Къванч Татлъту-в "Carpisma-Сблъсък"-Шоу тв /&"Искрите на отмъщението"/- тема 78

• 52 183
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
Фенче Heart Eyes
тоя път обсъждат Вели-Зейнеп, ама не съм се задълбочавала.........
да, ДК-1 час и половина....ще свърши доста бързо Peace
цифрите в Ютуб са добри, да Peace
не знам, дали им обръщат много внимание тв-те канали Whistling

новото лице на Кока кола е Таркан Mr. Green

Турски награди 2018  Mr. Green
може да гласувате за ДК-Искрите!! Wink
https://tvnovellas.blogspot.com/2018/12/2018_15.html?fbclid=IwAR … ZJVKA-FxUqR4Ng5oA

Кате Hug
Цитат
Без крайна натрапчивост и бурна интензивност, нещо семпличко, обрано, сладко и задушевно. И на мен, вече, взе да ми липсва тази линия. Пък и другите зрители да се порадват... Сигурна съм, че и рейтингът ще се повиши, че да спрат да мрънкат някои... Зависи колко серии са замислени. Ако са 20-30, всичко засега е наред, но ако са 10 или по-малко, времето за любов е дошло.

и на мен ми липсва вече нещо за душата Crazy
само екшън и сълзи не става Crossing Arms Crossing Arms
замислен е в най-добрия случай един сезон  Peace

# 661
Айре  Heart Eyes Кате  Hug Надявам се да дадат поне малко спомени от тази любов, защото хората вече нервничат  Laughing
Аз се задълбочих, обаче нищо не отбрах този път  hahaha
 Laughing

Айре  Heart Eyes е, Таркан няма да го гледам в рекламата на Кока Кола  hahaha Да не стане като при МАВИ обаче  Joy Joy Joy

Най- новата клюка около сериала ни  Joy Joy Joy Сблъсък щял да бъде 7 серии, защото Киво започва да снима за Нетфликс  hahaha Какво ли още ще прочетем  Mr. Green Thinking

# 662
въобще не обръщам внимание на такива тъпо-измишльотини Tired

ей го Тарканчо Wink
https://twitter.com/CocaCola_TR/status/1077950560102502400

той си е достатъчно голяма звезда, а ККола си търсят такива Mr. Green

всъщност ние нямахме втори фраг...това с Вели и Айлин беше Sneak Peek
дали няма да пуснат newsm78

# 663
Привет , мили момичета! Hug

Надявам сте да сте имали една вълшебна Коледа. Heart

Не се включвах , защото искам да изгледам епизода и след това да го направя.
Е, вече го направих и съм много доволна. Blush

Ще се постарая да не се отплесвам много, много. Дано успея. Grinning
Уау, каква серия само! Толкова динамика , толкова напрежения и най - после малко разкрития относно истинската същност на Вели.
Не мога да повярвам какъв човек се оказа - падна още по- надолу. Според мен той не е добре психически и искам да разбера защо. Или просто си е такъв човек.
Най - вече искам да знам дали наистина семейството му е мъртво или това е била поредната постановка.
Вели е голям манипулатор , изключителен актьор и умее да разкрива тайните и слабостите на хората, като те сами му ги казват. Както сами видяхме , това направи и с Кадир.
Не искам да изпитва някакви чувства към Зейнеп, ама никак даже!

А Елчин продължава да ме изумява с играта си - прекрасна е. Зейнеп много ми харесва- истинска жена/майка боец! Възхищавам й се , но и се радвам , че този път избра правилната страна. Simple Smile)

Момичета , опитвам се да намеря думи , с които да изразя колко много ми харесва играта на Къванч, но просто не мога. Никоя дума не ми се струва достатъчна и подходяща. Sad(  Просто ще кажа , че той е уникален и много,много, ама много добър актьор!!!
Как само успява да изрази всяка една емоция чрез цялото си тяло. Всичко в него играе блестящо, просто съм удивена и очарована.
На Кадир толкова много неща му се насъбраха , толкова ми е мъчно за него. И за детето Кадир също - сцената на малките в сиропиталището беше много наситена ... Sad
Само едно не разбрах - от къде се появиха обеците на Аслъ ?Thinking
Радвам се , че Зейнеп му каза , че не е забравила и нямам търпение за следващия епизод , в който Кадир ще чуе дори и повече.
Нямате идея как му се кефя , когато е ядосан , ама имам чувството , че самият Къванч е сумати ядосан. Grinning Все едно не играе. Heart Eyes

А за Керем се моля отново да не попадне в затвора. Чудя се как все случва на такива ужасни хора. Rage
И тяхната история с Джемре ми е адски интересна.

Честно казано и на мен ми се иска да видя малко любовни искри. Знам , че сега не му е времето , но съвсем леко мисля , че ще е добре.
И между Кадир-Зейнеп и между Джемре-Керем. Heart Eyes

Фрагът отново обещава супер епизод.
Сцената с Айлин и Вели просто е... нямам думи!

Сценарият е много добър. Всички са на едно много високо ниво.
Не искам да помислям и за прекратяване.

Жалко за Хълмът- почнах да го гледам и ми хареса , но дойде и неговият край.
Явно АТВ са постъпили много зле , поне за Чукурова съм спокойна , че и той се излъчва по този канал...

За сега това е от мен.
До после. Hug

# 664
  • AMS

Привет, дружки!!!
 Айре, Фенче, Кате, Тони,
 благодаря за поддържането на огъня!!!
 О, и Ирка е дошла докато се туткам.
 Днес се рових в тт и сайтовете на телевизиите.
 Гледах и сравнявах, рейтинги, и ...
 В началото на сезона - около септември,
 спряха за известен момент да публикуват рейтингите
 и уж това беше във връзка с промяна на системата.
 Говореше се за серии по 1 час и два сериала на вечер, ...
 Не стана. Отложиха ли, отказаха ли се, не се разбра.
 Но смятам, че този път за това ще са трите седмици без сериали.
 Чудя се какво са решили да дават тогава телевизиите на тяхно място.
 Не се знае каква бомба може да избухне. Не съм спокойна, признавам.
 Не съм спокойна дори и ако така продължат нещата със Сблъсък.
 Търсят му цаката да го смацафрацат.
 Търсят се нарочни начини да се смъква рейтинга.
 Имаше вече опит и за това беше онази декларация на AY.
 За това не искам рейтинга да се смъква ни на милимунда,
 защото става като лавина после. На едни го умножават, а на други го делят.
 За сега единственото добро нещо, което мога да кажа за ситуацията е,
 че и двете продукции на AY - Чукур и Сблъсък се излъчват от една и съща телевизия.
 Това дава известна възможност да се използва високия рейтинг на Чукур и за двата проекта.
 Но .... не се знае до кога. Не се знае и до кога могат да се произвеждат сериали по този начин.
 Всяка седмица се снима толкова, колкото струва един филм.
 Да, това е специфичното на дизитата и го няма никъде другаде по света.
 Но като не се продаде епизода на съответната цена, за която говори рейтинга,
 се стига до спиране, защото няма пари.
 Нямам идея как могат да се оправят нещата. Как може да се промени системата.
 Но тази система ги закопава.
 Ще кажете, ама Къванч е най, за него пишат най
 и той работи много усилено, талант, чар, харизма ...
 Да така е. Но системата го похабява в най-добрите му години.
 Системата е безмилостна. Ако няма дизи, филм, няма и реклами, фотосесии ...
 Съвсем скоро същата тази система изхвърли Кенан И. най безмилостно.
 Интернет платформите не можаха да я преборят.
 Същата тази система даде път на Нетфликс,
 но там вече друг плаща и друг поръчва музиката.
 Чудя се как ще се подържа интереса на зрителите 3 седмици,
 като сега дори с 3 фрагмана има спад на рейтинга,
 а ако една седмица няма епизод е фатално.
 А за тези три седмици на екипите ще бъде ли платено,
 или ще са в неплатен отпуск най-вероятно.
 Спирам, че доста сгъстих боята.
 Но пък си искам и чакам третия фрагман.

Фрагман йок, ама анкети вар -
 Кой е информаторът на Вели?

Идвааа  фрага >>>

Последна редакция: ср, 26 дек 2018, 20:43 от * Diva *

# 665
Дива, абсолютно съм съгласна с мнението ти Hands Plus1  
Скрит текст:

Привет, дружки!!!
 Айре, Фенче, Кате, Тони,
 благодаря за поддържането на огъня!!!
 О, и Ирка е дошла докато се туткам.
 Днес се рових в тт и сайтовете на телевизиите.
 Гледах и сравнявах, рейтинги, и ...
 В началото на сезона - около септември,
 спряха за известен момент да публикуват рейтингите
 и уж това беше във връзка с промяна на системата.
 Говореше се за серии по 1 час и два сериала на вечер, ...
 Не стана. Отложиха ли, отказаха ли се, не се разбра.
 Но смятам, че този път за това ще са трите седмици без сериали.
 Чудя се какво са решили да дават тогава телевизиите на тяхно място.
 Не се знае каква бомба може да избухне. Не съм спокойна, признавам.
 Не съм спокойна дори и ако така продължат нещата със Сблъсък.
 Търсят му цаката да го смацафрацат.
 Търсят се нарочни начини да се смъква рейтинга.
 Имаше вече опит и за това беше онази декларация на AY.
 За това не искам рейтинга да се смъква ни на милимунда,
 защото става като лавина после. На едни го умножават, а на други го делят.
 За сега единственото добро нещо, което мога да кажа за ситуацията е,
 че и двете продукции на AY - Чукур и Сблъсък се излъчват от една и съща телевизия.
 Това дава известна възможност да се използва високия рейтинг на Чукур и за двата проекта.
 Но .... не се знае до кога. Не се знае и до кога могат да се произвеждат сериали по този начин.
 Всяка седмица се снима толкова, колкото струва един филм.
 Да, това е специфичното на дизитата и го няма никъде другаде по света.
 Но като не се продаде епизода на съответната цена, за която говори рейтинга,
 се стига до спиране, защото няма пари.
 Нямам идея как могат да се оправят нещата. Как може да се промени системата.
 Но тази система ги закопава.
 Ще кажете, ама Каванч е най, за него пишат най
 Системата е безмилостна. Ако няма дизи, филм, няма и реклами, фотосесии ...
 Съвсем скоро същата тази система изхвърли Кенан И. най безмилостно.
 Интернет платформите не можаха да я преборят.
 Същата тази система даде път на Нетфликс,
 но там вече друг плаща и друг поръчва музиката.
 Чудя се как ще се подържа интереса на зрителите 3 седмици,
 като сега дори с 3 фрагмана има спад на рейтинга,
 а ако една седмица няма епизод е фатално.
 А за тези три седмици на екипите ще бъде ли платено,
 или ще са в неплатен отпуск най-вероятно.
 Спирам, че доста сгъстих боята.
 Но пък си искам и чакам третия фрагман.

Душичката ми се е свила след първият рейтинг на "Сблъсък". Наистина нещата не отиват на добре...
Не съм песимистка, просто реалистка.

Довечера фраг!

# 666
  • гр. Върбица обл. Шумен
Привет! Диве, Тони, днес цял ден треперя, а като ви изчетох направо се разлюлях. Хич не ги разбирам тези работи... Положението явно е нестабилно, не знам, обаче, какво може да се направи. И ако има начин, дали този:

"За сега единственото добро нещо, което мога да кажа за ситуацията е,
Това дава известна възможност да се използва високия рейтинг на Чукур и за двата проекта."

или друг ще сработи.

Вместо да си чакаме с трепет поредната серия, ние треперим да не ни лишат от следващата.

# 667
Мили момичета, Терзи, Тони, Себи, Фенче, Диве, Айре, Али, Поли, Ире, Кате, Хоги, благодаря ви за всички чудесни Коледни пожелания и красоти Simple Smile!!! Всички сте прекрасни и съм щастлива, че ви намерих тук Heart Eyes! Надявам се, че Коледната нощ е била изпълнена за всяка от вас с вълшебство и красота Hug!

Фенче, специални поздрави и за твоите именици, да са здрави и щастливи Simple Smile!

Толкова нова информация и коментари - положителни и не толкова... Wink. Фенче, Себи, аз се присъединявам към вас и съм оптимист за бъдещето на сериала Simple Smile!
                          Айре Heart Eyesслушай мен   сериалът ще го бъде и още как, защото има всичко....!!!!!
Екшън, драма, терор,изневяра,сиропиталища,атентат и най-вече любов ,но не банална ,не сополива,а любов прераснал в такава от детско приятелство и взаимопомощ в следващите години,
  За мен тяхната любов ми е достатъчна в този и вид.Една прегръдка на Кадир ми е равна са сцена в леглото или страстна целувка.   

Айре, Кате, Диве, Тони, опитайте се да вярвате - нали казахме, че качеството ще се оцени Wink! Вярно е, че в решенията на компаниите не винаги има логика, но, все пак, Киванч е най-голямата им звезда! Целият каст е прекрасен (такъв едва ли могат да съберат отново), сценарият е интригуващ и кара хората да го обсъждат (а нали това е реклама Simple Smile, режисьорска и операторска работа на супер ниво! Ако го спрат, нима могат да го заменят с по-добро...? А и чисто практически погледнато, нали е продаден? Според мен, няма вероятност да ни лишат от най-хубавия нов сериал за годината, с най-добрия актьор за годината, нали Wink!

Поли, в предишния си пост пропуснах да споделя възхищението си от Елчин, затова сега ще го направя чрез твоите думи Simple Smile!
Между другото, аз съм впечатлена и от играта на Елчин! Много сериозна и зряла игра, страхотно превъплащение, изискващо цял спектър от различни емоции и състояния! Любовта ѝ към детенцето ѝ я е завладяла напълно, не ѝ дава мира, цялата ѝ нежност, грижа и закрила са насочени в тази посока! В същото време се усеща вътрешната ѝ борба с чувствата към Кадир, които са заровени дълбоко, но като всяка истинска любов не могат да бъдат заличени. Страхотни погледи, голяма изразителност на дребните мимики и жестове! И накрая - омразата към Галиб, истинска омраза, в която прерасна безразличието ѝ - майсторски го изигра! И тя заслужава едно голямо "Браво!"!
Тъй като ми е любимката, не съм изненадана въобще - очаквах прекрасна игра и се радвам, че тя доказва таланта си с всеки епизод (все пак е завършила оперно пеене и професионално е подготвена и за драматични роли Simple Smile). А и Киво помага, като вдига летвата толкова високо Simple Smile!

Ире, прекрасен коментар, съгласна съм с всичко Hug!

Пожелавам ви чудесна вечер Simple Smile! В очакване на фрагмана... Simple Smile

# 668
Ире  Heart Eyes много ми хареса коментара ти!! bouquet
и се радвам да те видя  Wink

Дива Hug
описала си страховете ми с думи Confused Confused
и аз си мислех скоро за Кенан Confused
Цитат
Ще кажете, ама Каванч е най, за него пишат най
Peace Confused Blush

Ани Hug, благодаря....и ти си прекрасна bouquet

Кате Hug, така си е....не можем да се отпуснем и да се насладим на сериала с кеф.........
Скрит текст:
предишната петъчна сутрин аз лично бях ужасно.... ooooh!
добре, че имах да превеждам от серията, че да се разсея малко Blush

Тони Hug Peace

знам, че е много тъпо да се ядосвам за неща които не зависят от мен....и които не са се случили...ама е по-силно от мен Blush Blush

нашия прекрасник Heart Eyes...нова

Последна редакция: ср, 26 дек 2018, 20:48 от Airra

# 669
Айре  Heart Eyes че си е звезда Таркан, звезда си е и още каква, но не е Киво  Laughing Сега ще погледна как се справя ...
Амиии ... много се радвам, че Киво не участва точно в тази  Mr. Green
Ире  Heart Eyes много ти благодаря за коментара!  bouquet Обиците на Аслъ Вели нареди на къртицата си да ги вземе от съдебния архив май, за да подлуди отново Кадир и успя  ooooh!
А Керем ми напомня на Кузей - привлича неприятностите като магнит  ooooh! Да видим и с него какво ще се случи  newsm78
Радвам се, че и ти не увесваш нос, браво!  Peace Трябва да вярваме, че ще си гледаме сериала толкова, колкото са го замислили създателите му  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
Дива  Hug  bouquet Ами как - като  престанат да бълват сериали на килограм, да скъсят сериите, както беше някога и готово. Но, те са алчни, за това се сриват ... АЯ явно много дразнят някой, за това им търсят цаката на сериалите им
Не става дума единствено за Къванч, какво като е Къванч,  другите актьори в каста да не би да не работят, просто това, че пишат за него постоянно от самото започване на сериала кой ли не със суперлативи за играта му, че го гледат и обсъждат ми дава надежда, стига да не пада рейтинга, разбира се, да нямат за какво да се хванат. Съвсем сериозно започвам да си го мисля -  АЯ сериозно бърка в здравето на някого с това, че най - успешно разпространява сериалите си ... В противен случай защо сериали с много по-нисък рейтинг, но на друга продуцентска компания продължават да кретат и с 2 % рейтинг  newsm78  Не виждам никаква логика, би трябвало каквото за едни, такова да е и за другите   Thinking А и тази поръчкова кампания срещу АЯ, за която споменаха в декларацията си  ooooh! Има нещо гнило, ама да видим ... Все пак вярвам, че сериала ни ще успее да се пребори до край, въпреки всичко , пък дано съм права Praynig Но, няма да се ядосвам предварително, отказвам  Mr. Green
Кате  Hug стига, де ... Че какво удоволствие ще имаш тогава от гледането, ако предварително чакаш да се случи най-лошото ? Я, се стегни, моля те!  Praynig
Ще си имаме и фраг, чудесно!  Peace Тони  Hug благодаря!  bouquet Ох, и ти ли  Sad
Ани  Hug благодаря, мила!  bouquet И ние ти се радваме, че ни откри  Peace
Слава богу, още един човек тук, който вярва, че всичко ще е ОК, благодаря  bouquet За нас, мила , за нас Киво е най-големия, ако питаш други ... техния  Laughing Но, че е една от най-големите им звезди, това не може да го отрече никой  Peace Но, за съжаление това не е гаранция, че няма да му спрат и на него сериал преждевременно, никой не е застрахован  ooooh!  Но, и аз се надявам и на това, че вече е продаден предварително, да видим  Peace
Айре  Heart Eyes оф, оф,оф  Joy Joy Joy отказвам се, много ми станахте  Laughing
Супер ни е прекрасника  Heart Eyes

Последна редакция: ср, 26 дек 2018, 20:57 от queen_fenka

# 670
Сигурно сте чували за блогъра Адолф, който вся първия смут за финал на "Сблъсък". Тогава генералния директор на ШОУ ТВ, опроверга. Ето още нещо от Адолфчо, което  си е айнен ойле...

Скрит текст:

"Най гледания сериал , всяка седмица на върха ,, Сблъсък ,,! Разбира се ,че не.. Фиаското на годината за тези два сериала. Ай Япъм сам си дава кураж ,че в социалните мрежи е най коментиран ,че всяка седмица се множат зрителите ,но всяка седмица се разочароват.. Поздравявам ги направили са конкуренция на програмата за времето.Стана и ясно , миналата седмица 4,34. , тази седмица 4.24.и 11 място в листата.За ,,Дуото..,,,да пишем коментари дори не си струва.23 място. Поздравявам Демирьорен групата и Мурат Сайгъ , които ни показват как се харчат пари на вятъра. За един месец ,как един канал прахосва 1,5 милиона ТЛ и това видяхме."

Просто ще спрат да прахосват пари.Сега ще има борба за оцеляване и предпочитан канал. И точно в тези времена размирни, трябваше да излъчват Чарпъшма!?!

Последна редакция: ср, 26 дек 2018, 21:07 от Toni Danailova

# 671
значи тия, които се наричаме песимистки...или реалистки-просто следим по-откъсо какво се случва със сериалите им в момента..рейтинги, какво излиза в ТТ и т.н - аз например всеки ден гледам рейтингите от сайта на Ранини...за да си сверявам часовника Peace

Фенче Heart Eyes, не мисля, че има кой знае какъв заговор с/у АЯ...а и почти няма сериали, които да продължават с 2 % рейт, да са най-много 2, 3. Thinking

и това, че Сбл. бил продаден предварително, според мен не е никаква гаранция.... Confused

Тони Hug, е тоя Адолфчо си е жив хейтър Close Close
а кои са - Демирьорен групата и Мурат Сайгъ????

15 Потребители и 12 Гости преглежда(т) тази тема.  wavey

Последна редакция: ср, 26 дек 2018, 21:40 от Airra

# 672
# 673

Ехааа ... страхотен фраг отново!  bouquet
Само дето се надявах, че Айлин ще пробуди в този психопат някакво човешко чувство  ooooh! Май накара Зейно да застреля Галип  newsm78 Кадир се издъни ... Доволна съм, че Мерал показа видеото на Джемре. Ама с каква гнусна физиономия само ... как е станала такъв  боклук или си е била такава винаги , но Керем не я е познавал що за стока е ooooh! Ох, да идва утре по-бързо!

# 674

Видях ,че има фраг..... ама с толкова страхове , че няма да го бъде сериала  ми   мина желанието да го гледам и се вълнувам какво следва.

smihesorry smihesorry smihesorry
  Ще се включа след 25 -та серия Laughing

Общи условия

Активация на акаунт