Кате
аз не съм си легнала на гол оптимизъм.Така де
.

моля се ние да сме прави!

мм......горещо кафе с коледни меденки.Благодаря 

, е нали плана на Кадир са фалшивите евра 

, абсолютно....а и това е идеята на сериала 

, за снощния ти пост 

....също беше по АТВ

благодаря за клипа , но ми напомни ,че не обичам да се правят паралели или някакви закючения за бивши и настоящи партньорки.Прекалено пристрастни са .Правят се от страсти фенове. Аз и затова не се на учих да ги правя . Гледам , обичам даден актьор в дадена роля и там той е велик щом го изгледам до край. Не говоря за гифчета - те са много точни и целят интересния момент!

и аз не обичам да се мешат роли, но харесвам майсторски направени клипчета 

близалката ни
Което ме подсеща - четох някъде, че ДК се връща на екран на 02. 01 по БТВ с по-дълги серии - до 21.30 ч. Супер! 

Но, по принцип си права, няма друг с толкова красиви и идеални черти като него, поне в Турция и като не забравяме и мощната му харизма, останалите мъже някак се губят до него
Поне за мен е така, де, имат и други много хубави актьори, но не ме вълнуват, не ме карат да възкликна Уауу като ги видя, както се получи с Киво, когато го видях за първи път, не ми се получава
Ама те нашия го финализират някои с голям мерак още от 2 серия, така, че не се коркайте 

грознички са тези на снимката, ама до Киво са си, меко казано, потресаващо грозни. 
Препоръчани теми