Къванч Татлъту-в "Carpisma-Сблъсък"-Шоу тв /&"Искрите на отмъщението"/- тема 78

• 52 179
  • 738
  •   1
Отговори
# 675

Видях ,че има фраг..... ама с толкова страхове , че няма да го бъде сериала  ми   мина желанието да го гледам и се вълнувам какво следва.

smihesorry smihesorry smihesorry
  Ще се включа след 25 -та серия Laughing
Себиии Hug, извинявай душко Praynig Praynig
обещавам...вече страховете само наум!!! Wink Blush

Фенче Heart Eyes, мда супер фраг
според мен ще завършат с някакъв инфарктен момент
примерно в Чукура накрая стреляха по Ямач/Арас и той уж умря...не се знае де Laughing

а Кадир, какъв е боен!!!!

# 676
Себи  Heart Eyes надявам се, че се шегуваш  hahaha
Цитат
Кадир : Сега ще устроим една игра / лъжа / И тази игра ще я изиграем заедно.
Галип : Що за игра ?
Вели : Никаква полиция. Никакви лъжи. Дай ми парите и вземи дъщеря си.
Айлин : Ти ще дойдеш ли да ме вземеш, татко ?
Демир : Няма никакво видео.
Джемре : Има, Демир.
Демир : Не, Джемре. Не. Но, ако ти искаш сама да се увериш в това, аз няма да те спирам.
Галип : Ами ако играта се провали ? Какво ще правим тогава ?
Кадир : Не казвам, че в края на тази игра никой няма да умре. Но, ако действаме без грешка, никой няма да умре. Всичко, което трябва да се случи, ще се случи днес.
Вели : Това е единствения път, по който да вземеш дъщеря си
Айре  Heart Eyes със сигурност ще завърши с последната сцена и почти цял месец ще се чудим по кого стреля Зейно , т. е Вели, но с нейните отпечатъци по пистолета  ooooh!

Последна редакция: ср, 26 дек 2018, 22:30 от queen_fenka

# 677
да ooooh!
мерси за превода bouquet
а ние чакаме ашк Mr. Green Laughing

е ще гледаме готин Кадир Wink

ooooh!

# 678
  • Ruse, Bulgaria
Сблъсък 6. Епизод 2. Трейлър - Бг Субтитри

# 679
Благодаря за превода на  фрага!

Айре, не знам мила кои са Демирьорен групата и Мурат Сайгъ Animal See No Evil Предполагам, че са хората с парите... Ако срещна инфо, ще споделя...
За рейтингите, всеки ден ги следя... Навик от онлайна на  "Любов под наем."

Загадката е разрешена...Joy

# 680
Айре  Heart Eyes  Joy Joy Joy Joy Joy да бе! Ама пък може да дадат нещо, нищо не се знае  Laughing
Най-вероятно Галип ще гушне букета, а Зейно не искаше точно това  ooooh! А може пък само да го рани  newsm78  Страхотно играе Елчин  Peace

Joy Joy Joy
Цитат
такое ощущение, что ягнята из Чукура перепутали съёмочную площадку🤣🤣 вот Гитлер подходящая имя для Вели😹😹😹
У нас есть ещё Адольф🤣🤣🤣который неровно дышит на наш сериал
Какви са тези наистина, така да излязат пред полицията ? Кадир кога ще се усети, че има предател сред тях, онзи психопат винаги знае всеки негов ход   newsm78

А, че ще си гледаме готин Кадир, ще си гледаме  Laughing Ама какви къси крака има, нали ?  Mr. Green

Тони  Hug  Joy Joy Joy
Синан  Hug благодаря!  bouquet

# 681
Синан,  мерси за превода!! bouquet

и тия наливат масло в огъня ooooh!

криза м/у продуцентите и киносалоните...има вероятност тия филми - #Recepİvedik 6, #Organizeİşler 2,#BirAşkİkiHayat,  #Çiçero
да не излезят тоя сезон Tired Tired Tired

Цитат
💣🔥⚡Ночная бомба! По сообщению издания Хюриет если кризис между кинопродюсерами и сетями кинотеатров не будет урегулирован в ближайшее время, продюсеры откажутся от демонстрации своей продукции. В числе фильмов, которые турецкий зритель может и не увидеть Реджеп Иведик 6, Полет на ковре-самолете 2, Одна любовь две жизни, Черные комедии и Цицерон.

Тони Hug Joy Joy Joy

Фенче Heart Eyes Joy Joy, не знам какво ни чака, утре ще имаме много емоции Crazy
според мен, няма да има умрели Peace

Последна редакция: ср, 26 дек 2018, 23:58 от Airra

# 682
  • AMS

Благодаря ви за отговорите, дружки!!!
 Ама що оптимистите, та и песимистите ме карате да пиша

Скрит текст:
политически статии.
Целта е тези продуцентски компании да се контролират от държавата.
Нека правят сериали и да ги дават на държавната телевизия.
И ако тя ги одобри, да се излъчват, да се спират,  и да им плаща.
А се знае, не от сега, че държ. тел не одобрява, такива като на AY и други.
А тези с най-високите рейтинги, са и с най-големи данъци, та за това не ги пипат.
Ето от 7-ми януари по TRT1 започва нов сериал с участието на Кадир Д.
Там няма почивка 3 седмици. Това е държавата.
Та целта е по всякакъв начин да се подчинят частните телевизии и компании.
Държавата да им вземе тези пари чрез данъци, такси
и да ги управлява според политиката си.
Или да ги остави, ако все още мърдат, със заеми и ...
Това, че е продаден сериалът, нищо не значи. Писах по въпроса.
Дадени са някакви пари и като свърши излъчването,
ще се уреди сметката според продължителността на сериала.
Пак се връщаме на първа точка - излъчване по съответна телевизия, рейтинга и ...
Нека продават навън ако може, тя държавата си взима данъците.
Колкото до хейтването на въпросния, ами  не виждам да пише по-различно от нас.
Да и ние се радваме на рейтинга в соц. мрежи, но той не влияе толкова много,
освен като безплатна реклама за продажбите навън.
Ако каналът или сайтът на сериала  е със заплащане, тогава вече е друго нещо.
А и тук се сещам, че навремето сериалите ги даваха
и по арабските телевизии почти в същия час, когато ги излъчваха. Май и в Гърция.
Та на това се казва продаден сериал. Ама сега този момент отсъства.
Арабите ги забраниха.
Пазарът вътре в момента е пренаситен и всичките, които участват,
се чудят как, ако може да не са на загуба. Държавата винаги е на печалба.
Да не говоря, че четох, че и заеми са вземани от банките и после фалит.
Страхотна е борбата за оцеляване. Всички средства се използват.
Има голям Сблъсък - държавата - дизи сектора.
Пиша всичко това, не за да ви разстройвам,
 а за да се придобие представа, на какъв огън се пекат всичките
 включително и Къванч!!!
 Мурат Сайгъ е шефът на каналД и става дума за мухтешемите.
 А фрагът е смразяващ.
 Благодаря за фрага!!!
 Благодаря за превода!!!
 Смятам, че Вели кара Зейнеп да си мисли, че стреля по Кадир.
 Каквото има да става, ще става.
 Лека!!!

# 683
Добро утро в нашият ден!  Hug Hug Hug

Дива  Hug благодаря за разясненията!  bouquet Знам, че имат финансова криза, но какво ще се случва, ким билир ? Аз лично повече няма да разсъждавам на тази тема, предлагам и вие да направите същото, да си гледаме сериала и да му се наслаждаваме докато го има, каквото има да става, ще стане и нищо не зависи от нас. Да не слагаме каруцата пред коня, щото разгонихме народа с тези предварителни нагласи, дори Мухтешемките не се вайкат толкова, а те наистина има от какво да се притесняват  ooooh!

Нямам търпение за епизода довечера, обещава да е много интересен  Peace

Ахахахаааа, попаднах на един химн за фенките на Киво  Joy Joy Joy Поствам ви го за добро настроение!  Peace Посмях се  Laughing
Цитат
Стихотворение от Наталья Окишева ❤

Гимн фанатки Кыванча Татлытуга)😍🌷

Если станет в жизни туго,
Вспоминай про Талытуга!
Позабудешь всё на свете,
Вспоминая о Мехмете...
Чтоб печали отступили,
Вспомни милого Халиля...
А от грусти даст пилюль
Обаятельный Бихлюль...
Посмотри на торс Кузея-
Сразу станет веселее!
Взглянешь на осанку Курта,
И поймёшь- всё в жизни круто!
От хандры спасёт прищуром
Взгляд отважного Джесура...
Никогда не ной, не плачь!
Ведь на свете есть Кыванч!))
Хубав ден в очакване на страхотния ни сериал!  Hug

Последна редакция: чт, 27 дек 2018, 09:33 от queen_fenka

# 684
Привет в нашия ден Hug

Фенче Heart Eyes,  Peace bouquet
аз също няма да коментирам....и се извинявам на пишещите дружки и четящите за леко песимистичните настроения.... Praynig Hug
Дано и кризата с филмите....се разреши успешно ...и премиерата на ОД2, все пак да се състои в скоро време Praynig

готин химн Joy Joy Joy

хубав четвъртък bouquet

# 685
  • гр. Върбица обл. Шумен
Добро утро, момичета!  bouquet Е, за мен е утро...

Фенче, мерси за кафето. Аз пия моето в еднаква с тази чаша, в която си поднесла твоето. Гледай ти, съвпадение, че и цветът е същият. Joy 

Права си, аз спирам да разсъждавам по темата.  Peace Очаквам с нетърпение новата серия и ще си я изгледам рахат, рахат...

Химнът ми харесва, но щеше да е по-добре с музика, изпълнена от смесен хор.  Joy

Ние пък си имаме ода... Бих написала и химн, но смятам, че това е отговорно дело, пък и музиката ще ме затрудни... Laughing

Айре,  Peace и аз като теб, но няма да се извинявам и ти недей! Различни хора сме, различни емоции ни завладяват, а и е добре да сме откровени в споделянето. Аз така процедирам и в живота, но вие вече го знаете. Чисти сметки, добри приятели! Вярвам в това...

# 686
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Здравейте и Честита Коледа на всички!
Живи и здрави да сте! Да ви се случват само хубави неща! Hug

Изгледах си снощи късно серията.
Като цяло е интересно действието, особено заплетено е в кръга около Керем и по-предвидимо сякаш - Зейнеб/Кадир.
Много ми харесва играта на всички в главните роли, но образът на Кадир ми е малко груб - прекалено избухлив и неовладян характер за човек на реда - много крещи, дори псува явно, щом има звездички в превода, а това как запрати стола в полицейското управление - не подлежи дори на обсъждане според мен, споделям мнението на Айра, че беше прекалено. Не може полицай, човек който трябва да осигурява спокойствието и сигурността на другите, човек с пистолет в ръката, да не може да се контролира и да си изпуска нервите до такава степен. Къванч го играе перфектно, но явно режисьорът така го вижда този образ. До сега не съм догледала нито един сериал на Улуч Байрактар и не харесвам работата му - особено влечението му към жестоки и тежки за гледане сцени - имаше ги и в тази серия - Вели с такава наслада уби с юмруци съвсем невинния минувач, че даже не можех да гледам. Колкото и да мислехме, че той всъщност е бил добър човек, всичко това пропадна в тази серия - оказа се, че си е бил престъпник още преди да му се случат нещастията с близките. Ако въобще са се случили и Дива не е права в подозренията си за инсцениране. Оттук нататък никак не съм спокойна за детето на Зейнеб, което в ръцете на този нечовек.
Прекалено жесток и кървав беше и побоят над Якуп, чак не очаквах това от Демир. Нищо, че оправдаха тази жестокост с произхода му. Мен ме плаши не толкова насилието, колкото видимото удоволствие, което изпитват насилниците от болката, която причиняват на друго човешко същество. Ако не бяха Къванч, Елчин и Алперен, не знам дали бих следила сериала...
Освен това имаме и жестокостта, с която убиха момчето в затвора - така и не разбрах какво толкова им направи, опита се просто да се държи с достойнство. Явно и него за личен кеф го убиха...
Незачитането на човешкия живот, това че той пет пари не струва, е плашещо в  сериалите на Улуч.. Отделно от това и корупцията в полицията и безнаказаността на мафиотите, както е споменала Дива, също са толкова обезкуражаващи и обезнадеждаващи.
Също и това как Вели, без да му трепне окото, уби партньора си. Вярно, че спасяваше собствения си живот, ама поне малко да се беше поколебал, поне малко угризения да беше изпитал!
И аз, като Кетен, се дразня от някои неизпипани неща: 3-5 години не се бил прибирал Кадир вкъщи. 3, 4 или 5? Това не са дни, това са години
. Едно са три години, съвсем друго са 4 или 5. И как така не се е прибирал, пък, като се приберял, софрата била сложена? Знам, че не нещо значително, но ме дразни.
Иначе подредената за вечеря маса, която символизира уюта и топлината на дома, е добра метафора, но тя си е обща за всички сериали, турците много държат на събирането на семейството около масата. Пък и не само те.
Отношенията Демир/Джемре са ми странни. Годеници са, би трябвало да се обичт поне, ако не са влюбени, но не виждам любов. Нито Демир изглежда влюбен в Джемре, нито тя в него. Не мога да разбера и Демир защо е с Белма - не би било заради парите, защото парите на Селим Гюр по-скоро биха дошли при него чрез Джемре, отколкото чрез Белма. Решавам, че е просто страст и жажда за приключения, друго не виждам.
Елчин беше много силна в тази серия, Зейнеб също. Много ми хареса това хрумване с изявлението ѝ по тв, оригинално, не съм го виждала досега. Съдържанието на изявлението ѝ също много ми хареса.

Въпреки тези мои критични забележки, очаквам с нетърпение следващата серия, намирам сериала интересен и не вярвам да го спрат, защото не виждам да има кой знае колко други интересни сериали с толкова силен актьорски състав.

# 687
Кате Hug
Цитат
и аз като теб, но няма да се извинявам и ти недей! Различни хора сме, различни емоции ни завладяват, а и е добре да сме откровени в споделянето. Аз така процедирам и в живота, но вие вече го знаете. Чисти сметки, добри приятели! Вярвам в това...
така си е...ама понякога човек може и да премълчи Wink
така, че още веднъж-Извинете..... Heart Eyes

GQ Men Of The Year 2018
явно ше има статия/интервю за филма , който чакаме
на най-дясната снимка се вижда Къванч Peace

а наградата за актьор-явно отива при Арас Peace
почти 3 сезона не е спирал да работи....напълно заслужено!!!

Светле...и на теб подобно, Честита коледа Hug
сега ще те прочета с интерес Simple Smile

хаштаг- игра

Последна редакция: чт, 27 дек 2018, 12:45 от Airra

# 688
  • AMS
 Привет, дружки!!!
 Благодаря ви за споделеното!!!
 Такаааа изяснихме си ситуацията,
 а сега с поглед напред.
 Днес имаме много добра новина >>>

Станаха известни победителите в съответните категории
 на списанието GQ за 2018г.
 https://gq.com.tr/moty/gq-men-of-the-year-2018-kazananlari
 "Türk Sinemasına Destek Ödülü:
 Organize İşler Sazan Sarmalı."
 Организето 2 са оценени
 за най-добър филм.
 Знам си аз с кого искам да се снимам.
 Церемонията по връчването на наградите
 ще се състои на 13 февруари следващата година.

Та да се върнем към днешния ден.
 "Каквото има да става, ще стане днес."
 Денят на Сблъсък >>> #oyun >>>

# 689
Flowers HibiscusFlowers Hibiscus     Здравейте Flowers HibiscusHeart

Айре  Heart Фече  Heart чудесни сте и ви обичам .Aз аз снощи бях изморена , болна и
 подвластна на емоции и споделих това ,което беше м/у истината и шегата. Няма място за извинения, но  ви благодаря ,че сте такива каквито сте.

Пиша набързо защото съм на работа и на новата версия:frowning1:

Милият Кадир, и сълзите и яда му са на върха  на въздържането.

Общи условия

Активация на акаунт