Къванч Татлъту-в "Carpisma-Сблъсък"-Шоу тв /&"Искрите на отмъщението"/- тема 78

• 52 184
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
   Айре Heart Eyes Кате Hug аз не съм си легнала на гол оптимизъм.Така де  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Защо и кой направи Къванч - най-добър актьор за 2018 ,като започна участие едва накрая на годината.Нали все пак има някакви критерии,поне гледаемост  а за актьорско майсторство  да не  говорим.newsm78.
   Няма да споря ,още по- малко да налагам мнение.Просто желание,надявам се реалистично Laughing

Няма ли да ни оставят да се насладим до край на прекрасната Елчин?

Може ли да ни лишат от чара,обаянието,играта на Киво?

Фенче Heart Eyes моля се ние да сме прави!

Отивам да спя с голяма доза оптимизъм  Praynig Hug Hug Hug

# 646
Епизод 6!

Последна редакция: вт, 25 дек 2018, 23:57 от Toni Danailova

# 647
  • AMS
 Дружки, благодаря ви
 още веднъж за споделеното!!!
 За четвъртък питат
 "Кой е простреляният?"
 с този гиф >>>

# 648
Добро утро, дружки!  Hug Hug Hug

Себи  Heart Eyes Praynig Praynig Praynig дано!
Тони  Hug Дива  Hug благодаря!  bouquet
Какъв ли е плана на Кадир  newsm78 Нямам търпение ...

# 649

Добро утро Heart Eyes bouquet Heart Eyes

Фенче Heart Eyesмм......горещо кафе с коледни меденки.Благодаря bouquet

Докато разглеждах в ТТ и руски сайтове за "Сблъсък" срещнах мнения ,че зрителят губел интерес към сериала, защото нямало типичните ГГ т.е да гледаме само Кадир и Зейнеп ,а всички били главни.

Аз ,не съм съгласна с тях.Според мен сюжета се развива нормално имаме си супер ГГ , но и другите са толкова добри ,че се възприемат  по този  начин.За мен това е по-скоро достойнство на сериала.

Приятен и  забавен почивен ден bouquet

# 650
Привееет! Blue Heart

мерси за новите снимки bouquet
тая ми е много странна-все една са някакви банди една с/у друга  Whistling

Фенче Heart Eyes, е нали плана на Кадир са фалшивите евра Wink

доколкото разбрах пише-"Не сме решили още" за филма

Себи Hug, абсолютно....а и това е идеята на сериала Peace

скоро не сме виждали мама Нуртен, снимката е нова

Кате Hug, за снощния ти пост Peace
ама не разбрах кого обвиняваш-АЯ или канала АТВ?? Wink
щото канала няма да остане без зрители....той е най-гледан в ТР и съответно се задържат продукции с по-висок рейтинг Tired
предишния сериал на АЯ-"8-ия ден", който беше спрян на 6 или 8 серия newsm78....също беше по АТВ

Последна редакция: ср, 26 дек 2018, 10:42 от Airra

# 651
  • гр. Върбица обл. Шумен
Здравейте в поредния празничен ден, момичета! bouquet

Скрит текст:
Вместо да почивам, се съсипах от работа да посрещам, да изпращам и пак да посрещам гости, съвсем се поболях, (в истинския смисъл на думата).  Sad

Айре, обвинявам всички, които са ангажирани с тази нелепа ситуация. Все едно, да дадеш близалка на детето и после да му я измъкнеш от устата, защото щели да му се появят кариеси. Или пък, фабриката за близалки е фалирала и вместо това децата ще получат дъвки, защото фабриката за дъвки все още работи, незнайно докога. И ако с нея не е наред, ще измислим нещо друго, ще пием една студена вода, например...

Благодаря за всичко споделено!

# 652
Здравейте в поредния празничен ден, момичета! bouquet

Скрит текст:
Вместо да почивам, се съсипах от работа да посрещам, да изпращам и пак да посрещам гости, съвсем се поболях, (в истинския смисъл на думата).  Sad

Айре, обвинявам всички, които са ангажирани с тази нелепа ситуация. Все едно, да дадеш близалка на детето и после да му я измъкнеш от устата, защото щели да му се появят кариеси. Или пък, фабриката за близалки е фалирала и вместо това децата ще получат дъвки, защото фабриката за дъвки все още работи, незнайно докога. И ако с нея не е наред, ще измислим нещо друго, ще пием една студена вода, например...

Joy Joy Joy
оххх дано нашата близалка, не ни я вземат, преди да сме я изсмукали Praynig Joy Joy Joy

Скрит текст:
spoko spoko
ама почивай си де....впрегни и другите на работа!!

ууу Рана ханъм, не ни оставят на мира....много сме им интересни Mr. Green
http://www.ranini.tv/ozel/34699/1/carpisma-bir-erkegin-bir-kadin … gu-o-ana-vurulmak

интересен, сравнително нов клип

Последна редакция: ср, 26 дек 2018, 11:29 от Airra

# 653

Aйре Heart Eyes благодаря за клипа , но ми напомни ,че не обичам да се правят паралели или някакви закючения за бивши и настоящи партньорки.Прекалено пристрастни са .Правят се от страсти фенове. Аз и затова не се на учих да ги правя . Гледам , обичам даден актьор в дадена роля и там той е велик щом го изгледам до край. Не говоря за гифчета - те са много точни и целят интересния момент!

Ето ви едни герои -не ГГ ,които ме дразнят ,но са необходим персонаж за да разберем и обикнем или прогоним  герои които харесваме.

Това е то -отличен сценарй, невероятен кастинг в който всеки би могъл  да е герой в моите очи  newsm10 smile3508

Последна редакция: ср, 26 дек 2018, 13:24 от sebilMM

# 654
  • гр. Върбица обл. Шумен
Айре, страхотен клип! Просълзих се от носталгия...

Скрит текст:
Относно "гостите", всеки е дошъл да почива, само за мен почивка няма.  Cry

Кои не ни оставят на мира и защо сме им интересни, не разбрах...  newsm78

# 655
Айре, страхотен клип! Просълзих се от носталгия...

Скрит текст:
Относно "гостите", всеки е дошъл да почива, само за мен почивка няма.  Cry

Кои не ни оставят на мира и защо сме им интересни, не разбрах...  newsm78
нищо важно,става въпрос за блогърката Ранини...в нейния сайт постоянно пишат за сериала ни...и не осбено ласкаво Mr. Green

Себи Hug и аз не обичам да се мешат роли, но харесвам майсторски направени клипчета Peace

# 656
  • гр. Върбица обл. Шумен
Айре, Себи, аз пък харесвам такива клипчета. Обичам да си припомням, да сравнявам роли (не, че при Киво  има слаби и силни, перфектни и посредствени... Той винаги е топ...), да следя израстването на актьорите, да се наслаждавам на различните им превъплъщения, да откривам нови актьорски похвати и т.н. Все пак съм относително "нова" в тези неща.

По повод тази Ранини, нищо не знам за нея, нито за сайта й... И да не се изказват както им дойде там, че като нищо ще пострада сериала ни... Само това ни трябваше...

Забелязали ли сте, че където и да се появи Киво сред тълпа от хора, всички край него изглеждат грозновати?..

# 657
Здравейте момиченца!
Благодаря, за споделеното! Flowers Rose

Гледанията в  Уou tube, си вървят....

# 658
Айре  Heart Eyes близалката ни  Laughing явно ги вълнува, щом я обсъждат толкова. Нищо не разбрах с гугулето, май пак за двойката Кадир - Зейнеп се възмущават, че не показват тази толкова голяма любов. Надявам се, вече да започнат наистина, поне спомени от миналото, иначе ще продължат да губят зрители, които ги вълнува само и единствено ашка в този сериал .
Благодаря за клипа!  bouquet Което ме подсеща - четох някъде, че ДК се връща на екран на 02. 01 по БТВ с по-дълги серии - до 21.30 ч. Супер!  Peace
Кате  Hug  Joy Joy Joy
Цитат
Забелязали ли сте, че където и да се появи Киво сред тълпа от хора, всички край него изглеждат грозновати?..
Ми те са си грознички тези около него на снимката hahaha Но, по принцип си права, няма друг с толкова красиви и идеални черти като него, поне в Турция и като не забравяме и мощната му харизма, останалите мъже някак се губят до него  Wink Поне за мен е така, де, имат и други много хубави актьори, но не ме вълнуват, не ме карат да възкликна Уауу като ги видя, както се получи с Киво, когато го видях за първи път, не ми се получава  Laughing
Навсякъде ври и кипи след финализирането на СХ , ето, че и за нашия се понесоха слуховете  ooooh! Ама те нашия го финализират някои с голям мерак още от 2 серия, така, че не се коркайте  Laughing
Цитат
Тем временем , когда некоторые сериал Столкновение уже закрыли на you tube его продолжают смотреть и интерес не угасает💥1.5 млн. просмотров 5 серии и более 1 млн. просмотров фрага к 6 серии👊
p.s. просьба ко всем участникам группы не обращать внимание на инфу о закрытии сериала🙏Оф.такой информации нет, а то, что публикуют в других группах слухи
#Çarpişma #Carpisma

Цитат
Опровержение вышедших сегодня слухов, что сериал «Столкновение» делает финал на 6 серии, от сомнительного блогера, который никогда не пишет правду
Переписка Суави Доана (генерального директора ShowTV) и поклонника в твиттере:

- Вы приняли решение завершить сериал, это правда?
- Ложная новость, конечно же. «Столкновение» продолжается полным ходом
Не вярвам нещо да се е променило  newsm78

Тони  Hug bouquet
Цитат
Церемонията по награждаването GOLDEN CİTY AWARDS 2018, ще се проведе в хотел Dedeman Istanbul в Истанбул
на 20 януари 2019 година.
Номинации в категории:
"Най-добър сериал 2018" -  "Сблъсък"
"Най-добър актьор 2018" - Къванч Татлъту.

Последна редакция: ср, 26 дек 2018, 16:39 от queen_fenka

# 659
  • гр. Върбица обл. Шумен
Фенче, Hug  грознички са тези на снимката, ама до Киво са си, меко казано, потресаващо грозни.

И аз мисля, че вече е време за малко любов между Зейнеп и Кадир. Малко от миналото, като ретроспекция и малко в настоящето, в реално време. Без крайна натрапчивост и бурна интензивност, нещо семпличко, обрано, сладко и задушевно. И на мен, вече, взе да ми липсва тази линия. Пък и другите зрители да се порадват... Сигурна съм, че и рейтингът ще се повиши, че да спрат да мрънкат някои... Зависи колко серии са замислени. Ако са 20-30, всичко засега е наред, но ако са 10 или по-малко, времето за любов е дошло.

Дано това инфо за ДК да е вярно, че ми продъниха главата тукашните фенове.

Общи условия

Активация на акаунт