че ще ни го причинят. Е, бих била щастлива, ако беше повече, но какво да се прави ... От новите сериали, които тръгнаха по никое време, за сега май само ние сме късметлии с добър рейтинг, дано така продължи
А и ме успокоява това, че непрекъснато пишат за Киво суперлативи всички - сериала се гледа и обсъжда, а Киво още повече! 

споко, мило! Трябва да вярваме, че всичко ще е ОК! 

благодаря!
О, прекрасен колаж, супер си! 

от здраве, късмет ,пари и прекрасни емоции да не се отървете!
честити именници ,на теб и всички приятели тук в темата.
Фенче
Кате 

миличка ,пропуснах да ти благодаря за първи път за кафето Извини ме
Да са ти живи ,здрави и те слушат ,обичат безкрай твоите именници:love:
и защо ?
ю

, Себи
, Тони
, Али
Славе 
имам какво да кажа по въпроса, ама не и на днешния ден........

Препоръчани теми